Şimdi Ara

Konuya çok uzağım lütfen tavsiyede bulunun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba. 10 yıllık notebook'um (Casper) artık miadını doldurdu ve yenisini alma arayışı içine girdim. Taksitle ve 10-11 bin aralığında bir ürün düşünüyorum. Marka takıntım yok ve 7-8 sene kullanmak gibi bir niyetim var.
    Öğretmenim, sürekli ve ağır işlerde kullanmayacağım. FM serisini oynarım ya da en fazla ( denk gelirse falan) FIFA kurabilirim (düşük ihtimal ama ihtimaller dahilinde)
    Ekran kartı olayı var bir de paylaşımsız istiyorum ama seçenek çok yok, ayrıca benim gibi bir kullanıcı için çok gerekli mi bilmiyorum da. Konuya hakim değilim yani. Sizce bana uygun ve ihtiyaçlarıma göre nispeten güncelliğini koruyabilecek modeller neler olabilir?
    Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Fikirleriniz çok önemli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belirtiğiniz bütçede APU laptoplar satılıyor genelde mx550 ekran kartına sahip laptoplara bakabilirsiniz bütçenizi biraz aşıp eğer harici bir ekran kartı olsun istiyorsanız bütçenizi korumak istiyorsanız o zaman ryzen 5500u ve üstü işlemciye sahip bir laptop tercih edebilirsiniz istediğiniz oyunun işlemci modelini de yazarak benchmark testlerine bakıp tatmin ediyor ise APU bir laptop da işinizi görücektik. 10 yıl önceki Casper kalitesi ile şuanki Casper kalitesi arasında fark olabilir bir mağazada laptopları incelemenizi tavsiye ederim. Bu arada ben olsaydım Aralık ayından önce mutlaka alırdım bunuda belirtmek istedim.




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 30 Kasım 2022; 21:18:18 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.