Bildirim
konular yetişmeyecekmiş gibi geliyor yavaş mıyım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mat bitti 10 net mi ? tarihte 418 yıl geridesin günde 10 yıl çalış yetişir -
Neden yetişmesin ki sen sıkı çalışmana devam et , elinden geleni yap da en azından yetişmezse bile zoruna gitmez. Ki bence hayli hayli yetişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 tane fen sorusu için çalışmayacaksanız yetişir. Benim görüşüm matematik yapamıyorsanız fen asılın en azından sözelciler için matematikten daha belirleyici olacak gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: jdraxler
20 tane fen sorusu için çalışmayacaksanız yetişir. Benim görüşüm matematik yapamıyorsanız fen asılın en azından sözelciler için matematikten daha belirleyici olacak gibi.
20 fen sorusu için çalışmam büyük ihtimalle zamanım kalırsa bakarım tabii ki 1 hazirana kadar biter mi konular hocam sizce özet geçmek gerekirse edebiyat kaldı ve tarihin yarısı kaldı -
Tyt mat bitti 10 net nasıl bir şey ? Komple bittiyse neden hala 10 net yani ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mat bitmemiş hocam bence sizi kandırıyor. Oturun bir konuşun. Ayt matematikte var. Fen neden bakmiyorsun 1 hazirandan sonra fende bakabilirsin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edebiyatı bilemeyeceğim ama tarih rahat biter diye düşünüyorum. Sözelci arkadaşlara sorarsanız onlar daha çok yardımcı olur. -
5 ayda tüm tyt-ayt biter. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheLordMan
5 ayda tüm tyt-ayt biter.
bence de hocam geride değilim 5 ayım var tarihten bugün 3 konu ilerledim 1 ayda tarihi bitiririm 2 ayda edebiyat biter ki bence 2 ay fazla edebiyat için zaten temelim de var geriye 2 ayım kalır 2 ay içinde de felsefeyi bitiririm ve matematikten netlerimi arttırmaya bakarım bol bol deneme çözmek için zaman da kalıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Geçen yine Vanda askerim
Mat bitmemiş hocam bence sizi kandırıyor. Oturun bir konuşun. Ayt matematikte var. Fen neden bakmiyorsun 1 hazirandan sonra fende bakabilirsin bence
de ayrı hocam siz de türkçe bakın bence -
quote:
Orijinalden alıntı: cclareon1302
quote:
de ayrı hocam siz de türkçe bakın bence
asdasd hocam neden alındınız de da ların yazımını biliyorum merak etmeyin ki leri karıştırıyorum amasizin iyiliniz için solemiştim siz bilirsiniz tabi. mat bitmiş diyim o zaman mutlu olun ne diyim
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cclareon1302
quote:
de ayrı hocam siz de türkçe bakın bence
asdasd hocam neden alındınız de da ların yazımını biliyorum merak etmeyin ki leri karıştırıyorum amasizin iyiliniz için solemiştim siz bilirsiniz tabi. mat bitmiş diyim o zaman mutlu olun ne diyim
ergen misin kardeşim ne alınması burada birbirimizin yanlışlarını düzeltmek için varız olur öyle şeyler matematik geçen sene 18 netti zaten bu sene biraz boşladım ama düzelticem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X