Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ne demek elimden gelse daha fazlası olurdu fakat şuan ki malzeme bu abi

canlı yayın olayı süpper olurr :) gerçi ben ayarlayamadım halen :/ denedim bir kaç kez ama olmadı yahu :)))

akşam 22:00'da hazırım online ım abi undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 2 Eylül 2014; 14:31:19 >
  • fb21 kullanıcısına yanıt
    Akşam SaintTr1 ile alacağız bizde ordan kısmet olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

ayıpsın müdürr :))
    bana şu kadar coins lazım yada ne bileyim şu oyuncular lazım demen yeterli

Eywallah bahtiyar adamsın adam

Serdar fos çıktı , coinsleri tüketmiş

Akşama maçta yaparız kardeşim , 1 senedir oynamıyorum , paslandık bakalım..

Serdar kulakların çınladımı kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

E siz şimdi futta takılacaksınızda ben neolcam. Bende World cup oynadığım için bütün coinslerim yalan oldu. Ne güzelde world cupda C.Ronaldom vardı ya. Takımım baya sağlamdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QSerdar_TR -- 2 Eylül 2014; 16:16:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

quote:

Serdar kulakların çınladımı kardeşim

Aynen abi sabahdan beri kulak çöbü tükettim. Çınlamyı durdurmak için :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QSerdar_TR -- 2 Eylül 2014; 15:53:14 >

• Değerli arkadaşlar hazır ayaklanıp tekrar konuyu canlandırmışken şu güncel konu olan coins satışlarının iptaliyle ilgili bildiklerimi güzel kardeşlerimle buradan paylaşayım. :)

adamların (EA) taktığı nokta. coins kazanmak için kullanılan yardımcı programlar. Bu programlar 4 ana konuda büyük sıkıntı oluşturmuş ve bu müşteri memnuniyetsizliğini ortadan kaldırmak istiyorlar.

1. satışa açılırken kaybolan oyuncular
    2. ihaleyle alınan oyuncuların completing... günlerce takılması.
    3. satışta ki bir oyuncunun ihalesi kazanılamadığında verilen coins inde geri gelmemesi, günlerce takılı kalması.
    4. en önemlisi kullanışsız search bölümü.

siz yaşadınız mı bilemem ama ben bu dört sorunuda kapı gibi yaşadım. 2-3 kartım kayboldu gitti, sağlık olsun. oyunu çok sevdiğimizden EA kesintisi olsun dedik geçtik. :P

EA'nın asıl amacı fabrikaları kapamaktır. coins fabrikaları yani. Biz EA'Ya kızıyoruz ama bu yardımcı programlar otomatik aratma programları berbat şeyler. hiç kullanmadım, kullanayım mı diyen kardeşlerimede asla sakın bulaşma dedim. hiç yaşamadınız mı karteşim, agüero 250K diyelim, 150K'lık agüero'yu yakalayan var mı? ben yakalayamıyorum. kaç kezde gördüm, gördüğüm an gidiyor, ki buy now'a basacam ok diyeceğim, ve alacağımm oohooo o ikinci açılan kartı alıyor. nasıl? programla. programın özelliği şu. ayarlarını yapıyorsun, agüero diyorsun 170K ve altı satın al!!! alıyor. öyle alıyor ki 59:59:59'da alıyor. başka bir yardımcı program. paket içeriği. programı kuruyor, paketin içinden hangi oyuncular çıkacak görüyor. değerli oyuncular geldiğinde açıyor paketi, bizde buradan la 500K açtım zart çıktı 1M açtım zort çıktı kızıyoruz EA'ya. heriflere ne zaman hakverdim biliyor musunuz? ''BİZ ULTİMATE TEAM MOD''unu normal insan gücü araması ve kullanımı için oluşturduk!!'' dediğinde... doğru diyor çünkü bu mağduriyetleri bize yaşatanlar insan değiller :)). şimdi olay tamamen olayı ticarete dökmüş, siteler açmış para kazanan kişilerin önüne geçmektir. Ve iyide olmuştur. coins alan satan ban'lanırmış. evet ban'lanır. bal gibide ban'lanır. sizin trade cetveliniz var kardeşim, istese günlük çıkartır EA. bu adam bugün hangi futbolcuyu satmış ne almış ne vermiş, hangi kullanıcıya vermiş. hepsi ortada :). son olarak sitelerden bahsedeyim. fifa ultimate team coins yazın bakalım google'a karşınıza sayfalarca satış yapan yabancı türk karışık onlarca site çıkıyor mu? çıkmıyor mu? bunlar coins'leri nasıl topluyor. bu oyun çiftkil düzenindedir. dışardan coins ekleyemezsin, paket açılır coins çoğalır. yine paket açılır coins azalır. bildiğin değirmen yani. su akacak ki (paket açılacak ki) değirmen dönsün. O yüzden bu herifler yani EA bazı arkadaşların tahminde bulunduğu gibi bu oyunda coins satmaz. paket işini gizemini 100 yıl sürse bu oyun değiştirmezler, o yüzden point aynen devam. Bu siteleri kapatacaklar ve başarılıda olacaklar. ben gözlerimle gördüm, 6 tane 15 milyon bedelinde açılmış 3 günlük forma gördüm, hepsi takır takır alındı. demek ki bu coins'i bir satın alan var. daha vahim'î bunu biriktirebilmiş biri veya birileri var. 15*6= 90 milyon coins. bu sadece benim 15 dakikalık bir dilimde rastladığım satış. EA herşeyi görüyor ve farkında arkadaşlar. Coins satışı bitti üzüldüm, benimde işime yarıyordu fakat yapacak bir şey yok. Coins satışı bitti diye oyunu bırakamam :D

O değilde tarık abi turnuva kazandık diyelim coins'leri nasıl şampiyon'a ekleyeceğiz, herif ban'lanıyormuş birde şok şok :D amma olur he :D

bu kadar gerilmeyin, EA 300'e 500'e bakmaz demeyin bakabilir. Biz şampiyona oyuncu hediye ederiz, nasıl olsa arkadaş listemizde olacak. oda toplar oyuncuları satar coins'ini kullanır :) yani 2 sene önce dediğime gelir konu :)) 2 yıl önce tarık abi bir oyuncu belirleyelim, kazanan kişiye o oyuncuyu verelim hepimiz demiştim :))

son olarak sözüm biterken Duayenler Geleneksel Futbolcu günü kesinlikle yapalım :) tıpkı altın günü gibi hani, hatırlarsanız :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 2 Eylül 2014; 16:15:58 >

• Eline saglik bahtiyar , guzel bilgiler ve iyi bir gozlem yapmissin.

Bu sene ewt turnuva odullerini degerli oyunculari vererek belirleyecegiz anlasilan.

Coins gunumuzde olacak , organizasyonlarimiz sizlerinde fikirlerinizle dahada genisleyecek.

Coins alim satim konusunun kapanmasi genel olarak kotu , arada biriktirdigi coinsleri satip kendimize veya sevdiklerimize surprizler yapmiyormuyduk ?

Hatta tam hatirlamiyorum 1 veya 2 yil once coins satip hanima ayakkabi aldiydim , oyun basinda beni fazla takilirken gordugunde tavirlari olumlu yonde degistiydi

• Fifaz kullanıcısına yanıt
    sorma abi bu sene başıydı bende güzel bir satış yapmıştım arkadaşlarla beraber topluca iskender söylemiştik sığır gibi yemiştik abi :D

sattığım 1M coinsle ısmarlamıştım yemeği :D hiç unutmam yemek bitti kesene bereket dediler bende afiyet olsun az önce ribery'i yediniz beyler demiştim
    keyifliydi dediğin gibi :D artık turnuvalardan keyif alacağız :D
  • quote:

Değerli arkadaşlar hazır ayaklanıp tekrar konuyu canlandırmışken şu güncel konu olan coins satışlarının iptaliyle ilgili bildiklerimi güzel kardeşlerimle buradan paylaşayım. :)

adamların (EA) taktığı nokta. coins kazanmak için kullanılan yardımcı programlar. Bu programlar 4 ana konuda büyük sıkıntı oluşturmuş ve bu müşteri memnuniyetsizliğini ortadan kaldırmak istiyorlar.

1. satışa açılırken kaybolan oyuncular
    2. ihaleyle alınan oyuncuların completing... günlerce takılması.
    3. satışta ki bir oyuncunun ihalesi kazanılamadığında verilen coins inde geri gelmemesi, günlerce takılı kalması.
    4. en önemlisi kullanışsız search bölümü.

siz yaşadınız mı bilemem ama ben bu dört sorunuda kapı gibi yaşadım. 2-3 kartım kayboldu gitti, sağlık olsun. oyunu çok sevdiğimizden EA kesintisi olsun dedik geçtik. :P

EA'nın asıl amacı fabrikaları kapamaktır. coins fabrikaları yani. Biz EA'Ya kızıyoruz ama bu yardımcı programlar otomatik aratma programları berbat şeyler. hiç kullanmadım, kullanayım mı diyen kardeşlerimede asla sakın bulaşma dedim. hiç yaşamadınız mı karteşim, agüero 250K diyelim, 150K'lık agüero'yu yakalayan var mı? ben yakalayamıyorum. kaç kezde gördüm, gördüğüm an gidiyor, ki buy now'a basacam ok diyeceğim, ve alacağımm oohooo o ikinci açılan kartı alıyor. nasıl? programla. programın özelliği şu. ayarlarını yapıyorsun, agüero diyorsun 170K ve altı satın al!!! alıyor. öyle alıyor ki 59:59:59'da alıyor. başka bir yardımcı program. paket içeriği. programı kuruyor, paketin içinden hangi oyuncular çıkacak görüyor. değerli oyuncular geldiğinde açıyor paketi, bizde buradan la 500K açtım zart çıktı 1M açtım zort çıktı kızıyoruz EA'ya. heriflere ne zaman hakverdim biliyor musunuz? ''BİZ ULTİMATE TEAM MOD''unu normal insan gücü araması ve kullanımı için oluşturduk!!'' dediğinde... doğru diyor çünkü bu mağduriyetleri bize yaşatanlar insan değiller :)). şimdi olay tamamen olayı ticarete dökmüş, siteler açmış para kazanan kişilerin önüne geçmektir. Ve iyide olmuştur. coins alan satan ban'lanırmış. evet ban'lanır. bal gibide ban'lanır. sizin trade cetveliniz var kardeşim, istese günlük çıkartır EA. bu adam bugün hangi futbolcuyu satmış ne almış ne vermiş, hangi kullanıcıya vermiş. hepsi ortada :). son olarak sitelerden bahsedeyim. fifa ultimate team coins yazın bakalım google'a karşınıza sayfalarca satış yapan yabancı türk karışık onlarca site çıkıyor mu? çıkmıyor mu? bunlar coins'leri nasıl topluyor. bu oyun çiftkil düzenindedir. dışardan coins ekleyemezsin, paket açılır coins çoğalır. yine paket açılır coins azalır. bildiğin değirmen yani. su akacak ki (paket açılacak ki) değirmen dönsün. O yüzden bu herifler yani EA bazı arkadaşların tahminde bulunduğu gibi bu oyunda coins satmaz. paket işini gizemini 100 yıl sürse bu oyun değiştirmezler, o yüzden point aynen devam. Bu siteleri kapatacaklar ve başarılıda olacaklar. ben gözlerimle gördüm, 6 tane 15 milyon bedelinde açılmış 3 günlük forma gördüm, hepsi takır takır alındı. demek ki bu coins'i bir satın alan var. daha vahim'î bunu biriktirebilmiş biri veya birileri var. 15*6= 90 milyon coins. bu sadece benim 15 dakikalık bir dilimde rastladığım satış. EA herşeyi görüyor ve farkında arkadaşlar. Coins satışı bitti üzüldüm, benimde işime yarıyordu fakat yapacak bir şey yok. Coins satışı bitti diye oyunu bırakamam :D

O değilde tarık abi turnuva kazandık diyelim coins'leri nasıl şampiyon'a ekleyeceğiz, herif ban'lanıyormuş birde şok şok :D amma olur he :D

bu kadar gerilmeyin, EA 300'e 500'e bakmaz demeyin bakabilir. Biz şampiyona oyuncu hediye ederiz, nasıl olsa arkadaş listemizde olacak. oda toplar oyuncuları satar coins'ini kullanır :) yani 2 sene önce dediğime gelir konu :)) 2 yıl önce tarık abi bir oyuncu belirleyelim, kazanan kişiye o oyuncuyu verelim hepimiz demiştim :))

son olarak sözüm biterken Duayenler Geleneksel Futbolcu günü kesinlikle yapalım :) tıpkı altın günü gibi hani, hatırlarsanız :))

Aynen katılıyorum bu olaya. Bencede önüne geçmeleri lazım. Millet öyle ticarete dökmüşlerki oyunu oyun oynamakdan çıkmışlar. Aslın da world cup olayı gibi olsa ne oyuncu alsan nede satabilsen. Elindeki oyuncularla mücadele etmek benim için çok zevkli valla. Yavaş yavaş oluşturuyorsun takımını negüzel. Şansına messi ronaldo çıkdığı zaman odaha güzel oluyor. Mesala bana c.ronaldo 2 gün önce çıkdı. Oyuncular yerini buldu böyle daha zevkli oluyor.

• quote:

ne demek elimden gelse daha fazlası olurdu fakat şuan ki malzeme bu abi

canlı yayın olayı süpper olurr :) gerçi ben ayarlayamadım halen :/ denedim bir kaç kez ama olmadı yahu :)))

akşam 22:00'da hazırım online ım abi undefined

akşam 8den sonra olursa canlı canlı izlerim :)
  • Bahtiyarım iyi güzelde oyuncuyu diyelim Tarık verdi. turnuvaya katılanlar Tarıga o oyuncunun kolunu bacağınımı verecek coin veremediğimize göre zannediyorum katılım bedeli değerinde oyuncu verceğiz Tarık onları satacak sonra ödül oyuncuyu alacak anca öyle olur. Yani şartlar zorlaştı Tarık zahmete girecek bilmiyorum bukadarını yaparmı
  • slm arkadaşlar

fifa 2010 dan beri bu kadar heyecansız bekliyorum oyunu.Her sene çıktğı gibi oyuna koşan ben belki bu sene oyunu bile almayacağım.Aşırı kızgınım fifaya resmen ps den soğuttu beni.EA coinlere konsantre olacağına oyunu biraz olumlu yönde geliştirsin.Her sene "bakın bu sene neler yaptım" diye övündüğü şeyler konsol başında bizi verem etti.Daha fazla sinir olmak istemiyorum.Genel burda oyunu bilen görüşlerine itimat ettiğim arkadaşların yorumlarına göre oyunu alıp almama kararı vereceğim.Belki de 2013 den başlayan 2014 de nirvana yapan saçmalıklar zincirine böylelikle Ea değil ben son veririm.

Sizi yine burada görmek güzel...
  • system44 kullanıcısına yanıt

Turnuva giris coinsleri ufak meblaglar olacagi icin EA in tek tek takip edecegini sanmam kardesim

• Muhibbi kullanıcısına yanıt

Benim sattiklarimda turnuvada kazandigim sampiyonluk coinslediydi , bilek hakkiydi daha bi keyifliydi.

Forumda gordum biri para karsiligi oyuncu satisi konusu acmis , gariptir forum yonetimide izin vermis

• FenerLee_ kullanıcısına yanıt
    Senide gormek guzel kardesim , balik bastan kokuyor zaten , 15 ten oldukca umutluyum benki yanlizca tsl nin futta tam kadro olmasi bile ayri bir albenisi oyunun

• system44 kullanıcısına yanıt
    Tarık abi cevaplamış abim bencede EA 20K'ya bakmaz, bakarsa zaten banlasın bizi yahu inceldiği yerden kopsun
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    aynen yahu :) hatta ben dayanamadım sordum nası oldu la bu diye konuya :D

bende konu açacam abi, FUT snioc alım-satımı konusu şeyisi
  • sevgili duayenler selam;

uzun oldu yazmayalı;umarım ps4 fifa 15 de eski havayı yakalar buraları...

kardeşlikle us storedan almayı düşünen varsa yazabilir mi ?şimdiden sözleşelim.
  • Tarık abi hayırlı uğurlu olsun ps4 ün darısı başımıza inş =)
    Bahtiyar hocam seninde paylaşımlar için eline sağlık
    ancak coins satıcak olan kişi coinsi satmadan oyuncuyu verir parasını alır bence orda değişen bişey olmaz, yani 300k lık satış yapıcak mesela alır 300klık bi adam verir diğerine sonuçta friend list te olduğu içinde ea kalkıp nie bu oyuncuyu verdin diyemez, arkadaşım oynasın die verdim dersin =) böyle böyle satış yapılmaya devam eder heralde
    Turnuvalarıda heyecanla bekliorum 14te nerdeyse ilk 3 ay sonrasında bıraktık oyunu bu sefer öyle olmaz die düşünüorum, malum süper lig var =)
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.