Arkadaşlar konuşan elektronik sözlük tavsiyesi rica ediyorum. Kullanan varsa özellikle kelime telaffuzlarının kaliteli olması da önemli. __________ zafer altınok
kelime telaffuzları idare eder bende var. 6 dil var içinde. her dilde kalıplar felan da var birkaç tane. ama bence en iyisi yine normal sözlükler....
poly iyidir hocam kullandım baya işimi gordu bı de aldıgın sözluktekı kelıme sayısına bak derım
Eğer aradığın ingilizceyse xp de mevcut aslında.Denetim masasından konuşma adlı bölüme gir microsoft sam var oraya yazıyosun adam sana sölüyo tabi bu bir alternatif yani elinin altında.
Peki öyle bir cihazla ingilizce öğrenmek mümkün mü? ____________ zafer altınok
altinok
ben sana konuşandan alma derim
bende poly nin 200 bin kelimelik konuşan sözlğü var konuşmasını pek kullanmadım
normallaeri daha hesaplı ve daha kullanışlı bence
Arkadaşlar poly et 8100 adlı bir cihaz aldım. Teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara. ____________ zafer altınok
kokosoft arkadaşlar abartmayalım.... Konusunda en uzman olan ve bedava.... Türkçe den ingilizceye cümle çeviri tekrar ingilizceden Türkçeye cümle çeviri...
Amaaaannnniiiiiiinnnnnn yoksa siz daha kullanmadımız mı ?
cihaz hakkınaki düşüncelerini yazarsan seviniriz
quote:
Orjinalden alıntı: altinok
Arkadaşlar poly et 8100 adlı bir cihaz aldım. Teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara. ____________ zafer altınok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme