Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
235.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FIFA 20 - Soccer Video Game - EA SPORTS Official Site.
    http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#jhdDIL2KnI31w:ps3

sonunda takımı sağlam bir şekilde yaptım fakat bi kaç eksik yer var mayukayı hazardı ve maiconu aldıktan sonra ne gibi eksiklerim kalır kimi alırsam takıma artısı olur önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

Hoşgeldin Rahime,

Açıkçası hiç şaşırmadım bayan bir oyuncu görünce çünkü çok kez online maçlarda denk gelmişimdir bravo diyorum, alkışlıyorum sizin bu futbol tutkunuzu

4-2-2-2 taktiği ile atakları sevdiğiniz belli UT ile ilgili yardımcı olacak bir sürü üstad var aramızda, bu da sorulur mu kardeşim demeden aklına gelen ne varsa sorabilirsin

oyuna hakimsen (duayenlerden bir kişiyi bile yensen) uf diyorum forumda havandan geçilmez artıkk

kuracağın takımla başarılar diliyorumm sana, tekrar aramıza hoşgeldin

Hacıabi ben de sana danışacaktım Götze gibi bir Cam biliyor musun? 41212 Götze gibi bir adam bulamadım hala.

valla götze'den daha iyisi kesinlikle Toni Kroos (IF2) bence

long pass: 88
    short pass: 90
    shot power: 96
    long shot: 99

ama pace düşükk, gerçi koşmasınada gerek yok bu herifin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rumi

Bendeniz Rahime ps3 p30 derneğinin eski mudavimiyimdir 26 arkadaş ayrılıp PTOD (Playtastion Türk Kullanıcıları Derneği) olarak toplanıp yeni bir dernek açtık
    paylaşımlarımıza forumdan ziyade facebook grup'dan devam etmekteyiz..normal şartlarda idari kadrosunda bulunduğum bir dernek varken başka bir oluşuma girmem hoş olmazdı ama FUT ayrı bir oluşum olduğu için bunda bir sakınca görmedim..üye alımı devam ediyorsa katılabilirim aranıza..PSN adım: Rahimece79

Fifayı uzun senelerdir severim (90'lardan beri) ama çok vakit ayıramadım geçen sene aldığım oyunu 10 kere açmamışımdır,internet bağlantım çok kötüydü sıkıntı yaşadım denemedim bile,FUT özellikle zaman ayırıp ilgilenmek istediğim bir kısımdı,bu seneye kısmetmiş arada kopma yaşasam da şimdilik iyi gidiyor..

akışı takip edeceğim,zamanla turnuvalara da katılım sağlayabilirim şuan FUT 'da 4-2-2-2 tarz kadromu kurmaya çalışıyorum henüz oyunu alalı 2 gün oldu,sorunlarım olursa paslaşabilirim..

rumi kimdir ? : Flash Tasarımcı-Webmaster + doğum tarihi psn adın da gizli + fenerbahçeli + futbol hayranı + pro gamer + batllefield 3'de 100 colonel + itina ile oyunlarda baş belası + bilumum teknoloji hastası + istanbulda yaşıyor aslen kayserili ticareti sever pazarlıksız düğme almaz vb.....

Hoşgeldin Rahime,

Açıkçası hiç şaşırmadım bayan bir oyuncu görünce çünkü çok kez online maçlarda denk gelmişimdir bravo diyorum, alkışlıyorum sizin bu futbol tutkunuzu

4-2-2-2 taktiği ile atakları sevdiğiniz belli UT ile ilgili yardımcı olacak bir sürü üstad var aramızda, bu da sorulur mu kardeşim demeden aklına gelen ne varsa sorabilirsin

oyuna hakimsen (duayenlerden bir kişiyi bile yensen) uf diyorum forumda havandan geçilmez artıkk

Harbiden hee turnuva şampiyonuyla karşılassam titremem ama bayana yenilme korkusuyla ellerim titrer :)))

• quote:

quote:

quote:

Hoşgeldin Rahime,

Hacıabi ben de sana danışacaktım Götze gibi bir Cam biliyor musun? 41212 Götze gibi bir adam bulamadım hala.

Bundes dışında yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: burcin78

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ionZEQgonI3X8:ps3

eklenmesi gereken varmı?? lan baloo bende de rakiplere kan kustrumazsan çok pis dalacam senin kartına,direk discard edip 10 000 coinsini de bağışlıycammm

Hadi o taktik kaldirdi Pirlo'yu , sen nasil kaldiriyorsun o adami

Fantastik olmus Burcin, Juve gercekte bile 3-4-3 falan oynuyor da yer buluyor o adama. 4'lu orta saha sart.

Cassano ile yorumlara gelince , wallahi bravo o adami oynatabilen varsa. Cassano yay cizgisine geldigince ilk yari bitis dudugu calmiyor mu? Olaganustu bir sabir gerektirir Pirlo Totti Cassano tipi adamlarla oynamak, 3'lu orta sahada oynatmak hem sabir hem yurek ister.

Walla benim zoruma gidiyor IF Gerrard bile yavas kaldi oynatamadim, keske sizler gibi dusuk tempolu maclar yapabilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanyazıcı

sonunda takımı sağlam bir şekilde yaptım fakat bi kaç eksik yer var mayukayı hazardı ve maiconu aldıktan sonra ne gibi eksiklerim kalır kimi alırsam takıma artısı olur önerilerinizi bekliyorum

abi;

sırasıyla kendimce olması gerekenleri sıraladım;

vermaelen >> kompany
    sagna >> maicon (belirtmişsin zaten süper)
    LM'de kesinlikle bale, Hazard LW'de ve LF'de etkili olur, LM'de geri dönmez, adam kaçırır seni üzer..
    Cam'da kesinlikle D.silva alternatifsiz en iyisi bence
    CDM'de de elinden gelirse y. toure tabiki, takım demir gibi olur

• quote:

kardeşim öncelikle Hazard'ı lm için düşünüyorsan vazgeçmelisin çünkü Hazard'ın defansif yönü zayıf olduğundan sıkıntı yaşarsın Hazard Lf Lw olarak kullanılınca verimlidir bu nedenle Lm de elinde bulunan Bale ini kullan,Rb kesinlikle maicon evet ve camda ben Nasri derim adam harikalar yaratıyor,forvette agbonun yanına aguero yada Rooney demeni tavsiye ederim ,bir süretli St ye birde poziyona üstünlüğü olan vizyonu geniş bir st faydalı olur,Cdm de ise yaya toure olmazsa olmazdır ,defans high, atak low ve en önemlisi rakip yarı sahadan gelen tüm hava toplarını alır,benim nacizene tavsiyelerim şimdilik bu kadar....

• quote:

quote:

abi;

vermaelen >> kompany
    LM'de kesinlikle bale, Hazard LW'de ve LF'de etkili olur, LM'de geri dönmez, adam kaçırır seni üzer..

eyvallah saolasın kardeşim aslında hazardı rm ye koymayı planlıyordum mevkiisi orası değil ama valencia çok etkisiz kalıyor defansı yazmayı unutmuşum ama defansada kompanyi bende alıcaktım yanına ama if koscielny yapıştırasım var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hoşgeldin Rahime,

Bundes dışında yok mu?

abi bundes dışında demedin ki götzeden gibi deyince aklıma o geldi

en iyi cam bana göre d. silva

• quote:

Orijinalden alıntı: system44

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Orijinalden alıntı: system44

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Arkadaşlar hir sorum daha olacakti.

https://www.youtube.com/watch?v=Z-cV4in0kh0&feature=youtube_gdata_player

Bu videoda 2.45-2.55arasindaki kivrak donusleri ne ile yapiyorlar L1 SOL ANALOG ile deniyorum bu kadar kivrak olmuyor.

topla buluştuğu an L2+R2 classic kol ayarına göre söylüyorum yani skill tuşu+hızlı koşma. sol analog ile yön verdiği an L2 yi bırakıyor.

Hocam bende de klasik tuşlar. Fakat sizin söylediğiniz şekilde L2 yi Bırakınca sol analog ile birden hızlı kosmaya baslar gibi ayaktan açıyor topu.bunda ayaktan açmıyor sanki.

Doğru haklısın bas çek mi yapıyor acaba ?

ordaki kıvraklık birazda oyuncunun str değeriyle ilgili diye biliyorum her oyuncuyla yapılmaz hızlı ve güçlü adamlarla olur yanlışım varsa düzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

Demin çok garip bir şey oldu.. hileci mi idi bilmyorum ama, düzgün bir kadrosu vardı, maça başladık, adam kendi kalesine gol attı, oyundan çıktı.. galibiyet de bana sayıldı :)

Seasons taydım Deportivo logolu bir takım geldi bronz kadro maç başladı kendi kalesine attım çıktı.Oh iyi dedim bedava 3 puan sonra tekrar maça başlamak için start'a bastım ulan bir baktım gene aynı adam ne oluyor tabi kaçmaz hemen maça gir adam döndü gene attı.5 dakikada 6 puan almıştım.

Sonra ne oldu diye sorma

• hoşbulduk arkadaşlar sağolun sesli güldüm birkaç mesajınıza

yımah çokmu belli ettim memleketten olayı :D ( web sitesi açasım geldi biran / yeni başlayan üyeye coins destek hesabı :www.coisnbankgaribandestekhayirkurumu.com )
    şaka maka tüyoları alabilirim her daim :D

muhibbi inş zamanla görcez alışma sürecimi bir geçeyim çok paslanmışım artık eskaza yenersem şans yenilirsem kahrolsun momentum derim

fifa 'da henüz pek bi havamız yok semi-pro style ama bf3'te o havayı bol bol atıyorum künye koleksiyonum forumdan birçok tanıdık içemekte :p adları bende saklı darısı fifaya artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 18 Şubat 2013; 17:39:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

quote:

Orijinalden alıntı: burcin78

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ionZEQgonI3X8:ps3

eklenmesi gereken varmı?? lan baloo bende de rakiplere kan kustrumazsan çok pis dalacam senin kartına,direk discard edip 10 000 coinsini de bağışlıycammm

Hadi o taktik kaldirdi Pirlo'yu , sen nasil kaldiriyorsun o adami

Fantastik olmus Burcin, Juve gercekte bile 3-4-3 falan oynuyor da yer buluyor o adama. 4'lu orta saha sart.

Cassano ile yorumlara gelince , wallahi bravo o adami oynatabilen varsa. Cassano yay cizgisine geldigince ilk yari bitis dudugu calmiyor mu? Olaganustu bir sabir gerektirir Pirlo Totti Cassano tipi adamlarla oynamak, 3'lu orta sahada oynatmak hem sabir hem yurek ister.

Walla benim zoruma gidiyor IF Gerrard bile yavas kaldi oynatamadim, keske sizler gibi dusuk tempolu maclar yapabilsem

Kardeşim Pirlo efsanedir ya ben bayılıyorum yavaşlığı hiç umurumda değil,adamdaki vizyon 94 ve hep olması gereken yerde ve kesmesi gereken her topu kesiyor,Pirlodan vazgeçemiyorum açıkçası ama bu aralar iki adam keşfettim cm de birisi Pogba ki seneye bu adamın overallı en az 83 falan olur diğeri de cagliari de oynayan Belçikalı cm Nainggolan79 overall ama herşey var adamda( 84 pace 83 dripling 71 şut 79 pas 75 defans )

• quote:

Demin çok garip bir şey oldu.. hileci mi idi bilmyorum ama, düzgün bir kadrosu vardı, maça başladık, adam kendi kalesine gol attı, oyundan çıktı.. galibiyet de bana sayıldı :)

adamın 15 puanı vardır 2 maçta hakkı vardır nasıl olsa yenemem deyip yenilip vakit kaybetmek istememiştir
  • Rahime hosgeldin konuya. Herhalde ilk bayan takipcimizsin

Olgun bir kitleyiz bu konuda , sorularinin cevaplarini rahatlikla bulabilecegini umuyorum, yalniz cogunluk olgun olunca biraz zaman asimina ugrayabiliyor cevaplar

Tekrar hosgeldin ve hemen o 4222'yi 352'ye cevir
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

quote:

Seasons taydım Deportivo logolu bir takım geldi bronz kadro maç başladı kendi kalesine attım çıktı.Oh iyi dedim bedava 3 puan sonra tekrar maça başlamak için start'a bastım ulan bir baktım gene aynı adam ne oluyor tabi kaçmaz hemen maça gir adam döndü gene attı.5 dakikada 6 puan almıştım.

Sonra ne oldu diye sorma

ne oldu reyiz anlat anlat :D

• quote:

O da 50k Ben coinslerimi paketlere bastım max 50k çıkar benden. Onu alırsam kadro kuramam.

Demekki Götze gibi ucuz adam yok.

• quote:

quote:

quote:

abi;

vermaelen >> kompany

eyvallah saolasın kardeşim aslında hazardı rm ye koymayı planlıyordum mevkiisi orası değil ama valencia çok etkisiz kalıyor defansı yazmayı unutmuşum ama defansada kompanyi bende alıcaktım yanına ama if koscielny yapıştırasım var

kalede harttt kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail2k

quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

quote:

Sonra ne oldu diye sorma

ne oldu reyiz anlat anlat :D

ben 3 maçtır iyi oynamama rağmen bir türlü son pasları yapamayıp ve tabiki şikeci hakemler nedeniyle alakasız pozisyonlarda 10 kişi kalarak kaybediyorum :) bir kere daha deniyececğim.. bakalaım kazanırsam devam, kaybedersem bugünlük bu kadar..

• quote:

quote:

O da 50k Ben coinslerimi paketlere bastım max 50k çıkar benden. Onu alırsam kadro kuramam.

Demekki Götze gibi ucuz adam yok.

uuu o zaman şınayder abi, tek geçerimmm

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.