Şimdi Ara

Konya'dan GarantidenSıfırlanmış İphone3G8GB+7 Ay Garantili(Fiyat düştü!!!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3G 8GB

FW 3.1.3

YURTİÇİ GENPA

GARANTİ 7 AY VAR(garantiden geçen hafta sıfırlandı)

FİYAT: 930 TL

samielgun@hotmail.com

================================================== ===============

Arkadaşlar cihaz resimdede gördüğünüz gibi geçen hafta bugün genpadan sıfırlandı. O yüzden cihaz resimi filan eklemiyorum. Garantisi eski telefonun İmei sinden devam ettiği için tabi garanti süresi uzamaz bunu bilerek mesaj atın yada yanılmayın.

Cihazı aldığım gibi bandajını evde açıp arkasını direk invisible shield olan ZaggSkinss ile kapladım. Sakın aldanmayın ZaggSkin bu fiyata dahil değil verirken tekrar çıkaracağım. Zaten cihaz 1 hafta oldu ve kılıfındanda pek çıkmadı.

Kalan garantin 7 Ay dır süresini de sorgulattım gelencevap aşşağıdadır.

Sayın M.Sami,

E-mailinizde belirtmiş olduğunuz 011............. imei numaralı IPhone model cep telefonunuz Genpa garantilidir. Apple garanti kontrol sitesinde 05-10-2010 tarihine kadar garantili gözükmektedir. Garanti süreniz fatura tarihinden itibaren iki yıldır.

Arkadaşlar 3GS 16 GB Özellikle beyaz yada siyah ile Takas düşünebilirim. Ancak bu durumda cihazınızı görmem gerek yani Konyada ikamet etmeniz gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 11 Nisan 2010; 11:26:24 >

• 600 wereyim ona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.