Şimdi Ara

Körfez İntegral vs Karekök 0 İntegral

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    43 mat hedefliyorum 5 te 4 veya 6 da 5 integral yapmam lazım ne önerirsiniz bu qhuardeshinize
    lys mat soru bankasındaki 10 test + hocalara geldik + şenol hoca + ne olsun körfez mi karekök 0 mı?

• Bende Körfez var ama karekökle çok farklı yani Nasıl dersen biri konu özetli çözümlü soru bankası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam integralden çok mat2 denemelerine hızlanmanızı tavsiye ederim öncelikle, integral sadece integral çözmekle yapılmıyor.Öncesinde ki sorularda canavar gibi olmalıyız, ne yazık ki bu LYS'ye girip çıkıldıktan sonra farkediliyor.Ve mezuna kalınmazsa integral boşa gitmiş oluyor, o kadar soru o kadar fasikül...Türev sağlamsa yüzdeyüz integrali öneririm, güzelce bitirirsen integrali parçalarsın.Ama dediğim gibi denge seviyesindeki denemelerde süreyi iyi kontrol etmeliyiz
  • kesinlikle teknofem youtubede tüm videoları var çok sağlam temel istiyorsan teknofemden konu dinle ve SADECE deneme çöz benim yaptığım gibi.

Saygılar
  • Troll

Kaç net geliyor bari

• Mehmet demirkol 123 kullanıcısına yanıt
    neye dayanarak trol dediğini bilmiyorum ama yine de söylim.Bu sene sınava girmedim seneye için hazırlanıyorum.Çalışmalarım %90 deneme üzerinden lysde beli konuları 1 kere teknofemden dinlemem yeterli olacaktır diye düşündüm.Şu anda mat1-geo,biyoloji,coğrafya çalışıyorum.Neredeyse full deneme çözüyorum.Hepsi bu kadar bu sınavı zorlaştırmamak lazım.İnşallah hedefime ulaşacağım.

Vallaha trol diyecek en son adamı buldun hll qnq
  • eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    hocam işte öyle olmadı bende o işler denge denemelerinin bi tanesini bile adamakıllı yetiştiremedim dedim zaman kalmaz zaten ne gerek var çalışmaya deneme kas artan sürede boşlarına dönersin yeter. noldu lysde önümde 5 integral sorusu ve kalan 15 dakika
    önceki konuların hepsi çok sağlam sınavımı integral belirleyecek yani. yüzdeyüz yayıncılığın çözümleri varmış dersane veya okul olmadığı için, whatsapp grubu da bi yere kadar olduğu için çözümlü olması çok işime yarar. içinde konu anlatımı yok galiba onu nasıl halledeyim sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mehmet demirkol 123 kullanıcısına yanıt
    bu konu özetli soru bankası dediğin körfez herhalde
    kitaptan memnun musun hocam integral için başka neler yaptın (videolar kitaplar vs)
  • İntegralim sıfır :) 1 hafta sonra başlayacağım . Behzat artı bunu çözecem baktım eski konularda da iyiyim karekök çözerim üstüne

• Karekök sıfır da Körfez de var

Belki ilk karekök 0 sonda Körfez yaparım en sonda karekök s

• POMPEII kullanıcısına yanıt
    yüzdeyüzde konu anlatımı da var, yani kuralları özellikler veriyor ardından çözümlü testler, en sonda da çıkmış sorular.integral böyle öğrenilir zaten, bi de behzattan dinlersen şahane olur
  • eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    sağ olasın iyi ki bu kitabı almışım soruları kaliteli şenolla hocalara geldikten de konu anlatımı dinliyorum kısa zamanda bitecek gibi
    behzat fazla pahalı çok da fark yarattığını düşünmüyorum nedense
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.