Şimdi Ara

Konumun kapatılması saçma değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu durum normal mi yoksa zannettiğim gibi başlığa göre konu mu kapatılıyor ben anlamadım?

Konumun kapatılması saçma değil mi?

uzaklastırılırsam da artık farketmez, belkide en lezzet verecek konular uçuyor forumdan. Sonra da konu dışı bozdu

edit: Konu başlığı andorid 4.4.2 idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 17 Mart 2014; 18:20:11 >

• purple doğru söylüyor sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

purple doğru söylüyor sanırsam

gerekli gereksiz diye konu ayrımı mı var forumda? Göreceli değil mi. Ben gerekli görüyorum belki de. Kurallarda buna benzer bir durum ihlali varmı ?
  • öönlerine o kadar çok şikayet geliyordurki bazen bakmıyorlardır bile içeriğine direk çöp.artık iyice emin olmaya başladım buna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

purple doğru söylüyor sanırsam

Konu dışında gereksiz konular kapatılıyorsa doğru düzgün konu kalmaz burada
  • Benim de şu "hambalaleyhambaleyyoooooheyya" konumu kapattılar. Adminler önüne gelen konuyu kapatıyor mübarek. Aslında biri şikayet ediyor ama kimm,aramızda köstebek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

öönlerine o kadar çok şikayet geliyordurki bazen bakmıyorlardır bile içeriğine direk çöp.artık iyice emin olmaya başladım buna...

yetişemiyorlar ise yeni adminler alsınlar. Böyle saçma iş olur mu yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesaj attığı her 2-3 konudan biri kapanınca cevap da yazmamaya başlıyor insan. Mesela çok can sıkan yalan yanlış yorumlara attığım cevaplar haricinde, cevap yazmadan önce şöyle bir düşünüyorum bu konu kapanır mı diye, öyle yazıyorum.

Not: Bu konu da kapanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Mesaj attığı her 2-3 konudan biri kapanınca cevap da yazmamaya başlıyor insan. Mesela çok can sıkan yalan yanlış yorumlara attığım cevaplar haricinde, cevap yazmadan önce şöyle bir düşünüyorum bu konu kapanır mı diye, öyle yazıyorum.

Not: Bu konu da kapanır.

Bu ameleliği yapmamın sebebi bu zaten, dün 3 ayrı konuya yazmıştım gece, sabah kalktıgımda toplamda 13 alıntı yapılmış ama 3 konuda kapanmış hiçbirini okuyamadım. Bu da kapansın artık iyice soğuttular ulan ciddi başlıklar bile daha eglenceli suan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.