Yaşım 17 aile apartmanında yaşıyorum 3-4 tane kuzenim var ve apartmanda birde 40 günlük boxer köpek türü var bunun yanına koyabilceğim 2-3 aylık köpek istiyorum fakat 500TL yi aşmamalı hangi türleri öerebilirsiniz fazla havlayan bi tür olmamalı.Kafamda bazı türler var:Golden rotriever,dalmaçya,rottweiler....gibi
Yardımcı olursanız sevinirim türler hakkında hangi türler ılımlı sevimli oyucul ve uysal...?
Rottweiler alma
golden husky gıbı uysal ve sakin ırkları tercıh etmenı tavsıye ederım ılk kopegınse
İlk köpek besleyişim olucak... Boxer köpeğinin yanında durabilecek uyum gösterebilcek ama güçlü çevik rottriver tarzı köpek olursa iyi olur...
Arkadaşlar ÖNERİLERİNİZİ bekliyorum..
Lütfen yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: Scuba_Diving
İlk köpek besleyişim olucak... Boxer köpeğinin yanında durabilecek uyum gösterebilcek ama güçlü çevik rottriver tarzı köpek olursa iyi olur...
Yanında durabilmesi uyum saglayabilmesi sana bağlı hocam bizde suan 3 tane var bi kavga etsinler bakalım yerse
Senin tek bi hayır komutunla uyum saglanır
quote:
Orjinalden alıntı: !KO
quote:
Orjinalden alıntı: Scuba_Diving
Yanında durabilmesi uyum saglayabilmesi sana bağlı hocam bizde suan 3 tane var bi kavga etsinler bakalım yerse
Senin tek bi hayır komutunla uyum saglanır
Haklısınız.. ama hep yada herkes golden diyor bende farklı bir köpek istiyorum ama tatlı güzel bi tarz...
Kargadan başka kuş rottdan başka köpek bilmem.Rottdan başka bi köpek alma
Benim de köpek almaya hevesin var. Şöyle ki 13 yaşındayım. Evimizde annem korktuğundan üst kata taşınan halamın evine alacağız. Halamın korkusu yok ama ben sadece ani hareketlerinden korkuyorum. İlk köpeğim olacak. Fazla havlamasın eğitim alabilsin ve egzersiz ihtiyacı orta olsun?
up
tamamiyle evde besliceksen golden gibi ama dışarı çıkarırım egzersizini yaptırırım diyorsan rottweiler
ama unutma köpek bakmak sandığından kolay olmayacaktır.hava kötü olur dışarıya çıkaramazsın köpekde eşyaları kemirmeye başlabilir yada yorgun olursun-sınavların olur dışarı çıkaramazsın oyüzden köpek alıcaksan herşeyini düşünmen lazım(tüy dökümü,eşya kemirme,havlama,uluma,dışarıya eve getirip götürme,yabancı sevgisi-düşmanlığı v.s.)
Sibirya kurdu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme