Şimdi Ara

Konuları Bilmeden Deneme Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuları bilmeden deneme çözmenin faydası var mı? Yoksa hepsini bitirip mi çözmeli?

• Up
  • Up
  • konu bilmeden deneme olmak bence anlamsız.matematıkten bazı konuları bılıyorsun mesela turkceden bılmıyorsun mesela.nasıl çözeceksın denemeleri.ya boş bırakacaksın yada bilmediğin için yanlış yapacaksın soruları.bence konu eksıkliklerinii hallet sonra deneme çöz.yoksa moralın falan bozulur ben arkadaşlardan biliyorum.hem bilmıyor konuları hemde ağlıyor ben denemelerden kötu yapıyorum diye.ee otur çalış sonra deneme çöz diyoruz ozamanda gene biz kötu oluyoruz.
  • Konulari bilmeden deneme cozmek benim denemelerden sogumama neden olmustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence konuları bitirmeye bak.ondan sonra çözersin denemeleri.ben de bitirmeden çözüyordum hem çok faydası olmuyor hem de moralin bozuluyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş dolu ama teknofem çok kötü değilmi yahu
  • genel taktik sırasıyla şudur: konuları öğrenmek, soru çözmek, deneme. konuları bil ve bol bol soru çöz. denemede hangi sorulardan, hangi soru tiplerinden, hangi konudan eksiğin olduğunu bilmeni sağlar. denemedeki yanlışlarına odaklan. sonra bir çok denemeye gireceksin ve soru tiplerini anlamış olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevitra

arkadaş dolu ama teknofem çok kötü değilmi yahu

yok kötü değil . gayet iyi anlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

konu bilmeden deneme olmak bence anlamsız.matematıkten bazı konuları bılıyorsun mesela turkceden bılmıyorsun mesela.nasıl çözeceksın denemeleri.ya boş bırakacaksın yada bilmediğin için yanlış yapacaksın soruları.bence konu eksıkliklerinii hallet sonra deneme çöz.yoksa moralın falan bozulur ben arkadaşlardan biliyorum.hem bilmıyor konuları hemde ağlıyor ben denemelerden kötu yapıyorum diye.ee otur çalış sonra deneme çöz diyoruz ozamanda gene biz kötu oluyoruz.

Doğru dürüst hepsi öğretilmiyor ki ama illa ki bilmediğin konu çıkıyor. Fen liseleri hariç kimse bütün konuları bilmiyorum. Konu eksiklerimi hallettikten sonra çok az zaman kalacak diye korkuyorum, o sürede de çözdüğün deneme faydalı olmuyor. Dersaneleri denemeleri her hafta oluyor, ayrı denemeler de var ama çözemiyorum işte.

quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

Konulari bilmeden deneme cozmek benim denemelerden sogumama neden olmustu.

Aynen, ben de soğudum baya.

quote:

Orijinalden alıntı: tuguj

Bence konuları bitirmeye bak.ondan sonra çözersin denemeleri.ben de bitirmeden çözüyordum hem çok faydası olmuyor hem de moralin bozuluyor

Konuları bitirince ya vaktim olmazsa denemeye? Deneme çözüp konu eksiklerimi görmeyi planlıyordum ama işe yaramıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: luketmi

genel taktik sırasıyla şudur: konuları öğrenmek, soru çözmek, deneme. konuları bil ve bol bol soru çöz. denemede hangi sorulardan, hangi soru tiplerinden, hangi konudan eksiğin olduğunu bilmeni sağlar. denemedeki yanlışlarına odaklan. sonra bir çok denemeye gireceksin ve soru tiplerini anlamış olacaksın.

Konuları öğrenmek mi yoksa tamamen bitirmek mi? Konuları bilip soru çözeceğim kitaplardan. Sonra deneme çözeceğim. Bazı denemeler yanıltıcı olabiliyor ama.

Ayrıca teknofem'in iyi reklamını yapmışsınız.

Ciddi anlamda kafam karışık denemeler ve konular yüzünden. Hiç bilmediğim konular var. Mesela kimyadan atom ve elektrik konusunu ilk defa gördüm, hoca çıkmıyor ama ya çıkarsa basit bir tane diye işledi. Ben tekrarla mı öğreneyim şimdi bunu?

• Dostum eğer dersaneye gidiyorsan yarıyıl tatiline kadar konular bitmiş olur.tatilde eksiklerine bakarsın sonra zaten 1 aydan fazla zamanın kalıyor.bu arada çözeceğin denemeler bence yeterli olur. Başarılar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: tuguj

Dostum eğer dersaneye gidiyorsan yarıyıl tatiline kadar konular bitmiş olur.tatilde eksiklerine bakarsın sonra zaten 1 aydan fazla zamanın kalıyor.bu arada çözeceğin denemeler bence yeterli olur. Başarılar dilerim

Teşekkürler, tatilde kapatırım eksikleri inşallah.
  • Özellikle fende eksiklerim çok var ben ne yapmalıyım tek bildiğim kaldırma kuvveti,basit makinalar,tork kimyadan da periyotlar ve bileşiklerden başka konu bilmiyorum.
    Bu tatilde 1 ayda kapatmam gerek bu açıkları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.