Şimdi Ara

Konuları Dersaneyle Birlikte mi Takip edeyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıfta ygs yi bitirip lys yi bitirmek üzere olan arkadaşlar var, ben dersaneyle beraber gidiyorum onlara göre geriyim haliyle. Sizce dersaneyle birlikte mi ilerleyim yoksa onlar gibi hızımı arttırıyım mı ?

• ben de bunu kara kara düşünüyorum. ama arkadaşlar dershanenin önünde gitmemiz gerekiyor biraz hızlanıp dershanenin bir iki konu önünde olursak öğrenmemiz açısından iyi olur hani tekrar falan filan mantığı...

Orijinalden alıntı: juunipeer

ben de bunu kara kara düşünüyorum. ama arkadaşlar dershanenin önünde gitmemiz gerekiyor biraz hızlanıp dershanenin bir iki konu önünde olursak öğrenmemiz açısından iyi olur hani tekrar falan filan mantığı...

1-2 konu bile az gibi geliyor bana şimdiden bitirmiş olanlar sınava kadar defalarca kez tekrar edicek o konuları biz ise en fazla 1-2 kez edebilicez. Ne zamandır düşünüyorum bunu

Orijinalden alıntı: Çükütüs

quote:

ben de bunu kara kara düşünüyorum. ama arkadaşlar dershanenin önünde gitmemiz gerekiyor biraz hızlanıp dershanenin bir iki konu önünde olursak öğrenmemiz açısından iyi olur hani tekrar falan filan mantığı...

1-2 konu bile az gibi geliyor bana şimdiden bitirmiş olanlar sınava kadar defalarca kez tekrar edicek o konuları biz ise en fazla 1-2 kez edebilicez. Ne zamandır düşünüyorum bunu

evet haklısın bu konuda :( şöyle bir şey var yani benim de kafam bu noktaya takılıyor konuları adam gibi çalışsak bitirmek için neredeyse 2 gün verebiliriz her konuya aşağı yukarı ancak ben sadece konu anlatımını bitirebiliyorum konuların üzerinde çok fazla soru çözemiyorum zamanım kalmıyor sadece konu anlatımlı kitabın üzerindeki soruları çözebiliyorum. dershaneyle birlikte zamana yayarak mı hızlı hızlı bir taslak oluşturup sonra tekrar artı bol soru çözmek mi ...sanırım ikinci söylediğim

• Ben yazın bitirmiştim. Şimdi dershaneyle birlikte tekrar başladım. Dershaneyle birlikte git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

evet haklısın bu konuda :( şöyle bir şey var yani benim de kafam bu noktaya takılıyor konuları adam gibi çalışsak bitirmek için neredeyse 2 gün verebiliriz her konuya aşağı yukarı ancak ben sadece konu anlatımını bitirebiliyorum konuların üzerinde çok fazla soru çözemiyorum zamanım kalmıyor sadece konu anlatımlı kitabın üzerindeki soruları çözebiliyorum. dershaneyle birlikte zamana yayarak mı hızlı hızlı bir taslak oluşturup sonra tekrar artı bol soru çözmek mi ...sanırım ikinci söylediğim

Bencede 2. söylediğin daha mantıklı. Çok soru çözmek lazım sınavı kazanmak için.

@Gustavo Fring Neden hocam?

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence önden bitir. Mesela bizde integral alan hacim sınavdan 3 hafta önce bitmişti. O kargaşada deneme mi çözeceksin ona mı çalışacaksın kargaşa çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: heveskiran

Her konu icin degil ama bazi konularda onde gitmekte fayda var.

Mesela hangi konularda önde gitmeliyiz? Mat-2 ve organik kimyayı önceden bitirmeyi düşünüyorum şimdilik, diğerlerini dersaneyle bitiririm sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: heveskiran

Her konu icin degil ama bazi konularda onde gitmekte fayda var.

Mesela hangi konularda önde gitmeliyiz? Mat-2 ve organik kimyayı önceden bitirmeyi düşünüyorum şimdilik, diğerlerini dersaneyle bitiririm sanırım.

12.sınıf hariç önceden bitirebilinir. organiği bilmiyorum ben geçen sene etüt alıyordum özel ders gibi oluyordu hoca o şekilde anlatıyordu. (bu sene tm'yim.)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.