Şimdi Ara

Korku Filmlerinde İyi Aktörlerin Bulunmama Sebebi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korku filmleri fazla prim yapmaz. Bu yüzden top aktörler de seçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Korku filmleri fazla prim yapmaz. Bu yüzden top aktörler de seçmez.

Acaba biz mi milletçe korku filmi izlemeyi çok seviyoruz ondan mı? Sanırım doğru cevap oldu.

• Dodgers kullanıcısına yanıt
    Milletçe sevdiğimizi zannetmiyorum, en az bütçeyle çekilen filmler korku ve komedi filmleri olduğu için Türk sinemasında yığınla böyle filmler var. İzleyici de mecburen gidip izliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodgers

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Korku filmleri fazla prim yapmaz. Bu yüzden top aktörler de seçmez.

Acaba biz mi milletçe korku filmi izlemeyi çok seviyoruz ondan mı? Sanırım doğru cevap oldu.

Korku filmlerinde ne tr'de nede yabancı yapımlarda ünlüye rastlıyamazsın istisna, bu filmler düşük bütçeyle ve gişede ne çıkarsa hesabında çekildiği için ünlü popüler oyuncuya rol icabı verecekleri ücret zati filmin çekim maliyetinden yüksektir ..
  • Korku filmi klasikleri

A)Korku filminde ünlü aktör olmaz (istisnalar vardır : Others (Nichol Kidman ) Kuzuların Sessizliği serisi
    B)Korku filminde siyah başrol oyuncusu olmaz
    C)Yüzde 90'ı imdb denen entel sitede 5 puanı geçemez bunu çözene kadar kaç mükemmel korku filmini puanı yüzünden izlemedim
    D)İstisnalar dışında korku filmleri seriye bağlamaz
  • Yukarıdaki tespitler doğrultusunda (ki hepsine katılıyorum) , popüler aktörlerin bu tür filmlerde olmamaları gayet doğal. Fakat "iyi" tanımı bence yanlış. "Popüler" veya benzeri bir tanım daha uygun olacaktır. Zira korku filmlerinde oynayan aktörlere "kötü" demek pek doğru olmaz. Gerçi beni uzaktan yakından hiç ilgilendirmeyen bir tür olarak korku filmlerinde ünlü simalar olmuş , olmamış fark etmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katılıyorum.Dün Silent Hill izledim.Ordaki başrol olan kadın çok iyiydi ama.Off aşkım benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Katılıyorum.Dün Silent Hill izledim.Ordaki başrol olan kadın çok iyiydi ama.Off aşkım benim

Bahar filan da gelmedi ama bugün forumda bir libido depreşmesi görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Katılıyorum.Dün Silent Hill izledim.Ordaki başrol olan kadın çok iyiydi ama.Off aşkım benim

Bahar filan da gelmedi ama bugün forumda bir libido depreşmesi görüyorum

Çok tatlıydı :S Korkusuzca gidiyordu en korkunç kabuslarının üstüne
  • Korku filmleri hasılata oynamaz.Genelde korsancılar izler.Para getirisi olmadıgı için başrole yüksek bütçe ayıramazlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.