Şimdi Ara

KÖPEK BALIĞI KARAYA ÇIKTI LaNcEr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: oreilly

KÖPEK BALIĞI KARAYA ÇIKTI LaNcEr

fiat kullanıcısı olarak fiat tavsiye etmem ki övünmek gibi olmasın altımdaki fiat en üst klasmandaki fiatdır yinede fiata hayır RENAULT

seninde ne olduğun belli değildir diyenler olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Şubat 2009; 0:02:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Orjinalden alıntı: oreilly

KÖPEK BALIĞI KARAYA ÇIKTI LaNcEr

fiat kullanıcısı olarak fiat tavsiye etmem ki övünmek gibi olmasın altımdaki fiat en üst klasmandaki fiatdır yinede fiata hayır RENAULT

seninde ne olduğun belli değildir diyenler olacaktır..

Renault'a böyle bayılıyorsanız diyecek fazla bir şey yok.Emin olun ki,Bravo,Renault'un şu anda Türkiye'de satılan bütün binek araçlarından (Koleos hariç,zaten o da SUV sınıfında) daha kalitelidir.

Mitsubishi Lancer'ın güzel bir kasası var.Fiyatları da uygun şu anda.Fiyat/performans açısından alınası bir araç.Özellikle gençler için ideal.

Fakat şöyle bir şey de var,araba dediğin zaman Almanlar 1 numara.Volvo'yu da çok beğeniyorum,söylemeden geçemeyeceğim.

Amerikan arabaları artık yalan oldu.Bizim bildiğimiz eski süper Amerikanlar (muscle cars) en az 4 lt.motorlu.Günümüz koşullarında kullanması birçok kişi için imkansız.Ancak düz yolda basılır o araçlarla zaten.Virajlarda kontrol etmek güç olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 27 Şubat 2009; 16:26:39 >

• ben dis gorunusden bahsediyorum araba cok karizma duruyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.