Arkadaşlar iyi akşamlar. elimde kore malı bi s3 mini var geçen gün tuş kilidi koydum desenli. Deseni bilmeme rağmen dokunmatiğin kötülüğünden bir türlü giremedim ve telefon kitlendi. E-mail adresi ve şifre istiyor gmail hesabımı giriyorum kabul etmiyor, telefona format atmaya calısıyorum power tuşu ile ses tuşundan formatı almıyor. ne varsa denedim. Bu sorunu nasıl gideririrz telefonu kullanamıyorum bu e-mail ve şifre istedği için
benim elimde var s3 mini kore malı. benim cihaz "circle" ekranında donuyor bir türlü ilerlemiyor.format atmayı deniyorum menü felan açılıyor ama çince japonc menüler var bitürlü yapamadım.bilgisi olanlardan yardım bekliyoruz.@ siz şu şekilde denedinizmi? telefonu kapatın. bataryayı çıkarıp 10 saniye bekleyin. taktıktan sonra ses kısma tuşu + power tuşu + home tuşularına basılı kalın taki ekran açılana kadar.ekran açıldıktan sonra elinizi power ve home(ortadaki tuş) tuşundan elinizi çekin factory mode açılacak. power tuşu genelde seçim tuşu oluyor.orda wipe data factory olması lazım.oraya geçtikten sonra yes delete all user data gibi bir seçenek olması lazım yapabilirseniz bir deneyin.
bende aynı sıkıntı ile telefonumu kullanamıyorum tavsiyelerinizi denedim fakat ne power ne home tuşu seçme işlemi yapmıyor. telefonu incelerken arkasında alt kısımda bir bölüm fark etdim içinde bir tuş varmış gibi duruyordu kurşun kalemin ucunu değirdim ve - yes delete all user data - bölümüne geçti.işlemi aynı şekilde tekrarlamama rağmen ilerlemiyor.bi fikri olan varsa yardım ederse sevinirim
kore malı sahte samsung tablet var onada aynı şekilde format atılamıyor