Şimdi Ara

KONYA MI,KAYSERİ Mİ,SAMSUN MU,BURSA MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mr.alimm @ ben sana yazmamıştım üstüne alınmışsın. bende inkar etmiyorum sanayi olarak Kayseri şuanda Gaziantep'le Adana'yla kapışabilecek durumda ama üniversitesi henüz bu gelişimi gösteremedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 16 Temmuz 2010; 17:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.alimm

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau09

quote:

kayseri aşırı derecede gelişmiş bi şehir haberin olsun tramvaydan ulaşım sistemine kadar.hatta abartısız türkiyenin potansiye olarak en gelişmiş şehiridir.dikaat et şehirlerinden biridir demiyorum en gelişimişidir.evet istanbuldan bile daha gelişmiş.
    herşeye rağmen bursayı kayseriyi samsunu bilen birisi olarak
    bursa)kayseri)samsun
    diyorum
    bölüm olarak haritayı abartanlara kulak asma.devlete ataması ara ara oluyor.onun dışında bi artısı yok.biyosistem müh şimdi ziraatin 2000 li versiyonu gibi tavsiye ederim.
    bursada mükemmel bir şehir.

hmm anladım.. benim bir akrabam izmir alsancak belediyesinde inşaat müh. olarak çalışıyor onada danıştım harita mühendisliğini geleceği parlak şu an bizim belediyemizdede açıklar var dedi...

ayrıca dediğin gibi bursa da güzel ortam vs. olarak... ancak tarımla filn uğraşmak pek bana göre değil sanırsam ya.. pc ile tarım makinelerinin çizimi filan yapılıyorsa biyosistem. müh te orayıda düşünebilirim..

bak şimdi harita müh çok abartılır fln biyosisteme göre.ama biyosistem yeni bölüm yani çok boş bişey olsa ziraati kapatıp onu açmazlar.gıda müh biyosistem müh su ürünleri müh devletin artık tarım politikasını olşturuor.hatta bakanlığın adı bile tarım ve gıda bakanlığı yapılıyor.daha önce tarım bakanlğıdı idi sadece.o açıdan yatırım da yapılır partilerin politikalrı açısından da önemli tarım.türkiye herşeye rağmen tarım ülkesidir.ben elek-elektronik müh yazıcam puanım iyi sayılır.daha altta puanım olsaydı gıda biyosistem su ürünleri okurdum.

su ürünlerininden mezun tanıdıklarımda var işsiz kaldılar sonunda market filan açtılar ancak biyosistem müh. te bu sene 17 kişi mezun olmuş hepsini tarım refor mu atamış çıktıkları gibi orasıda olabilir ama harita çok zevkli diyorlar ya ikilemde kaldım biyosistemin ünv.i güzel haritanın bölümü..

• quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

mr.alimm @ ben sana yazmamıştım üstüne alınmışsın. bende inkar etmiyorum sanayi olarak Kayseri şuanda Gaziantep'le Adana'yla kapışabilecek durumda ama üniversitesi henüz bu gelişimi gösteremedi.

tamam hocam yanlş anlaşlma olmasın;)samsunu kötülemiyorum samsunda 2 ay kaldım çok beğendim şehri onuda belirityim.hatta daha öncede soran oldu tavsiye etmiştim samsunu.şehir olarak yaşamın tadı cıkar ama kayseri dediğiniz gibi gerçekten çok gelişmiş insan şaşkınlık yaşıyor yani kayseri nasıl bu kadar olabilir diye malum aslında neden olduğu
    bu arada harita da güzel bölüm ama biyosisteme yönelirsen hata yapmassın onu da söyleyim.dediğim gibi tarım politikasını takip edersen demek istediğimi anlarsın.

• @mr.alimm

ilgin için teşekkürler biraz daha araştırayım biyosistem müh. ancak şöyle bi durum var ben biyosistemle benim aramda 5.ooo lik bir sıralama farkı var bu sene kontenjanlarda artıcak ama sorun olmaz diye düşünüyorum ??
  • quote:

@mr.alimm

ilgin için teşekkürler biraz daha araştırayım biyosistem müh. ancak şöyle bi durum var ben biyosistemle benim aramda 5.ooo lik bir sıralama farkı var bu sene kontenjanlarda artıcak ama sorun olmaz diye düşünüyorum ??

hoca 100 binlerden sonra oynamalrda süprizlerin babasını bekliyorum açıkcası.
  • quote:

quote:

@mr.alimm

hoca 100 binlerden sonra oynamalrda süprizlerin babasını bekliyorum açıkcası.

olabilir çünki herkes iyi bölümlere yönelicek....1oo bin sonrası boş kalıcak büyük ihtimal kontenjanları doldurmak için 5ooo-1oooo oynatabilirler
  • kayseride tiyatro yok diyor allahım allahım
  • deadmau09 @kontenjanlar baya artmış şimdi baktım mesela kendi bölümüm geçen sene 32 kişi aldı bu sene 45 kişi alacakmış.

shevchenko38 @ sen lafı başka tarafından anlamaya devam et liseli ergenlere laf yetiştirmek tarzım değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

deadmau09 @kontenjanlar baya artmış şimdi baktım mesela kendi bölümüm geçen sene 32 kişi aldı bu sene 45 kişi alacakmış.

shevchenko38 @ sen lafı başka tarafından anlamaya devam et liseli ergenlere laf yetiştirmek tarzım değil.

en iyisi samsun hadi
  • @ SP3ctr3

evet 7 tanede yeni ünv açılcakmış
  • arkadaşlar şu açkılanan kontenjanlara göre bursa yı kazanıyorum büyük ihtimal
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.