Şimdi Ara

Köpeklerin saldırısına uğradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 15 dakika önce markete atıştırmalık bir şeyler almaya gittim...İşte cipstir,çekirdektir,vb şeyler aldım.Mardetten çıktım.Elimde poşet sallana sallana yürüyordum.Evime bir sokak kalmıştı...Taki o ana kadar..Sokağın başındaki çöpün etrafında 4 yada 5 köpek bir birlerine saldıyordu..Ve ben sakin sakin yanlarından geçicektim ki ,köpekler birden üzerime saldırmaya başladı...O an neye uğradığıma şaşırdım..Ve olabildiğimce hızlı koşmaya başladım...Ama kilolarım yüzünden tıkadım ve yere yığıldım...Köpekler de o sırada yanıma geldi..Elimdeki poşete saldırdılar hemen fırlattım ama istedikleri bir şey olmayınca bu sefer bana saldırdılar..Ben bayılmışım o sırada geri kalan bir şeyi hatırlamıyorum...Şu an hastene den yazıyorum..Kafama beş bazı bölgelerime yedi dikiş atılmış durumda...Ucuz yırtmışım..Hayatımda yaşadığım en kötü gündü..Sevgile :-

• Artik forumu nasil seviyosan o haldayken bile konu aciyosun gozlerim yasardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uranus_97 kullanıcısına yanıt
    Şu anda durumum iyi ...Sizinlede paylaşmak istedim.
  • Geçmiş olsun hocam da az csb gibi geldi. Şimdiki sokak köpekleri hem az hem daha sakinler. Şu bahçede olanlar aşırı hırçın. Onlara denk geldiysen bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyamda köpek saldırdı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.