Arkadaşlar forumda hep geçmiş tarihlerden buldum Yenilerden bulamadım Ve hep philips 909 var babama cep telefonu alacağım Günde ortalama konuştuğu 1 saattir. Buna uygun şarjı uzun giden bir telefon yani 10-15 gün değil tabii 4-5 gün olabilir Samsung ve nokia tercihimdir. Telefon kibar olması yeterli ek özellikler olmasa da olur. Tecribelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bütçeni de yazarsan iyi olur arkadaşım. Maddi sıkıntı yoksa nokianın E serisine bir bak istersen, sürelir oldukça iyi E serisinde...
nokia c5 26 gün bekleme süresi vaat ediyor uzun süre kullanabilirisiniz
haklısın aslında bütçemi yazmadım ben ek özellik istemiyorum ovi maps falan zaten hiçbirini kullanmaz babam yani e72 gibi 700 kusur olmasın 200 250 olursa iyi olmadı 300
philips xenıum serisine bak
xenium biliyorum dostum alternatif arıyorum
bütçeni az daha zorlayabilirsen 350 liraya SE W715 var. şık, şarjı iyi ve artıları çok fazla....
w715 güzelmiş kendime düşündüm :) Ama bilmiyorum babamda fazla birşey almamı istemiyor. Zaten hep fazla fazla aldık şık olsun diye şarjlarda sıkıntı yaşandı. Şimdi yine şık olsun ama pek özellik olmasın istiyorum. Şarjı gitsin :) bir arkadaş 2330 dedi şarjı iyimiş ama biraz daha iyi daha şık bi telefon bulabilirsem diye bakıyorum
samsun l 700 tam aradıgın telefon olsa gerek :)
2330 ile W715 karşılaştırmasına aşağıdaki linkten bakabilirsin. Piller aşağı yukarı ikisinde de aynı. W715 konuşma süresi olarak (2G ile) 10 saat olarak verilmiş. W715 in 2330 karşı birçok üstünlüğünü de göz ardı etmemek lazım....
2330 ile W715 karşılaştırmasına aşağıdaki linkten bakabilirsin. Piller aşağı yukarı ikisinde de aynı. W715 konuşma süresi olarak (2G ile) 10 saat olarak verilmiş. W715 in 2330 karşı birçok üstünlüğünü de göz ardı etmemek lazım....
tabii W715 tercihim olur fakat fiyatı yüksek geldi 250 falan olsa böyle bi telefon alacam Şık da yani keşke özelliklerinden çıkarsak da 250 ye alsak :)
DOSTUM 250 TL YE SONY ERİCSSON J105 VAR 600SAAT BEKLEME SÜRESİ VAR 14 SAAT KONUŞMA SÜRESİ ÖZELLİKLERİDE İYİ 3G Lİ BİR MODEL
quote:
Orijinalden alıntı: sensonic
DOSTUM 250 TL YE SONY ERİCSSON J105 VAR 600SAAT BEKLEME SÜRESİ VAR 14 SAAT KONUŞMA SÜRESİ ÖZELLİKLERİDE İYİ 3G Lİ BİR MODEL
ben mi yanlış gördüm hızlıalda 4.5 saat konuşma süresi diyor
YANLIS YAZILMIŞ # Boyut:47 x 108 x 12.6 mm # Ağırlık:84 gram # Konuşma süresi:13 saat 45 dakika # Bekleme süresi:600 saat # Müzik Dinleme süresi: 33 saat 45 dakika # Ekran:240x320 piksel , 16,777,216 renk TFT # Ekran boyutu:2.2 inc # Dahili bellek:100 MB # Kamera:2 MP, 2.5x yakınlaştırma # Bağlantı:3G,HSDPA desteği ile hızlı internet ve dosya transferi # FM Radyo,Medya menüsü,YouTube,Google Maps # microSD kart yuvası # Görüntülü görüşme özelliği # Ortam CO2 hesaplayıcı uygulaması
j105 özellikleri iyi gibi geldi hb de yorumlarda şarjın aslında o kadar iyi gitmediği falan yazıyor Ama her telefonda kullanıma bağlı sanırsam w715 de de gözüm kaldı. İyice yorumları okuyorum hangisinin şarjı iyiyse ondan alacam herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme