Şimdi Ara

KONU SİLİNSİN LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu dosya şu an çalışıyor mu? kullanınca bir sıkıntı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reefted

bu dosya şu an çalışıyor mu? kullanınca bir sıkıntı oluyor mu?

BUTÜR FREE YAZILIMALRDAN UZAK durun orjinal yazılımalrı zaten ücresiz veriyorum inanın servisimiz butür yanlış atımış bozuk dosya update acık dosyalar yüzünden servis yazıcı kaynıyo parasına acımayan kulansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1987

quote:

BUTÜR FREE YAZILIMALRDAN UZAK durun orjinal yazılımalrı zaten ücresiz veriyorum inanın servisimiz butür yanlış atımış bozuk dosya update acık dosyalar yüzünden servis yazıcı kaynıyo parasına acımayan kulansın

SEN HER KONUYA BÖYLE ZIPLARMISIN.ARKADAŞIM BU FORUM PAYLAŞIM FORUMUDUR.ÜRÜN SATACAKSAN BURASI SENIN YERİN DEĞİL Bİ TON E-TICARET SITESI VAR ORALARDAN BI YER BUL KENDINE MILLETIN IYI NIYETLERLE YAPMIS OLDUGU PAYLASIMLARI ICINE ETME.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkccn -- 11 Nisan 2012; 13:28:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkccn

quote:

quote:

SEN HER KONUYA BÖYLE ZIPLARMISIN.ARKADAŞIM BU FORUM PAYLAŞIM FORUMUDUR.ÜRÜN SATACAKSAN BURASI SENIN YERİN DEĞİL Bİ TON E-TICARET SITESI VAR ORALARDAN BI YER BUL KENDINE MILLETIN IYI NIYETLERLE YAPMIS OLDUGU PAYLASIMLARI ICINE ETME.

fazla heyecan yapma önce yaz dığımı oku para ile satmıyorum üçresiz veriyorum hemde bütün modeleri sen anlayıp analamdan zıplama istersen

• Hadi Hayırlısı bakalım
  • ücretsiz veriyorum diyen asrkadaş lütfen bana yardimci ol 4623F ve 1660 yazicim için sorunsuz reset yazilimi lazim bir çogunu denedim olmadi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

ücretsiz veriyorum diyen asrkadaş lütfen bana yardimci ol 4623F ve 1660 yazicim için sorunsuz reset yazilimi lazim bir çogunu denedim olmadi .

msn ekle haledelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

ücretsiz veriyorum diyen asrkadaş lütfen bana yardimci ol 4623F ve 1660 yazicim için sorunsuz reset yazilimi lazim bir çogunu denedim olmadi .

msn ekle haledelim

1660 için yukaridaki ilk mesajdaki siteden indirdim fix olani yükledim işim hallodu denilen gibi bir kaç ay içinde yazicim bozulmazsa ..

4623f yapamadim hala bütün sitelerde bulduklarimi denedim image load eror veriyor .

istanbuldayım

seri numarasanı içeren bir firemwire gerekli sanırım
    elinizde varsa
    yardimci olurmusunuz ..

msn de ekledim sizi mailde attim .

teşekkürler .

• 1660 için yukaridaki ilk mesajdaki siteden indirdim fix olani yükledim işim hallodu denilen gibi bir kaç ay içinde yazicim bozulmazsa ..

4623f yapamadim hala bütün sitelerde bulduklarimi denedim image load eror veriyor .

istanbuldayım

seri numarasanı içeren bir firemwire gerekli sanırım
    elinizde varsa
    yardimci olurmusunuz ..

msn de ekledim sizi mailde attim .

teşekkürler .
  • bana yardımcı olurmusunuz ltfen ..

4623F

Z2W5BFD800436N seri no
  • Adam forumda değil gelince yardımcı olur. Merak etme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziper_gazi_

Adam forumda değil gelince yardımcı olur. Merak etme...

bekliyorum . dönmesini .
  • ahmet beyin prfilinde MSn adresi, internet sitesi, cep telefonu numarası, vs. tüm iletişim bilgileri yazıyor.
  • samsung 1670 serisi 1675 v7 için fix firemware varmidir .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.