ben bilgisayarımı [bilgisayar yöneticisi] olarak kullanıyorum başka hiç bir kullanıcı hesabı açık deil ama bu gün fark ettimki Administratör die bir kullanıcı hesabı varmış oturumu kapatıp baktım öle birşey yok gözükmüyor kullanıcı hesaplarındanda aradım öle bişe yok sonra ise Administratör die bir kullanıcı hesabı kurmaya çalıştım kurulmadı öle bir kullanıcı hesabı bulunuyor dedi şimdi bu Administratör kullanıcı hesabına nasıl erişebilirim ben fazla anlamıyorum öle işlerden biriniz yardım ederseniz sevinirim
bilgisayar açıldıgında oturum kapatın ''ctrl+alt+delete'''ye basın ordan manuel olarak administrator yazın giriş yapın, size tavsiyem bence o administrator hesabını ellemenize gerek yok,o administrator hesabı bütün herkezin pc'sinde var.. pc'niz kitlenir diye onu yedek hesap yapmıslar o bişey etkilemez,eğer sorun senin kendi hesabındaysa yeni bir yönetiic olarak kullanıcı kur ona gir denetim masası yönetici hesaplarına girin ve gereksiz hesapları silin ama administrator adlı kullanıcı kalabilir..