Şimdi Ara

KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞKÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ
    KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞKÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ

Yukarıdakiler köprüden önce son çıkışa kalan tarihler.
    Arkadaşlar 1 Mayıs 2017 02.49 postu yazdığım tarihtir. Bu tarihten sonra çok önemli birşey olmadığı sürece kaçta yatarsak yatalım en geç 7.30 da kalkıp kahvaltımızı yapıp 8.00 da derse başlıcaz. Herkesin maksimum ders çalışma süresi farklıdır. Bunu periyodlara bölüp saat 12.30 a kadar ders çalışıcaz. 12.30 da birşey yiyip 13.00 da öğle uykusuna yatıp 14.30 da kalkıcaz. Elimizi yüzümüzü yıkayıp kahvemizi aldıktan sonra 15.00 da derse başlayıp. Gene periyodlara bölerek 20.00 a kadar ders çalışıcaz. 20.00 da akşam yemeği, aile sohbeti yapıldıktan sonra yatmadan önce 1 saatlik günün tekrarının ardından ılık bir süt içip en geç 23.00 da uyku moduna geçicez. Bu arada sütü önermemin sebebi sütün içerisinde triptofan bulunur. Triptofan melatonin hormonunun salgılanmasını tetikler. Melatonin biyolojik saatimizi düzenler ve uyumamıza yardımcı olur. Uyumadan önce bir bardak ılık süt içmek bu nedenle oldukça faydalıdır. Ben uyku süremi git gide düşürücem bugün 7.30 8.00 gibi kalkıcam ertesi gün 10-15 dk daha önce kalkıcam böylelikle 1 hafta içerisinde uyku mu düzene koyup günlük 6 saat uyku uyumayı planlıyorum. Ve bir öneri daha spor yapanlar bilir en iyi büyüme hormanı 23.00 ile 02.00 arasında karanlık bir ortamda salgılanır. Kısacası planım budur katılmak isteyen her arkadaş katılabilir. İsterseniz motivasyon için wp grubu açabiliriz. İyi forumlar hayırlı geceler iyi çalışmalar.
    Not: Katılmak isteyen arkadaşlar ''Varım'' yazarsa isimlerini yazıcağım.

Clifford
    Shadowboss1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nykse -- 1 Mayıs 2017; 12:44:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1

• Başkaları yok mu birkaç kişi toplansak iyi olurdu

• Hocam Naptın ya...bilmiyorum bu kadar çok Çalışmanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum...kendine ayırmak istediğin vaktin yok mu hiç...?robot değiliz...ha sen diyorsan ki benim hedefim çok çook yüksek o zaman bişey diyemem...başarılar dilerim...

Not:bu şekilde çalışırsan tahminen 1 hafta sonra bütün şevkin kırılır daha beter sıkılırsın Bunalırsın...tabi ki bunlar Şahsi fikirlerim...

• cinsiyetsizkedi kullanıcısına yanıt
    Hocam tabi ki zaman kalıyor hatta 2-3 saat oyun oynayabiliyorum. Özel dersim olduğu zaman askıya alıcam tabi ki ama ben mezunum son şansım ondan try hard modundayım.

• Adam sanırım ara vermeden demiyor ara verir tabi arada, ben öyle anladım. Yoksa ölür gider

• quote:

Orijinalden alıntı: clifford

Adam sanırım ara vermeden demiyor ara verir tabi arada, ben öyle anladım. Yoksa ölür gider

Zaten öyle dikkat dağınıklığı olan birisiyim. Maksimum odak sürem 20-25 dk her 20-25 dk da bir ara vererek devam edicem 2-3 dklık çok acıkıp yoruluncada 15 dk bir ara kahve devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son çıkış yolu nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nykse kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam...ilk yorumda sadece ders uyku aile sohbeti görünce dedim noluyoruz...kusura bakma yanlış anlamışım... gelemem ben bu kadar zora size iyi eğlenceler...😀

Önemli değil hocam. Sağolun :) bu sene son şansım olunca.

• hocam bu kadar fazla çalışma 2 gün olur 3 gün olur hep böyle devam edemezsin bana kalırsa.4. gün hiçbişey yapmadan geçirip patlayınca sonra hayatı sorgulamaya başlarsın.En azından benim tecrübe ettiğim bu
  • program ise yaramaz. 40 gun bunu devam ettiremezsin.

• Varımm

• GL HF

Hemen gelmiş 1 hafta sonra şevkin kırılırlar neden olmasın lan neden olmasın yıkın su beyninizdeki tabuları calışan yok mu ? Var

Kardeşim calıs sen 1 hafta bunu uygularsan zaten dersin 1 haftadır cok iyi calısıyorum daha istekli gidersin bakma bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millikan -- 1 Mayıs 2017; 9:9:29 >
  • Millikan kullanıcısına yanıt
    Sadece ilk mesajı okuyup cevap yapıştırmaya çalışmışsın...iyi...Sonrasını okusaydın yanlış anladığımı ve o yüzden öyle yazdığımı farkederdin...

• 150netyapiyorumcokmukotu 1 kullanıcısına yanıt
    İnanmak başarmanın yarısıdır. Zaman ile alışıcam 40 gün zorlucam kendimi sonunda rahatlıcam.

• Focke-Wulf kullanıcısına yanıt
    U2

• Çok eminsin kendinden :) Ön yargılarımız zaten bizi başarısız yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nykse

Çok eminsin kendinden :) Ön yargılarımız zaten bizi başarısız yapıyor.

aynen hocam ondan ondan

• He anlaştık anlaştık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.