Şimdi Ara

Konum servisleri simgesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar. İphone 5s kullanıyorum. Bir zaman sonra dikmatimi çekmeye başladı. İos6'da böyle bir sıkıntı yokken ios7 ve 8'de sıkıntı yaşamaya başladım. Sağ üstte konum servisleri simgesi hiç gitmiyor. Ne yapmam gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayarlar - gizlilik - konum servisleri -en altta sistem servislerine girin ve ordaki seçenekleri kapatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: spunky24

ayarlar - gizlilik - konum servisleri -en altta sistem servislerine girin ve ordaki seçenekleri kapatın

Hocam dediğinizi yaptım ama hala aynı. Ayrıca şöyle bir şey var. Konum servislerini sürekli kullanan 2 programım var. Biri hava durumu diğeri ise Swarm. Bunları sadece kullanırken'e ayarlayamıyorum. Ya her zaman yada asla kullanma seçenekleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcevatsener

quote:

Orijinalden alıntı: spunky24

ayarlar - gizlilik - konum servisleri -en altta sistem servislerine girin ve ordaki seçenekleri kapatın

Hocam dediğinizi yaptım ama hala aynı. Ayrıca şöyle bir şey var. Konum servislerini sürekli kullanan 2 programım var. Biri hava durumu diğeri ise Swarm. Bunları sadece kullanırken'e ayarlayamıyorum. Ya her zaman yada asla kullanma seçenekleri var.

hava durumunu kapatabılırsınız. sonuçta sabit şehirde duruyorsunuz. konumunuzu kullanıp bataryanızın hızlı bitmesini engellemiş olursunuz
  • sürekli kullanan büyük ihtimal swarmdır onu kapatın , yanında sürekli mor konum servisleri simgesi görünüyorsa buga girmiştir, özellikle güncelemeler sonrası bu tip programlar buga girebiliyor sadece kullanırken ayarının olması şart değil "herzaman" olarak ayarlasan bile uygulamalar sürekli kullanmazlar ara ara gerektiğinde kullanırlar konum servislerini.
  • swarm da konum paylasımı acıktır muhtemelen. swarm a girip ustteki barı saga dogru cekerek kapatabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden Konum Kapatılıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.