Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Transfer donemide olsun o zaman...
    Atıyorum ligin ilk 2 haftası transfer yapılabilsin...
    (Serie a veya BpL'de olduğu gibi)ondan sonraki transfer dönemine kadar herkes belirlediği 25 kişilik kadro ile devam etsin. Daha zevkli olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a78b4c42 -- 12 Eylül 2014; 20:07:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

Arkadaşlar benim busene fifa 15 bir düşüncem var katılırmısınız. Ben diyorum ki süper lig oluşturalım sürekli turnuva yapmakdansa lig ve şampiyonlar ligi oluşturalım.çok kalabalaığız nede olsa 2 tane lig oluşturalım biri süper lig diğeri ise 2. lig olsun ve ödülleride ona göre ayarlamalar yaparız. Bu organiza yapmak zor olur en azından tarık(Fifaz) ve edip (Sistem44) organize yapması lazım biri ligi yönetecek diğeri ise şampiyonlar ligini yönetecek. Ozaman ayrı bir hava katar. Yani kendimize aynı TFF gibi bir sistem Oluşturalım. Başkan da tarık ve edip olsun.Lig olduğu zaman daha zevkli oluyor. Çünkü ozaman herkes biribirine ters düşebiliyor. Oyuzden kimin kimden puan alacağı belli olmuyor. Oyüzden lig çekişmeli oluyor. Diğeri ise elemelere gelince zaten iyi olan mutlaka yeniyor ve ozaman hep aynı kişiler şampiyon oluyor. Mesala 1.lig ve 2. ligler oluşturalım. 1.ligdeki son 3 kişi küme düşsün. 2.ligdeki ilk 3 kişi 1.lige çıksın. yani kısacası gerçek bir lig havası yaşayalım..Çünkü düşme tehlikesi olsunki nede olsa şampiyon olamadım havasına girmesin kümede kalma mücadelesi versinki. Birdahaki turnuvada 1.ligden devam etsin. Yani hemen kesip atmayalım. Uzun sürsün ama keyifli olsun. Lig ve şampiyonlar ligi yapalım ama gerçekci yapalım. Ama hemen 4-5 güne sığdırmayalım çünkü iyi oynayan birisi birde ohafta havasında olduğu zman zaten kafadan şampiyon oluyor. Ama uzujn sürerse daha iyi olur.M Bazen ogün mesala çok iyi olan kişi havasında olmaz ama zayıf bir rakibde ogün ondan 3 puan almasını başarısa ozaman lig tablosu değişiyor. Yani benim istediğim bu arkadaşlar sizlerde katılırmısınız yorumlarınızı bekliyorum.

varsayalim 30 katilimci var eleme maclari yapilir iyi olan 18 takim cift mac li bir lig olusturulur. elenen ler ile 2. lig olusturulur oduller 1_2_3 ve 2. lig 1. si alsin.

biraz ugrastirir gibi ama tarik abi ustesinden gelir.

Evet mantıklı. Ama bu şekilde olursa çok süper olur diye düşünüyorum.

• aynen banada mantık lı geldi bilader
  • duayenler aldım sonunda ps4 ü n11.com dan ( link de buhttp://www.n11.com/sony-playstation-4-the-last-of-us-remastered-hediyeli-P23969210)

ucuza geliyor bonusunuz varsa 111 lirada bonus kazanıyorsunuz eger bide alacak olursanız şipşak indirim denen bi zımbırtı var onuda yakalayın eurasia garantili yi nerdeyse ithalatçı garantili fiyatına alıyorusunuz .

şu lig olayı hakkında bende olumlu düşünüyorum ama kuralların katı olması gerektiğini de aynı zamanda düşünmekteyim. bence önceden karar verilsin haftada 1 maç sa 1 maç 2yse 2 maç yapamayanın mazareti olanın disiplin kuruluna acilen sevkedilmesi gerekir. şaka bir yana turnuva yada lig adı her neyse uzun sürdükçede sıkan birşey lig ortamı daha güzel ama herkesin özveriside gerekmekte katılan birisi katılım ücretini ödeyip maç yapmasa bile kötü oluyor diger katılımcıları soğutuyo o yüzden öyle bir şey yapıcaksa herkesin en az haftada 1 günde olsa uygun zamanı yaratması gerekir kendine . eger öyle olursa +2

• bencede serdarın dediği mantıklı üstesinden geleceğimizi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: a78b4c42

Götürdüm cihazı verdim abilerim..
    Ps4 maceram kısa sürdü.. sadece 1 maç :(
    Bluray çalışmıyor bi umut magazada da denedik ama nafile içeri bile girmiyor cd
    En geç 30 "iş günü" içinde yeni cihaziniz teslim edilir dediler.. (umarım kısa sürer 2 haftaya razıyım) Eyvallah demekten başka bir şey diyemedim :((
    Görünen o ki oyunun en güzel haftalarıni kaçıracak gibiyim :((

her işte bir hayır vardır kardeşim geçmiş olsun bu cd yüzünden bende fifa 15 psn indirmeye karar verdim en sağlamı
  • Kardeşlik yapacak arkadaş varsa beraber alalım p.m atarsanız görüşelim.

• Bende bluray sürücüyü deneyemedim içime kurt düştü dvd soktum okudu cihaz okudu desteklenmeyen format dedi umarım bir sıkıntı yoktur.

• Cd ile uğraşmaya değmez.Hem daha da ucuza geliyor.Çıksada oynasak.

Pazar günü için var mı gelişme, tamam mıyız
  • Evet ya ne oldu pazar gunu

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

quote:

Orijinalden alıntı: Barlas_

Beyler bu ara işler yoğun , pazarada mesaideyim gibi ( gece vardiyası ) , bugün bile akşam 8 de geldim işe yarın sabaha kadar burdayım

Yarın akşama netleşir ama zor gibi , kusura bakmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

cümleten hayırlı günler, hayırlı cumalar duayenler nasılsınız?

bu fut15 web app ne zmn acılıyor resmi bir açıklama varmı? bu aralar takip edemedim de.

hosgeldin , 17 sinde aciliyor.

h.b dostum teşekkürler bilgilendirme için

edit:

bu arada ps4 e geçtikten beri yeni psn kullanmaya başladım, yeni psn'im; xaviesta8734 rica etsem eklermısınız forumdaşlar?

34 numara İstanbulu aldın listede

Selam kardeşim , aramıza hoş geldin tekrar

• Fifaz kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun Tarık. Mimaroba yaparız bizde ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Sağlık olsun Tarık. Mimaroba yaparız bizde ;)

Yapalım valla
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Top sende,ses ver yeterli ;)
  • bende bugün ps4 almış bulunuyorum tarık eski psn den devam kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: babako34

bende bugün ps4 almış bulunuyorum tarık eski psn den devam kardeşim

Hayırlı uğurlu olsun üstad güle güle kullan

• tşkler bahtiyar sonunda
  • Hayirli olsun

• Arkadaşlar tarık yarın çalışmassa eğer kadıköyde toplancaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tafo-1907fifa -- 13 Eylül 2014; 18:20:55 >
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.