< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Konular ne zaman bitmeli (2. sayfa)

-
-
Hocam Kimya da 3D ve Bilgi Sarmal’dan organiğe kadar olan kısımlar bitti. Bugün organik başladım. 3. Kaynak olarak da Aydın çözüyorum tekrar amaçlı.
Matematik de trigodan orijinal fasikülü bitirdim. 3D ve Orijinal den trigonometri hariç türev-integrale kadar olan kısımlar bitti.
Limitten ekstra olarak apotemiyi maraton testleri hariç bitirdim. Maratonları sene sonuna doğru çözmeyi düşünüyorum.
Şuan Apotemi türev fasikülü çözüyorum.
Geometri de Orijinalden çember ve daire bitirdim. Şuan Apotemi analitik çözüyorum.
Biyoloji de Apotemi Sistemler ve 3D yi bitirdim. (3D de sadece bitki kaldı.)
Yarın bitkiye başlayacağım. Ekstra olarak paraf sistemler soru bankasından her gün bir sistemden soru çözümü yapıyorum.
Fizikte 11 konuları bitti. Hafta sonu Dalgalara başlayacağım sonrasında ver elini modern fizik.
Fizikte şuanlık 2 kitaptan ilerliyorum. 3D ana kaynağım. Yanında Aydın çözüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Baya ilerlemişsin hocam kolay gelsin kalan konular için şimdiden
Konular bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz pek bir şey kalmamış gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nisan mayıs oke ben Nisan'da bitirdim ama mayıs daha okey gibi
Çok sağolun hocam. Matematik hariç diğer derslerden birer sb daha bitirip denemelere geçerim,
Matematikten de Barış SB ve Apotemi fasiküllerini eritip öyle denemelere başlarım büyük ihtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 4 Aralık 2024; 23:10:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl bu kadar hızlı bitirdin daha 6 ay var
Dediğim gibi altyapı meselesi hocam. Belli bir temel olduğu için konu anlatımlarından çok soru çözmeye vakit ayırdım.
hocam merhabalar. su an neredeseniz napiyorsunuz? brans denemelerine basladiniz mi? biliyorum bir olcut degil ama msude kac k geldi? kolay gelsin. benim ayt mat bitti suan sblerden ilerliyorum tekrar ediyorum nisan 2. haftasi gib branslara baslayacagim zatn su an mert hocanin TILT denemesini cozuyorum gecen seneden kalan. kimyada organik ortasindayim biyoda bitki kaldi fizikte ise manyetizmadayim ama 11 ve 12konularini mutlaka tekrar etmem gerekiyor. tyt nasil gidiyor hocam senin?
-
ben de aynisini ozellikle organikte ve ltide yaptim. malum mezun2 olunca fazla birikmislik oluyor:D
-
Msüde 13k yaptı tkexpert deneme günlüğü diye konusu var aşağılarda
ben son gün bitircem usta
iyi gunler dilerim. asagilara baktim ama bulamadim rica etsem link atabilir misiniz? tesekkurler <3
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159749193
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodKingDarius -- 24 Mart 2025; 13:55:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X