Şimdi Ara

Konu silinebilir. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Majestyca

Denediğim kötümü olmuş Mr.Osman?.Böylelikle işe yaramaz dediğim oyunları.Arkadaşlar indirip kotalarına yazık etmicekler.Ben 3 senemi hiçte bile boşa harcamadım.Kafamda şu oyun nasıl acaba diye bir soru işareti yok çünkü hepsini denedim.Umarım imagine online ın %10 un içinde olduğunu düşünmüyorsundur.

sırf %10 un içinde diildir dedin indirdim imagine i we bnce snn 10 puan werdiin çoğu oyundan güzel geldi bna en azından insanı insan birbirine saygılı playerlar war işte anlatmak istediim bu sn beyenmedin bn beyendim
    @yourdoom daha hiç login ekranını görmeden bile oyun hakkında kulaktan dolma bilgilerle yorum yapanlar war
    he bnce yazık etmiş arkadaş 3 yılına bnm son 4 yılıma olan olmuş onada ama o rehberleştirmiş player yaş ortalaması düştükçe tiksinmeye başlıyorum oyunlardan hertaraf amele haywan dolu bu ne ya bırakıyom oyunu filan başlıcam şimdi doru düzgün free oyunda yok zate guild wars da sıktı aa atarlandım akşam akşam

• O kadar oyun saymıssın oynamıssın koskoca Lineage 2 yi görmezden gelmişin l2 oyna ondan sonra silkroadın grafikleri kadar iyi grafik yok dicekmisin bakalım
  • grafikte L2 ezer hikaye konu olarak ta ezer gerçi pvp dede de sro solda 0 kalır ee ne kaldı tabiki skill effekti sırf skill efekti içinde oyun oynamam bu kendi yorumum ne diyim
  • 1. Dekaron / 2Moons Online - En sevdiğim MMORPG oyunu, hiç bir oyuna değişmem. Hala kendisini oynuyorum, pvp server'larında da üyeliklerim var. Başlarsanız, bırakmak o kadar da kolay olmaz. İtemin yapısından tutun (Çok Fantastik giysiler.), parlayışına kadar çok güzel. Denemenizde yarar var.

2. Dragon Oath - İkinci sevdiğim oyun olarak karar verdiğim oyun. Bu oyunun grafikleri o kadar da güzel olmasada Skill'lere kattıkları o renkler insanın içini alıyor. İtemler çok güzel parlıyor. (İtem parlamasının üstünde çok dururum, çünkü MMORPG-Fantasy oyunlarının en fazla sevdiğim yanı o.) 9 Tane çok güzel Class var, bunlar eski dövüş sanatlarının ta kendisi.

3. RF Online - Bu da anlattıklarım kadar güzel bir oyun. Fazla oynamadan tekrar Dekaron'a başladım.

4. Mu Online - Grafikleri çok kötü ama PVP'si Knight Online kadar zevkli. İtemler ve parlayışları çok güzel.

5. Twelve Sky 2 - Şuan oynadığım oyunlar arasında. Denemenizi tavsiye ederim, bir tek Skill'leri görsel açıdan kötü. Ama silahlar çok fazla ayrıntıya alınmış. Bayağı iyi.

6. Cabal Online - Çok güzel bir oyun, çok farklı bir oyun. Bu oyun farklı bir zevk veriyor o zevki anlatamam şimdi, oynarsanız anlarsınız. Bu oyunu 5 ay'dan fazla oynadım. İtem parlamıyor, sadece jelatin gibi oluyor fakat oyun içi item rekabeti çok fazla. Level atlamak çok kolay, bu oyunun sıkıcı olmadığını ve bağımlılık yapmasını kazandırıyor. İnsanlar level atlayamayınca, "Daha büssürü level var, ben daha şukadar kasamamışım, çok zor." diyerekten oyundan çıkıyor. Neyse oyunu indirin.

7. Battle Of The İmmortals - Oyuna parada vererekten çok güzel oynadım, oyuna bakarsanız nasıl bir oyun olduğunu anlayacaksınız.

8. Perfect World

9. Forsaken World

10. Shaiya Online

11. Silkroad - Kasması çok zor yaa, yoksa oynarım hergün.

12. 4Story

13. World Of The Kung fu - Başlamadım daha başlıcam.

En beğendiğim ve dikkatimi hiç bozmadan para vererek oynadığım oyunlar bunlar. Her biri ayrı zevkli.

• konu tarihine bakıpda yorum yapsan hortlattın resmen konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyn -- 16 Aralık 2011; 0:03:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BCFlesh

1. Dekaron / 2Moons Online - En sevdiğim MMORPG oyunu, hiç bir oyuna değişmem. Hala kendisini oynuyorum, pvp server'larında da üyeliklerim var. Başlarsanız, bırakmak o kadar da kolay olmaz. İtemin yapısından tutun (Çok Fantastik giysiler.), parlayışına kadar çok güzel. Denemenizde yarar var.

2. Dragon Oath - İkinci sevdiğim oyun olarak karar verdiğim oyun. Bu oyunun grafikleri o kadar da güzel olmasada Skill'lere kattıkları o renkler insanın içini alıyor. İtemler çok güzel parlıyor. (İtem parlamasının üstünde çok dururum, çünkü MMORPG-Fantasy oyunlarının en fazla sevdiğim yanı o.) 9 Tane çok güzel Class var, bunlar eski dövüş sanatlarının ta kendisi.

3. RF Online - Bu da anlattıklarım kadar güzel bir oyun. Fazla oynamadan tekrar Dekaron'a başladım.

4. Mu Online - Grafikleri çok kötü ama PVP'si Knight Online kadar zevkli. İtemler ve parlayışları çok güzel.

5. Twelve Sky 2 - Şuan oynadığım oyunlar arasında. Denemenizi tavsiye ederim, bir tek Skill'leri görsel açıdan kötü. Ama silahlar çok fazla ayrıntıya alınmış. Bayağı iyi.

6. Cabal Online - Çok güzel bir oyun, çok farklı bir oyun. Bu oyun farklı bir zevk veriyor o zevki anlatamam şimdi, oynarsanız anlarsınız. Bu oyunu 5 ay'dan fazla oynadım. İtem parlamıyor, sadece jelatin gibi oluyor fakat oyun içi item rekabeti çok fazla. Level atlamak çok kolay, bu oyunun sıkıcı olmadığını ve bağımlılık yapmasını kazandırıyor. İnsanlar level atlayamayınca, "Daha büssürü level var, ben daha şukadar kasamamışım, çok zor." diyerekten oyundan çıkıyor. Neyse oyunu indirin.

7. Battle Of The İmmortals - Oyuna parada vererekten çok güzel oynadım, oyuna bakarsanız nasıl bir oyun olduğunu anlayacaksınız.

8. Perfect World

9. Forsaken World

10. Shaiya Online

11. Silkroad - Kasması çok zor yaa, yoksa oynarım hergün.

12. 4Story

13. World Of The Kung fu - Başlamadım daha başlıcam.

En beğendiğim ve dikkatimi hiç bozmadan para vererek oynadığım oyunlar bunlar. Her biri ayrı zevkli.

Dragon oath paralı mı??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.