Şimdi Ara

KORG KAOSSILATOR 2 DYNAMIC PHRASE SYNTHESIZER(RESİM VE VİDEOLU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nakit sıkıntısı sebebiyle satılık olan cihazım can elektronikten(korg) 20 gün evvel satın alınmıştır sıfırdan hiçbir farkı yoktur faturalı ve 2 yıl garantilidir.Dinamik synthesizer olarak tanımlanan ürün özellikle dj lerin favorisi haline gelmiştir.içersinde 150 adet hazır synth sound bulunuyor bunun yanında dahili mikrofonu, external strereo mikrofon ve line in girişleriyle 48khz yüksek kalitede sample loop yapabilir hazır ve sample soundları iki track üzerine sınırsız sayıda üst üste bildirebilirsiniz. Ayrıca kulanacağınız micro sd ile cihaza wave altyapıda parça atıp dinleyebilirsiniz.Kaossilator 2 ile yapabileceğiniz loop ve müzikler sadece hayal gücünüzle sınırlı.Cihaz dahili hoparlör ve 3.5mm strereo girişe sahip. Bu cihazla müzik yapmak cidden çok keyifli. İki adet AA kalem pil veya adaptör ile çalışıyor.Opsiyonel olarak satılan adaptör size hediye edilecektir.Sadece istanbul içi elden satılık olup takas veya pazarlık kesinlikle söz konusu değil. Forum dışına satılmıştır!

Ürün Detayı:http://www.canelektronikltd.com.tr/asp/show_stock.asp?product=Kaossilator2

Resimler cihazın orjinal resimleridir!
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 18 Ocak 2013; 16:05:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gerçekten mukemmel urun..
    Amator olarak bile kullanmaya baslasaniz asla birakamazsiniz.

Hayirli Satişlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efffe

Gerçekten mukemmel urun..
    Amator olarak bile kullanmaya baslasaniz asla birakamazsiniz.

Hayirli Satişlar..

Nakit dönüşte sıkıntı yaşamasaydım asla satmazdım çok keyifli bir alet.teşekkür ederim

• Çok güzel cihaz umarım değerinde satılır. Bende de Kaossilator Pro var süper bir alet, 80ler de doğmuş her insan sever synth sanırım... o olmasa idi alırdım bu cihazı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof955

Çok güzel cihaz umarım değerinde satılır. Bende de Kaossilator Pro var süper bir alet, 80ler de doğmuş her insan sever synth sanırım... o olmasa idi alırdım bu cihazı...

Teşekkür ederim dostum sendekide güzel bir cihaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.