Şimdi Ara

Köpeğe çarptım :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

mahalle arasında eşimi eve götürürken yavru bir köpek kaçmaya çalışmama rağmen tekerin altında kaldı... sol ayağı kırıldı...

hemen araç tan inip ... can havli ile havlayan köpeği teker5in altından alıp , yolun kenarına bıraktım... ve eşimi olayın olduğu yere yakın olan evimize bıraktım...

tekrar dan dönüp köpeğin yanına gittim... böyle bayılmakla ölmek arasında bir şey .... çok acıklı bir durumdu...

hemen tel .ile bir veteriner çağırdım... o sırada tabii mahalle çocuklarıda köpeğin başına toplanmıştı...

yani görseniz tam bir dram yaşanıyor... çocuklar ay yazık ... ne kadar şirin ... ne kadar zavallı... vuran adam çarpıp kaçtımı gibi kritikler yapıyorlardı...

neyse veteriner geldi ... muayene etti ...15 gün bakılması gerektiğini, ameliyat olması gerektiğini ve ameliyatın benim bulunduğum ilçede olamıyacağını , çorlu ya götürmem gerektiğini falan söyledi....

işim,gücüm var nasıl yaparım falan derken ordaki bi genç arkadaş abi ben bakarım deyince, o zaman bende bütün masraflarını karşıarım dedim...

sonuç= ameliyat oldu sol ayağına platin takıldı... eski sağlığına kavuştu... şimdi iyi ve genç köpeği sahiplendi... 500 ytl. ye yakın masraf yaptım... ama içim rahat ....

Cehennemin dalı,odunu yoktur. Herkes kendi ateşini kendi götürür

• sizede geçmiş olsun köpeğin durumunun iyi olmasına çok sevindim
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.