Şimdi Ara

Korktuğumuz başımıza geldi! Burdur'da koronavirüslü berber 150 kişiyle temas kurmuş! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
6.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Berber değil ilçe halkla ilişkiler sorumlusu gibi bayağı çevre gezmiş
  • Herkesin gittiği yere ben ailemle gitmiyorum. Yılbaşına kadar avm vs gibi kalabalık olan yerlere uğramayın. Yılbaşından sonra duruma bakılır.

Çoğu ilde zaten maske zorunlu olmaya başladı. Yakında tüm ülkede maske zorunlu olacak. Çıkarana da basacaksın cezayı.

Bu musibet öyle kolay durmaz ama tüm dünya mecburen ekonomiyi açıyor. O çok zengin avrupa ve abd bile ekonomiyi açmak zorunda kaldılar. Karşılıksız para basmalarına rağmen. Bizde öyle dolar euro basabilsek 2 sene yatardık herhalde:)
  • Abi zaten su devirde berbere gitmek gerizekalilik. Gitme kestirme kardesim sacini nedir yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbulda tüm berberlere test yapılmalı

Coronavirus Report 🔴twitter
    Coronavirus Report 🔴
    https://twitter.com/koronareport/status/1261407628913065984?s=21

• Berber aşağı berber yukarı günlerce ne zaman açılacak nasil gidilecek diye sürekli haber yapıldı sanki ülkenin tek derdi berberler madem açacaksın açmadan önce tüm berberlere zorunlu test yap bunu periyodik olarak yenile sonuçta randevu sistemi yapilacak denmedi mi randevulari berberler kayit altina alsin müşteriden berbere bulaşmışsa eğer randevulu gelen tüm müşterileri teste tabi tut bu sadece berberler için değil açacağın tüm isletmeler için yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat_lnsan R kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle geçen hafta bilim kurulu üyesi söylemişti açılan avm berberler vs çalışanların hepsi test yapılmalı diye ama bilim kurulunu takan mı var formalite icabı bi kurul.

• radko kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten sallamama kötü sonuçlar doğuracak. Sonucun ne olacağı düşünülmeden alınan akıl almaz kararlar insanin sinirini bozmaya başladı. 16 marttan beri evdeyim sıkıldim bunaldim ya berberede gitmeyin ya nolacak 1 ay daha uzat saçlarını perşembe günü markete giderken kuaförlerde sac boyatanlari falan görünce çıldırdım ya biraz sakinleşeyim yükseldim durduk yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felakat tellalları yine toplanmış
  • Olay çığ gibi büyüyor Stay Home

Demirören Haber Ajansıtwitter
    Demirören Haber Ajansı
    https://twitter.com/dhainternet/status/1262490705093701635?s=21

• Coronavirus Report 🔴twitter
    Coronavirus Report 🔴
    https://twitter.com/koronareport/status/1264512008306733058?s=21

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.