Şimdi Ara

Kore Film Önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baktım forumdaki eski konulara ama aktif olan ve konu sahibinin düzenli güncellediği bir konu göremedim o yüzden açmaya karar verdim.

Kore filmlerinden önerileriniz nelerdir?

Benim size ilk başta önereceğim izlediğim en iyi film olan Hücre 7 Mucizesi'dir. Hayatımda bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum, resmen hüngür hüngür ağladım :D

2. olarak ise Sessizlik filmi (Do-Ga-Ni), gerçek hikaye ve resmen sinirinizden bir şeyleri kırıp dökmek istiyorsunuz olamaz böyle bir şey ya..

Önerilerinizi bekliyorum sizin de.

• izlediğim en sağlamlar, kore sinemasına bende ilgiliyimki oyunculuk olsun senaryo dünyanın bana göre en iyileri arasında bu sektör.. evet.

• A dirty carnaval, new world Ayrica tavsiyelerinizi izleyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 18 Mart 2015; 6:07:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim in adasi.
    Merhaba hayalet
    Hırçın sevgilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi olmuş bu liste izlemediğim bi kaç film var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye ederim.

http://www.sinemalar.com/film/221167/the-flu

Kore Film Önerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 18 Mart 2015; 16:55:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hocam merhamet yok hariç hepsini izledim hepsi birbirinden güzel filmler valla.. imdb linki nasıl ekleniyor o tarz ekleyim ben de :D
  • Tarık-16 kullanıcısına yanıt
    güzel film ama biraz fazla uzatıldığını düşünüyorum :/
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    bir iki tanesi hariç bunların da hepsini izledim cok güzel filmler.

mr vengace filmini beğenmeyen insanlar var ama sağır cocugun sahnelerinde filmde sesleri kesen bir yönetmen var bu bile sanat eseridir kimse anlamıyor malesef..
  • çok güzel filmler hocam, özellikle yeni dünya muhteşem..

ayrıca herkese tekrar söylüyorum bir an önce hücre 7 mucizesi filmini izleyin teşekkür edeceksiniz bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

Hocam merhamet yok hariç hepsini izledim hepsi birbirinden güzel filmler valla.. imdb linki nasıl ekleniyor o tarz ekleyim ben de :D

dostum al

http://forum.donanimhaber.com/m_68202453/tm.htm
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    abi hücre 7 mucizesi filmini aç izle şimdi benim için :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

abi hücre 7 mucizesi filmini aç izle şimdi benim için :))

nasıl kaçırmışım bu filmi blurayide var izliyorum kardeşim hemen butona basıyorum yarın ancak izlerimki+ olumsuz tek yorum yok herkes ağlamış + eşimde ağlar onlan izliyeceğim zati,iyi drama lazımdıki yorumlar çok iç açıcı teşekkürler nasıl kaçar bu benden oluyor işte sizlere ihtiyaç var bu forumda + iyi bir avatar imza çak kendine hg dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.