Şimdi Ara

Köpek Çiftliği kurucağım karlı bir iş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise bitteli 2 yıl oluyo ve ben hayla ne yapıcağımı karar veremedim. Üniversiteye puanım yetmiyo. İyi bölümlere yoksa sözde okurum . Benimde aklıma ticarete atılma fikri geldi. 13 yıllık internet kafeciyiz zaten

Her neyse arkadaşla konuşurken rot aldığını söyledi 650 tlye ben şaşırdım birde kapış kapış satılıyomuş bu bursada. Gel yapalım bu işi dedi bana . Şimde rot almayı planlıyorum arkadaşınkiyle çiftleştirip çıkan yavrular bizde kalıcak üstüne 5-6 tane daha rot alıp çiftleştiricez. Bu işin zorluğu veya getirisi nedir ?
    Bizim boş bir arazimiz var tarla diyelim orayı kullanıcam zaten büyük bi baraka var köpekler rahat rahat girip çıkabilir. Karlı bir sizin fikirlerinizi de öğrenmek istiyorum.

Fikri olan bu işi yapan yada yapamyı düşününen varsa yardımcı olabilir mi ?

• Karlı bir iş fakat işi tutturması çok zor.
  • Evet. Çevre felan gerekiyormuş. Üni okurken 2 köpek alıp çiftleştirip satan arkadaşlarım var abilerim diyelim . Onlar harç paralarını kira vb paralrını oralardan çıkarıyolardı
  • Köpeklerin dereceleri ve ırk standartları önemli, bunları araştır. Kara borsa iş yapmayın.
  • şu hayvanları kendinize rant aracı olarak kullanmayın ya
  • Biz rant aracı olarak yapmıycaz. O zaman sebzeleri de rant aracı olarak kullanmayalım ? Manavlar , Pazarcılar napsın ? Petshoplarda var ayrıca . bizimkisi özel olucak hayvanlara daha iyi bakıcaz ayrıca. Petshopalrda çekilen eziyetleri biliyorsunuz . Köpek çiftliği gördün mü hayatında ? Bu işe sağlam giricez lütfen duyarlı vatandaş numarası yapma
  • Her ırktan olmıycak efenim zaten . Belirli pahalı köpekler vardır onlardan olucak şimdilik rotdan başlıycaz büyüdükçe cinslerimiz artıcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok karli bir is sermaye olsa biz de pointer ciftligi kuracagiz
  • Saluki getirtsene çok nadir ve asil köpek.
  • Balıkesir Altınoluk sahilinde görmüştüm çok güzel bi cins ama işte onlarda çok pahalı veternier masrafı da çok diye duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsarii

Balıkesir Altınoluk sahilinde görmüştüm çok güzel bi cins ama işte onlarda çok pahalı veternier masrafı da çok diye duymuştum

Türkiye de neredeyse hiç bakan yok diye biliyorum nasıl denk geldin ?
  • Kredi çekmeyi düşünmüşmüydün ?
  • Bir ünlünün köpeğiydi :D biliyosunuz artık oralardan sürekli yazlık alıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.