Şimdi Ara

Kore malı S4 almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum yok be S4 alayım dedim babam fazla para veremiyor 400TL falan S4 var baktık falan olmadı adamların dükkanına gidip bakmayı düşünüyorum almalımıyım sizce ? Videosu bu adamın yayınladığı aradım falan adamları biz size kargoyla yolluyoruz beğenirseniz alıyorsunuz beğenmezseniz almıyorsunuz dendi

Video:http://www.youtube.com/watch?v=L49YeLzYU4w

• Ben önermem hocam replika olan hiçbir ürünü.. Bunun yerine GMD ikinci falan düşünmez misiniz hocam bundan daha çok performans verir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanPorsia

Ben önermem hocam replika olan hiçbir ürünü.. Bunun yerine GMD ikinci falan düşünmez misiniz hocam bundan daha çok performans verir ?

Aslında ilk düşündüğüm telefon o eski telefonum bozuldu babam GMD almıştı bende yıl sonuna kadar beklerim dönem bitince yeni telefon alırım dedim fakat çekilmiyor laızm oluyor şimdide 300-350 liraya bul bi android alalım dedi elimde tek bunlar var yani
  • Peki hocam Samsung Galaxy Trend Plus'a ne dersiniz ?
  • Dostum bende en fazla 350-400 var diyorum sen 500-550 liralık diyorsun :D 550 bulsam giderim GMD alırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeremAydın

Dostum bende en fazla 350-400 var diyorum sen 500-550 liralık diyorsun :D 550 bulsam giderim GMD alırım :D

Hocam 350-400'lük bir android telefondan verim alamazsınız bunu baştan söyleyim. Bir tek o fiyata Huawei Y320 var ama çokta iyi bir telefon değil nette takılıp müzik falan dinlersen birkaçta oyun yüklersen işini görür. O fiyata telefondan verim almak için Windows Phone modelleri yönelmelisiniz
  • quote:

Dostum bende en fazla 350-400 var diyorum sen 500-550 liralık diyorsun :D 550 bulsam giderim GMD alırım :D

Ha bir de bu arada ZTE Grand X var o da uygun fiyata güzel bir telefon. Bunun dışında güzel bir android telefon bulamazsınız sıfır boşuna aramayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Replika önermem.İkinci ellere bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Hocam birebir ürünler diye bi kanal gördüm youtubede s3 280 tl s4 400 tl bire bir aynısı 1. kalite falan izledim videoları cidden sağlam telefon onu almayı düşünüyorum 400 tl verip
  • quote:

Hocam birebir ürünler diye bi kanal gördüm youtubede s3 280 tl s4 400 tl bire bir aynısı 1. kalite falan izledim videoları cidden sağlam telefon onu almayı düşünüyorum 400 tl verip

Dayım 400 tl civarında o tür bi s4 aldı yeni.Bende nasılmış diye biraz kullandım.Dokunmatiği replikalara göre iyiydi.Subway Surfers oynadım.Kasmadan oynatıyor.Renklerin canlılığı iyi.Kullandıkça sorun çıkarır mı bilmem.400 tllik orjinal bir android yerine 400 tllik replika s4 daha iyidir diye düşünüyorum.

• kafanı çalıştırsan biraz
    400 tl'ye 2.el adam gibi bir markanın garantisi devam eden bir android telefon alsan

o paraya htc sensetion biraz daha koyarakta s3 alabilirsin temiz
  • Peki güzel bir tane söylermisin ?
  • quote:

Peki güzel bir tane söylermisin ?

htc sensetion taş gibi telefon
    yada galaxy s2
    biraz daha koyarak s3
  • Bütçeni 60-70 lira arttırısan lumia 520 alabilirsin akakçe ucuzu gibi sitelerde bulunabilir arttıramazsan blackberry 9320 zte Grand x huawei g301 alabilirsin replikadan uzak dur bence ama bu ucu arasından en iyisi blackberry 9320 olur çünkü diğer telefonların donanımları çokta iyi değil

• S2 al bide rom at veya attir birisine paşa paşa kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replika ürün asla önermiyorum.
  • galaxy nexus veya galax s2 al. ikinci el 500liradan ucuza çok net bulursun. sonra hemen rom atmayı araştır netten, eğer nexus alırsan doğrudan bana yaz detaylıca adım adım anlatırım sana, çok güzel bi cm11 kurarız android 4.4.2, paşa paşa kullanırsın. 2senedir galaxy nexus kullanıyorum, 1 kere teklemedi telefon. o fiyata bu kadar köfte, bayılırsın
  • 2 hafta öne aldıydım yarım saat önce birden yandı telefon
  • hocam replıka olayına sakın gırme ... o fıyata ıkıcı el androıd yada lumıa 520 al.. en olmadı zte grand yada huawe nın telefonlarına bak... daha fazla memnun kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: thexxroot

2 hafta öne aldıydım yarım saat önce birden yandı telefon

Nasıl yandı????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.