Şimdi Ara

kör oluyorum yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ms8mulitpl skleroz) hastasıyım galiba kör olucam çok iyiyim şuan herşeyimi yapabiliyorum bir engelimde yok ama şuanda kortizon tedavisi yapıyorlar daha önce(5 ay) ivig tedavisi yaptılar sağ kolda güçsüzlük vardı onu bitirdiler şimdi uyuşma başladı ve bunun için kortizon verdiler okuduğuma göre koritozn kör felç organların kesilmesi vb şeyler yapabiliyormuş ve en önemlisi uvit hastalığı glokom vb şeylerde yapabiliyor ne yapacağım akradşlar lütfen yardım edin daha 14 yaşındayım bu yaşta kör felç olmak istemiyorum salı günü çıkıcam buradan göz muaynesi yaptırıcam lütfen yardım ne yapabilirim ben

• Kardeşim geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma.. :/
  • gücün yetmiyorsa yardım toplayabilirsin.tedavisi yoksa napalım artık tedavinin çıkmasını bekliyecen.
  • Allah yardım etsin , acil şifalar diliyorum.
  • Ben de kortizon mu dur nedir ondan kullandım Kilo yaptı tuz falan yiyemedim ama allaha Şükür. Kötü bişey olmadı geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dualarimiz seninle kardeşim. Rabbim şifa versin. Ya Şafi esması ile dua et.

• Herkesin bir sınavı var bu hayatta dostum bende psikolojik sorunlarla cebelleşiyorum Allah yardımcın olsun.
  • Allah yardımcın olsun. Acil şifalar versin Rabbim.
  • Kardesim bunlari netten mi arastirdin? Nete karin agrisi yaz, beyin tumoru olma ihtimalin bile cikar. Git bi doktorla konus bence bosuna panik yapma

• Rabbim acil şifalar versin, dostum yapabilir denmiş ki bu yanlis kullanim sonucudur, her kullanan ayni yan etkiyi alacak değil ya da yan etki olacak değil, sen doktora danis bu tur olumsuz yan etkilere karsi önleminizi alin, geçmiş olsun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.