Şimdi Ara

Konu Ygs LYS Zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar temelim iyi degil pazartesi günü derslere baslicam. Ygs ye 6 ay ayirsam lys icin sıkı çalısırsam zaman yeterli olur mu ? Bölüm (Tm) ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde 2 senem var. Pazartesi nasipse başlamayı düşünüyorum. Büyük ihtimal TM seçeceğim. Ama sayısalda olabilir. Bence ne kadar erken o kadar iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Kendini mezundan saymaya başla 98 li minik afacan dostum
  • Kardeşim benim 2 senem olduğunu nerden çıkardında benimde 2 senem var diyorsun anlamadım bu sene sınava giricem 97 liyim bu arada !!
  • Ben de TM ciyim ve temelim zayıftı ben de full YGS çalışacaktım fakat LYS nin ihmal edilmemesi gerektiği söyleniyordu bu yüzden sabah 13-18 arası YGS çalıştım akşam ise 2-3 saat LYS çalıştım.Lys yi ihmal etme zaten okul başladığında LYS çalışmak için zaman bulamayacaksın ygs çalışacaksın hep.İkisini birlikte yürütmeye çalış.

• Zaten açık liseye geçice m vakit bol matematik alt yapı kötü lys ye şubat da edebiyatla başlıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    6 yıl önce açıldı
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim fikrimi soracak olursan, bence lys ygsden daha onemli bir sinav ve lysye calisirsan daha cok verim alirsin. Ygs cok calisilacak bir sinav degil. Okul baslayinca basla lysye e anca..

• Abi haklisin ama moral lazim bana ygs den iyi puan alirsam ben o moralle gunde nerdeyse 15 saat calisirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namarıe -- 16 Ağustos 2015; 21:32:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.