Şimdi Ara

Konuşma tarzına göre kişiyi tanıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kişinin konuşma tarzı iç dünyasının kapılarını aralamada önemli ipuçları verir. Uzmanlara göre konuşma tarzları karşımızdaki kişilerin kişiliklerini ele vermektedir. İşte karşınızdaki kişinin konuşma tarzına göre kişiliği

DUYARLI VE DUYGUSAL OLARAK GÜVENİLİR İNSANLAR
    Bu yapıdaki insanlar genelde konuşurken düşünürler. Bu nedenle gaf yapmamaya ve pot kırmamaya özen gösterirler. Söylediklerini ve kiminle konuştukları konusunda bilinçlidirler. Kolay, anlaşılır ve az, öz konuşurlar. Kendilerini kanıtlamak gibi bir düşünceleri yoktur. Bu tarz insanlar, hem duygusal hem de iş hayatında güvenilirdir.

KONUŞURKEN SİZİ ALAYA ALAN VE KÜFÜRLÜ KONUŞAN İNSANLAR
    Bu tarz konuşan insanlar sizin neşelenmeniz için bu tarzda konuştuklarını söylerler. Sürekli olarak takılıyorum kelimesini kullanırlar. Bu tarz insanlar kıskanç, mutsuz kişilerdir.

KONUŞTUĞUNUZ KELİMLERİN DAİMA AKSİNİ İDDİA EDEN KİŞİLER
    Bu tarz insanlar, sizi kendine rakip görürler, sizi tehdit olarak algılarlar. Bu nedenle, sürekli olarak kendini ispatlama kavgasına tutuşurlar. Bu tarz insanlar ile iş ya da arkadaşlık yapmamak lazımdır.

KONUŞURKEN BAŞKALARI HAKKINDA DEDİKODU YAPANLAR
    Başkaları hakkında dedikodu yapıp sizin görüşünüzü almaya çalışırlar. Burada ki amaç, bu bilgileri başkaları ile paylaşmaktır. Dedikodu, dedikodudan beslenir. Bu tarz insanlara dikkat etmek, uzak durmak gereklidir. Çünkü, kıskanç ve rekabetçi insanlar bu tarz konuşmaktadır.

KONUŞURKEN SÜREKLİ ALTTAN ALAN VE HAKLISIN DİYEN KİŞİLER
    Sürekli olarak haklı olduğunuzu dile getirirler. Bu tarz insanlar umursamaz ve değer vermeyen kişilerdir. Bencildirler ve hayatları sadece kendileri etrafında döner. Başlarda hoşunuza gitse de zamanla size zarar verirler.

http://www.msn.com/tr-tr/yasam/iliskiler/konu%C5%9Fma-tarz%C4%B1na-g%C3%B6re-ki%C5%9Fiyi-tan%C4%B1ma/ss-BBbUUZ8?ocid=mailsignout#image=1

• Tolga abi sen çok iyi bir insansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenLiseliMezunAlman -- 1 Kasım 2014; 19:55:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo konusu ve "para" kelimesi gecmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga abi sen çok iyi bir insansın

• Turbolinea tarzı insanlar;Sürekli param yok diye ağlarlar aslında olmasına rağmen, binlerce,milyonlarca aç-hasta çocuğu,insanı düşünmeden gün boyu forumda ağlama konusu açarlar. Başta eğlendirirler ama sonradan insanın içini bayarlar ve insanda bu forumu terk et deme isteği uyandırırlar

• İlkokul çocuklarımı hazırlamış bunu.çok saçma

• Turbo senin yaş kaç bunlar sana abi diyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesaj Sayısı Olayı (Gerçek)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir insanı konuşma tarzından anlamak tamamen yalan çünkü bir insan bir gün farklı bir gün ise çok farklı şekilde konuşabilir ki karakteri ile hiç ilgisi olmadığı halde yetiştiği ortama göre konuşur ama yetiştiği ortamdan kaçmak ister çünkü karakterine uymaz yetiştiği yer ki konuşma tarzına yansır.bu yüzden tamamen yalandır bunlar kendimden biliyorum
  • Turbolinea(Tolga abi) hiçbir zaman parası olmadığı için ağlamadı.
    Onun tek derdi babasının yeterince parası olduğu halde kendisine kötü davranmasıydı.
    Ben turbo abiyi destekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Turbo senin yaş kaç bunlar sana abi diyor?

30
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathless07

bir insanı konuşma tarzından anlamak tamamen yalan çünkü bir insan bir gün farklı bir gün ise çok farklı şekilde konuşabilir ki karakteri ile hiç ilgisi olmadığı halde yetiştiği ortama göre konuşur ama yetiştiği ortamdan kaçmak ister çünkü karakterine uymaz yetiştiği yer ki konuşma tarzına yansır.bu yüzden tamamen yalandır bunlar kendimden biliyorum

ama ilk cümle de şu gerçektir ki kimseyi kırmamaya çalışan bir insan güvenilirdir.
    Bu yapıdaki insanlar genelde konuşurken düşünürler. Bu nedenle gaf yapmamaya ve pot kırmamaya özen gösterirler. Söylediklerini ve kiminle konuştukları konusunda bilinçlidirler. Kolay, anlaşılır ve az, öz konuşurlar. Kendilerini kanıtlamak gibi bir düşünceleri yoktur. Bu tarz insanlar, hem duygusal hem de iş hayatında güvenilirdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Deathless07

bir insanı konuşma tarzından anlamak tamamen yalan çünkü bir insan bir gün farklı bir gün ise çok farklı şekilde konuşabilir ki karakteri ile hiç ilgisi olmadığı halde yetiştiği ortama göre konuşur ama yetiştiği ortamdan kaçmak ister çünkü karakterine uymaz yetiştiği yer ki konuşma tarzına yansır.bu yüzden tamamen yalandır bunlar kendimden biliyorum

ama ilk cümle de şu gerçektir ki kimseyi kırmamaya çalışan bir insan güvenilirdir.

PostPosted: Mon 12 May 2014 - 18:43
    PostPost subject: Türkler Ve Ermenilerin farkı (Forum Donanım Haber içerir) Reply with quote
    Türkler Ve Ermenilerin farkı

Ben forum donanım haber sitesinde yazan bir üyeyim.Bazen dertlenirim yazarım çizerim.

ya da başka türk sitelerinde...

Ben karşı tarafa bir şey söylememe rağmen, olayı kendi yaşadıklarımı anlatmama rağmen,

Türkler bana hakaret etmeye başlıyor...ama ermenilerde böyle bir şey yok...ve bu sitede böyle bir şey yaşamadım...

Bu yüzden davalık bir olduğum oldu...

-------------------------------------------------------------------------------

Ermeni olarak tek türkçe site burası...rumların kullandığı Türkçe site yok...

Kürtlerin de Türklerden farkı yok...

Mesela ben bu foruma geldim...Burada hiçbir ermeni bana hakaret etmedi durduğum yerde...

------------------------------------------------

İnternetten ermenilerle rumlarla arkadaş olmaya çalışıyorum...Onlarla da böyle bir sorun yaşamıyorum

Önce tanrıya sonra size sığınıyorum...ALLAH her daim sizin ve iyi ermenilerin yardımcısı olsun.

http://team-aow.discuforum.info/t16243-T-rkler-Ve-Ermenilerin-fark-Forum-Donan-m-Haber-i-erir.htm

• biz seni tanıyoz kardeş bencil ve düşüncesizsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.