Şimdi Ara

konular neden siliniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • siyaset ile ilgili o kadar çok konu açılıyor ki; içlerinde çöp olanlar forumda durmaya devam ederken, silinmesini gerektirecek bir durum olmayan konular boş yere siliniyor. örnek:
    https://forum.donanimhaber.com/neyi-yanlis-yapiyoruz-da-chp--144272351-3#144289594

    şu konudaki sorun neydi bilmiyorum ama bu konudan daha beter konular var yerinde duruyor. böyle konular forumdan uçuruluyor. benim önerim konuda sorun var ise kilit atılır ve konudaki soruna mod tarafından atıf yapılır. gören de katılır katılmaz veya yönetime mesaj atar ve itiraz eder.

    benimn açmış olduğum konu bir nevi itiraz konusu olmuş oldu. konu dışında şahsın biri ülkemiz için davar ülkesi adı altında başlıkla konu açıp, yöneticilerden bir allahın kulu konuya müdahale etmekte gecikiyor. o konunun linki de şu:
    https://forum.donanimhaber.com/10-kusur-yildir-fakirlesen-ama-cit-cikarmayan-davar-ulkesi--144270047


    şimdi ilk mesaj linki ile ikinci mesaj linki arasındaki müdahale farkı açıkca belli oluyor. demek ki böyle durumlarda konulara yapılan müdahalelerde farklılık söz konusu. ben olsam ikinci konuyu da kaldırmaz, "yukarıda aleni şekilde, doğrudan türkiye cumhuriyeti'ni hedef alarak açılan konunun sahibi olan üye, forumumuzdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır." şeklinde not düşülüp konu kilitlenebilirdi.

    şimdi, iki konunun da uğramış olduğu akibet aynı. ama konuyu açanlara yapılan muamele de aynı olmuş oldu. chp ile ilgili konuyu açan üye'yi, bu davar kelimesini kullanarak konuyu açan üye ile aynı kefeye koymuş olduk. verilen kararın doğru olmadığını, ister istemez forumdaki konulara taraflı müdahale yapıldığını belirtir, klavye kullanmanın sıradan bir iş olmadığını veya olamayacağını, üyelik şartlarının onaylanmasında gerekirse üyelerin üyelik sözleşmesini okuduklarını garanti altına almak üzere, üyelik onayında "captcha" veya tel no onayı istenebileceğini önerir, çalışmalarınızda başarılar dilerim.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.