Şimdi Ara

Konusurken Tukuruk Sicrama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bazen agzimdan tukuruk sicriyor, yerin dibine giresim geliyor ya yok mu tedavisi bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diş yapından dolayı kaynaklanıyor olabilir istersen dişçiye git bi
  • arada olur öyle. hep oluyosa daha sakin konuşmayı dene
  • bizim bi hoca vardı p yi eze eze söylerdi bize de bir iç dış yıkama çekerdi , gerçekten kötü oluyor ya mesafeyi korumak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

Beyler bazen agzimdan tukuruk sicriyor, yerin dibine giresim geliyor ya yok mu tedavisi bunun?

çok basit bi çözümü var konuşma
  • valla bana olunca üstüne espiri yapıyorum daha cool bi hale geliyor tabi kızın yüzüne tükürmediysem
  • Ya sakin konusuyorum da anlamadim ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Dikis aldirirken aciyormu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dersdeyken benimde agzimda cok tukuruk birikiyodu bi kismini yutuyodum bi kismiyla dudaklarimi islatiyodum boylece seksi bi kiz beklenmedik bir anda ustune atlayip seni operse kupkuru dudaklar yerine nemli ve datlu duduslarla karsilasicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimle yüzme bilmeyenler konuşmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

Dersdeyken benimde agzimda cok tukuruk birikiyodu bi kismini yutuyodum bi kismiyla dudaklarimi islatiyodum boylece seksi bi kiz beklenmedik bir anda ustune atlayip seni operse kupkuru dudaklar yerine nemli ve datlu duduslarla karsilasicak

Hayal guzel de pratikte tutmaz, iyi niyetli.

Mumin sen saflari siklastirma, imami bogacan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w0rM

valla bana olunca üstüne espiri yapıyorum daha cool bi hale geliyor tabi kızın yüzüne tükürmediysem

bak bu gayet güzel bir yöntem ana kelimeler " zehir, partikül " bunları şaşırma ifadesiyle harmanlayıp ortaya sundun mu tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

quote:

Orijinalden alıntı: w0rM

valla bana olunca üstüne espiri yapıyorum daha cool bi hale geliyor tabi kızın yüzüne tükürmediysem

bak bu gayet güzel bir yöntem ana kelimeler " zehir, partikül " bunları şaşırma ifadesiyle harmanlayıp ortaya sundun mu tadından yenmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.