Şimdi Ara

Köpek saldırısından kurtulmak için denize atladı. köpek de denize atladı. saldrısından kaçamadı öldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayvanlara neden işkence ediliyor, nasıl bir vicdansızlıktır, hangi zihniyet bunu yapar diye kendime sorup duruyordum ta ki şu konudaki mesajları okuyana kadar. Adamlar hayvanların gereksizliğinden, değersizliğinden, insanların üstünlüğünden falan bahsediyorlar. İnsanlık bitmiş gerçekten. Kan isteyen tanrısına bir günde milyonlarca hayvanı kurban eden zihniyetten ne beklersin.

  • Pff, Hayvanseverler basmış konuyu yine yok 1 tanecik köpeği insana değişmem etmem ahahaha 

    Kafalar güzel mi mesaj atıyorlar ne yapıyorlar anlamadım.


    Hey Hayvansever kardeşim onların yeri barınak değil de sokaklar mı? Alın evinizde besleyin desek? yok! tabiiki sokaklarda kışın üşürken görüp yardım edip içinizdeki egoyu tatmin edeceksiniz ya. Ah dur 1 saniye! çoğu yerdeki köpek sizin hayvanseverlerin evine alıp sonra sokağa attığı köpekler değil mi ya?  

    Gerçin bu işleri hangi ülkede var bu kadar sokak köpeği bu bile 3. dünya ülkesi olduğunu gösterir hindistan mı burası? Acilen barınaklar yapılıp toplanmalı sahiplendirilmeli. Köpek teamleri falan olmalı şaka yapmıyorum bekçi gibi vs köpeği gördüğü an yakalayıp götürecek. hepsinin kısırlaştırılması lazım nüfusları artıp duruyor. Yeterli sayıda barınak yok ama devletinde işine geliyor hayvanseverler var madem sal gitsin diyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 6 Ağustos 2020; 12:30:2 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlightClub

    Rottweiler sokak köpeği mi yoksa sahibi mi dikkat etmemiş veya tasmasız mıymış??

    Sahipli. Arkadaşının köpeğiymiş.

  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    1. Köpek sahipli ve arkadaşının köpeğiymiş. Hiçbir sokak köpeği kolay kolay ölümüne bir adama saldırmaz.
    2. Her canlı doğası gereği özgür olmak ister, problemli olmadığı müddetçe hiçbir canlıyı bir yere kapatamazsın.
    3. Evimde 2 tane sokak kedisi besliyorum. Yerim olsa, bahçem olsa daha nice sokak hayvanını sahiplenirim.
    4. Ülke ekonomik krizden çalkalanıyor ama insanlar domuzlar gibi üremeye devam ediyorlar, sizleri de kısırlaştırsak?


    Arabın ilahının söylediğinin aksine dünya sadece sizlere tahsis edilmiş bir yer değil. Her canlı özgürce dolaşabilmeli. İnsan olarak dünyanın yeterince içine edildi zaten, bırakın da şu çevreye, kimseye zararı olmayan şu hayvanlar yaşasın özgürce.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adoring Fan

    Senin gibileri toplayıp insan kamplarına götürmek lazım. Kime, neye göre değerli değiller? Benim için insanlardan çok daha değerliler.

    Sokak köpekleri senin peşine düşerlerse "siz benden daha değerlisiniz çünkü ben bir insanım" diyip önlerine atla o zaman.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guaire kullanıcısına yanıt

    O zaman sahip çıkamadığı için suçun adam da olması lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Adoring Fan Köpeğin sahipli olup olmaması beni ilgilendirmiyor sadece bu konu üzerinden bahsetmiyoruz dolusuna olay yaşanıyor sokak köpekleri ile. Bu arada hayvansever tabirini sizlere veriliyor diye bu tabirin doğru olduğunu zannetmeyin :) Bizlerde hayvanalrı seviyoruz ama sokağa atıp bunları yaşatın diyerek olunmuyor.


    Köpeklerin doğal ortamı insanların inşaa ettiği sokaklar mı ? Evimin önü mü ? Evet ormana gidip neden ayı saldırıyorr deseydim haklı olurdunuz ama hayvansever sıfatlı kişiler tarafından sokağa atılmış hayvanlardan rahatsız olmam hakkım. Ayrıyeten bir varlığı evde sevgi ihtiyacı paylaşımı için hapisleştirmek zaten bence ironik kaçıyor özgürlüğünü savunurken :) (Ya ama köpekelrde bizi seviyor yav öhöhöhö Falan geçelim yıllar öncesinden bu hayvanlar evcilleştirilerek eğitilerek insanların oyuncağı haline gelmiştir) Ondan evde'de hayvan beslemeye vs de karşıyım açıkcası, eksik duyguları tatmin etme aracı gibi görüyorum sevgi vs.


    Not düşeyim : Sokak Hayvanlara zarar veirlmesine karşıyım, Ama barınak fikirine olumlu bakmaktayım çünkü Bir insanın Kedi veya köpeği kendi duygusunu tatmin etmek için evinde hapisleştirmesi ile barınakda yaşamasının arasında fark yoktur nokta 

    Ayrıyeten Hayvanat bahçelerinde, köpekler gibi türetilmemiş olan ''Gerçek Hayvan Türlerinin'' hapisleştirilmesine bu kadar tepki yok Hayvansever sıfatlı kedi köpek sevicilerden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 6 Ağustos 2020; 17:42:17 >




  • Köpeğin yuvası sokak değildir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adoring Fan

    1. Köpek sahipli ve arkadaşının köpeğiymiş. Hiçbir sokak köpeği kolay kolay ölümüne bir adama saldırmaz.
    2. Her canlı doğası gereği özgür olmak ister, problemli olmadığı müddetçe hiçbir canlıyı bir yere kapatamazsın.
    3. Evimde 2 tane sokak kedisi besliyorum. Yerim olsa, bahçem olsa daha nice sokak hayvanını sahiplenirim.
    4. Ülke ekonomik krizden çalkalanıyor ama insanlar domuzlar gibi üremeye devam ediyorlar, sizleri de kısırlaştırsak?


    Arabın ilahının söylediğinin aksine dünya sadece sizlere tahsis edilmiş bir yer değil. Her canlı özgürce dolaşabilmeli. İnsan olarak dünyanın yeterince içine edildi zaten, bırakın da şu çevreye, kimseye zararı olmayan şu hayvanlar yaşasın özgürce.

    1-) internette tonla haber sokak köpekleri tarafından yaralanan ölen çocuklar hakkında...şuraya bir sürü resim atabilirim.


    2-) özgürlük kavramını bildiğini pek sanmıyorum.vahşi hayvanlar için onların doğası özgürlük diyebilirsin.çünkü kendi yaşamını idame edebilir.gerek tek gerek sürü halinde.köpek bu kategoriye girmiyor ama ...he sen dersen ki çöpleri karıştırıp sağdan soldan gelen hazır mamalar ile besleniyor, diye o zaman onun adı yaşamını kendi kendine idame olmaz ama


    her canlı özgürce dolaşacaksa kendi yaşam alanında kalmak üzere olabilir.aslan kaplan gibi yırtıcıların doğal ortamı belli.peki köpeğin doğal ortamı neresi ? şehirler mi ?



    özetle biraz ütopik pembe dünyandan hayatın gerçeklerine dönersen bunları ve fazlasını sen de fark edebilirsin.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Sokak hayvanlarının tamamı toplatılıp hayvan barınaklarına götürülmeliler.


    Hiçbiri bir insandan değerli değil; orada ölen kişi anne-babanız, çocuğunuz, en iyi arkadaşınız da olabilirdi.


    Şuana kadar sokak hayvanlarıyla sorun yaşamamış olmanız ileride de yaşamayacağınız anlamına gelmiyor.

    Her biri bir insandan daha değerli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpeklerin burunları bizimkinden 100 kat hassas; biber gazı taşıyın ve gerekirse hepsini sıkın , kusura bakmayın ama sokak köpeği diye bir şey yoktur!

    Sokağa atan yine insanlardır; bunu da devlet ya da hayvan koruma dernekleri ya da gönnüllüler toplayıp barınaklara bıraksmalı ya da veterine gidip aşısını yatırıp tasmaladıktan sonra evlerinde veya bahçelerinde beslesinler!


    Ben de köpek besledim zamanında: Annem bulaşıkları dışarıda yıkardı o zamanlar; Alman Kurduydu köpeğimiz ve asla çöpü ya da bulaşıkları koklamazdı. Aileden başkası yemek verince, kim olursa olsun koklamazdı bile(biz yanındaysak da gözümüze bakardı onay için!). İlk okula başladığım zaman benimle okula gelir ''otur,yat,bekle'' komutum ile okul bitene kadar beni bekler ,ne havlar , ne koklar ,ne de birini rahatsız ederdi! Sonra ben okuldan çıkınca beni eve kadar bırakır ,yakınıma hiçbir hayvanın(kötü niyetli insana da havlar/hırlar ben yakınındaysam ama ben komut vermeden asla dokunmaz, sus dersem de susardı! Güvercinleri çalmaya çalışmıştı birisi bir defa bundan biliyorum!) yaklaşmasına izin vermezdi! (Bir keresinde 2 tane sokak köpeğine kafa tutmuştu beni korumak için)


    Ben köpek diye buna derim sokaktaki köpekler komut bilmiyor bir çoğu hiç eğitilmedi ya da eksik veya yanlış eğitildi! Bu hayvanların sokakta kalmasının kimseye hiçbir faydası yok bildiğin vahşi köpek bunlar! Hatta çakal sürüsü gibi sürüyle dolaşıyorlar bu da onları vahşi köpeklerden bile tehlikeli hale getiriyor. Geçenlerde 10-15 tane köpek bir bayanı parçaladı parkta, ambulans ile götürdüler(Ankara gibi bir semtte)!


    Bana ya da aileme böyle saldırsa önce biber gazını denerdim ;ısırdı ve bırakmıyorsa burnuna yumruk, taş, sopa ile vurun!

    Bu arada böyle bir köpeğin hakkı ölmektir; köpeği uyutma işlemini de kendim yapardım , emin olun acının 10 katını yaşatmadan öldürmezdim 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Ağustos 2020; 22:13:4 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7FA365660

    Köpek masumdur o adamda hızlı koşsaymış hızlı yüzeymiş

    İroniyi herkes anlamış. İyi bir gelişme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ali222 A kullanıcısına yanıt

    belki anlamayanlar engellemiştir bu da benim için ayrı bir iyi gelişme  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adoring Fan

    Hayvanlara neden işkence ediliyor, nasıl bir vicdansızlıktır, hangi zihniyet bunu yapar diye kendime sorup duruyordum ta ki şu konudaki mesajları okuyana kadar. Adamlar hayvanların gereksizliğinden, değersizliğinden, insanların üstünlüğünden falan bahsediyorlar. İnsanlık bitmiş gerçekten. Kan isteyen tanrısına bir günde milyonlarca hayvanı kurban eden zihniyetten ne beklersin.

    Terbiyesiz, sen insanların diniyle ve Allah'ıyla alay edemezsin. Sen kendinle alay ediyorsun. Birde üstüne insanlık bitmiş diyorsun. insanı hayvanı bilmem, asıl senin gibi başkasının diniyle inancı ile dalga geçen insanlar gereksizdir.

  • badurukan B kullanıcısına yanıt

    Hayvanları ve kadınları aşağılayan o pagan dinini al yallah Arabistan.

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    aman sil itperestler görmesin

  • Adoring Fan kullanıcısına yanıt

    itperest

  • Adoring Fan kullanıcısına yanıt

    bayadır itperest görmüyordum. fındık fıstık atıyım mı?

  • 2 aya sucuk çekecez kanka köye beklerim. inek eti. ağzına layık. 1 hafta önce kesecez merak etme taze taze yani

  •   

    Afiyet olsun knk sucuk güzel olur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Ağustos 2020; 22:24:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.