2. yarı 4 oyuncu değişikliği. Aslında 5 ama birisinde 2 oyuncu aynı anda değişiyor.
Minimum 30'a saniyeden 2 dakika.
Benim hatırladığım en az 3 defa sağlık görevlilerinin içeriye girdiği 3 sakatlık.
1'er dakikadan 3 dakika . Toplamda 5 dakika..
(Daha Goller atıldıktan sonraki duraklamaları hesaba katmadım..)
Artı FB 78. dakikada 6-0 öne geçmiş. Bu skor bile FB'nin olası GS mağlubiyetinde, GS' averajla geçmesini sağlıyordu.
Maç 6-0 bitse GS +41, FB +40 olacak.
Son haftada GS minimum 1 farkla maçı kaybetse Averajı +40 , FB minimun 1 farkla maçını kazansa +41 olacak.
Dolayısıyla maçın uzaması FB'nin lehine değil daha çok aleyhinedir. Uzatmalarda 1 yada daha fazla gol yese, o goller için ekstradan gol atması gerekecekti.
Yok bilmemne maçında o olmuş. Öteki maçta bu olmuş diyerek konuyu farklı yerlere getirmeye çalışmayın.
Bu maçta, hakem hakem haksız yere, FB'nin lehine olsun diye, maçı uzattı iması yapmışsınız. Onun öyle olmadığını. 5 dakika uzatmanın normal olduğunu ve hatta uzamasının FB lehine değil aleyhine olduğunu delilleriyle açıkladım. Bunlar hakkında itirazınız varsa yazın...
komik neyse şampiyonu alkışla geç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme