Şimdi Ara

korku filmlerinin etkisinde kalmamak icin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha yolun başındasın ben de 13 14 yasıma kadar hiç bi korku filminden korkmuyordum tek basıma sinemada dabbe 1 i izledikten sonra psikolojim bozuldu 16-17 yasıma kadar cogu korku fılmınden etkılenıyordum ve etkısı eve gıdınce de devam edıyordu suan 18 ım tınlamıyorum hiç yanı sen de 16-17 yasına geldıgınde sıkıntı kalmaz

Orijinalden alıntı: kommedi

Selamun aleykum arkadaalar. Sizlerpe bir sıkıntimi paylasmak istoyorum. 15 yasima geldim halanda korku filmi izledigimde gece uyuyamiyorum. Yalniz kalamiyorum. Uzun suredir var ilerde gecer diyordum artik 15 yasima geldim ve kaygilanmaya baslasim. Naparsam duzelir elbet ayni durumda olan vardir napmaliyim.

Çok kortuğum korku filimlerinin sahne arkasını izle o rahatlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amsterdamli -- 11 Mart 2013; 22:44:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korkmak istemiyosan hiç izleme sende ,ne anlamı var böyle?
  • Korku, senin filmi izlerken beyninin sana gönderdiği bir mesaj [beyin=sen] kendi kendini korkutuyorsun yani bunun farkına varıp korkacak bir sebep olmadığının farkına varmalısın sonuçta ordakilerin hepsinin çekim olduğunu biliyorsun o halde korkacak bir sebep yok ?
  • Tabiki izlememek gerekiyor da kiz yaninda getirmis takti filmi akilli tahtaya bend korkuyorum diyemedim kisacasi gurur yaptim izlemek zorunda kaldim.(20-30) kisinin onunde korkuyorum diyebilcek varsa soylesin. Burda paylasiyorum cunku anonim.

• kardesim fazla takma kafana bunye meselesi ben 13 yasımdada korku filmi izleyemezdim 23 yasıma geldim hala izleyemiyorum. korkmak falan degil mesele etkileniyorum yanlız yasıyorum cok ovulen bi korku filmi oldumu merak edip izlerim ama o gece illa ruyamda filmin senaryosuna bende katılıyorum :)
  • Hele bazıları var korku filmi izleyip korkarsan bebe damgası yediriyorlar. Lan adı adında korku filmi. Korkmak oldukça doğal gülelim diye yapmıyorlar heralde. Bazılarıda korkmadıkları için ego tatmini yapıyorlar.

Evet korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 11 Mart 2013; 22:59:46 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kommedi -- 11 Mart 2013; 23:14:05 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.