Şimdi Ara

Körfez video mu baska bir alternatif mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birazdan trigonometri çalışıcam. daha onceden calısmıstım biliyodum ama unuttum hem tekrar maksatlı hem de temeli sağlamlaştırmak adına bir video sitesnden dinlemek istiyorum. körfez videoda 4.5 saat anlatmış. çok uzun geldi bütün günümü trigonometriye ayırmış olucam. sizce ordan dinlersem iyi bir temelim olur mu? forumda dolanırken lütfi zorlu demişler bir de. yoksa ondan mı dinlemeliyim? ya da tavsiye ediceğiniz baska bir hoca var mı? şimiden teşekkürler.

• Teknofem dinle diycem ama o da 17 ders anlatmış.

benim de bildiğim körfez video ve teknofemden başka dinleyecek bir yer yok adam gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknofemden izlicektim. onu sadece youtubedan izleyebiliyorum, baska nerden izlendiğini bilmiyorum (nerden izlendiğini bilyorsan lütfen yazar mısın) youtubeda da karışık ve sadece 2 ders buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teruzor -- 13 Nisan 2014; 12:13:41 >
  • teruzor kullanıcısına yanıt
    Hocam tam nasıl ulaşabilirsin bilmiyorum ama youtube da düzenli var diye biliyorum. ben indirmiştim zamanında hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teruzor

arkadaşlar birazdan trigonometri çalışıcam. daha onceden calısmıstım biliyodum ama unuttum hem tekrar maksatlı hem de temeli sağlamlaştırmak adına bir video sitesnden dinlemek istiyorum. körfez videoda 4.5 saat anlatmış. çok uzun geldi bütün günümü trigonometriye ayırmış olucam. sizce ordan dinlersem iyi bir temelim olur mu? forumda dolanırken lütfi zorlu demişler bir de. yoksa ondan mı dinlemeliyim? ya da tavsiye ediceğiniz baska bir hoca var mı? şimiden teşekkürler.

Merhaba,ben de bu konuyla ilgili bir soru sorabilir miyim ? Ben körfez video hepsini indirip arşiv kurdum ve bundan farklı kitap v.s. kaynaklarını kullanıcam...
    kısaca bu kaynak yeterli mi ? Çalışabilceğimiz düzgün öğretici bir kaynak mı ?

Test ettim belirli bir konuda gayet iyi açıklayıcı ve soru çözme işine gelincede yapabiliyorum gayet iyi ama hepsi için söylemek mümkün mü ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Bir Kedi mi, Yoksa İki mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.