Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuitforBarney -- 6 Mayıs 2022; 5:31:34 >

• Badboy olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okumakla başlayabilirsin mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok hızlı konuşuyorum beni de kimse anlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuitforBarney

Konuşurken sesim az çıkıyor ve bazen bazı harfler ve kelimeleri tam çıkartamıyorum.Küçüklüğümden beri R harfini söyleyemiyorum ama beni rahatsız eden bu değil . Cümle kurarken akıcı konuşamıyorum ve tekliyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Konuşma. İşaret diliyle iletişim kur.
  • Kelime haznem diplere vurdu arada harbi kitap okumak lazim bazen bisey anlatirken kelime gelmiyor aklima kaliyorum 10 saniye oyle :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PusLu1

Ben de çok hızlı konuşuyorum beni de kimse anlamıyor.

Hizli sarkilar dinliyorsan birak.Genetikse yapacak birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evde egzersiz yap .

Not = Denenmiştir. Bende R pelteğiydim ve hızlı konuşuyordum.

• Okumak, konuşmanızı çok düzeltir. Ek olarak bende eskiden öyleydim, hızlı konuşurdum bir şey anlaşılmazdı. Ama öyle yapmayın, düşünün ve tane tane konuşun. O zaman çok hata yapmazsınız.
  • Hocam ayni sorun bende de var. Ama ben kitap okumayi da seven bi insanim. Ona ragmen niye konusurken duraksiyorum anlamiyorum.

• R leri söyleyemiyorum ve konuşurken nefesim kesiliyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derdini seveyim

• konuşarak
  • Bende bu konudan müzdaripim ingilizce ile türkçe karışıyor iç içe sonra dönüp ingilizceleri türkçe olarak söylüyorum o sırada ııı diye kalıyorum :D
  • Sesli kitap oku, ayna karşısında konuşmalar yap.
  • SuitforBarney kullanıcısına yanıt
    Evde sesli kitap okuyabilirsin.Kitap okumayı sevmiyorum dersen yabancı dizileri veya filmleri altyazılı izlemeni tavsiye ederim ve bunları okurkende yine sesli okursan sana yararı olabilir.Aşırı düzgün konuşmak istersen de diksyon dersleri alabilirsin veya internetten nasıl yapıldığına dair incelemeler bulup evde kendin çalışabilirsin.İyi forumlar.
  • SuitforBarney kullanıcısına yanıt
    Biraz daha sosyal ortamlara girerek yapabilirsiniz bunu. Ayrıca kitap okumanında çok faydası olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuitforBarney

Konuşurken sesim az çıkıyor ve bazen bazı harfler ve kelimeleri tam çıkartamıyorum.Küçüklüğümden beri R harfini söyleyemiyorum ama beni rahatsız eden bu değil . Cümle kurarken akıcı konuşamıyorum ve tekliyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim?

R harfini bende söyleyemiom

• Bende hizli konusurum ve yavas konusmaya calisinca aklima bisey gelmez. Hizli konusurum ama akici degilimdir mesela.

Ayrica dudak tembelligi var, dudagim ve cenem fazla oynamiyor anlasilir sekilde ama insanlar konusurken agzima baktiklarini anliyorum, her harfin bir soylenis sekli vardir, bende genelde hep ayni sekil agiz yapisi:)
    Ara sira yavas ve kelimeleri tam soylemek icin sesli kitap okuyorum ama bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.