Şimdi Ara

KONU KİLİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SqWeK -- 13 Ekim 2016; 17:51:54 >

• Ses sistemi konusunda LG nin üstüne yoktur. Bence iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ev mustakil madem biraz zorla butceyi lg yi al ben apartmanda yasamama ragmen ses çeyreğinde bile cok iyi arada gaza gelip aciyorum baya ama uzun surmuyo:)

• kardeş git 500tl varsa bir tane hı fi 404 anfi birtane subwoofer al bak keyfine

• quote:

Orijinalden alıntı: SqWeK

Merhaba arkadaslar 500 liraya kadar evde müzik dinlemek televizyona baglamak için güçlü bir ses sistemi istiyorum ev müstakil LG LHB675 isimi görür ama 900 lira civari bi parasi var biraz daha uygun ama esdeger bir sistem bulamadim yardimlarinizi rica ediyorum :)

8 ay daha garantili tertemiz bh6730 t yi 650 tl sattım hocam ikinci eline bakabilirsiniz.
  • özele gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    11 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    4 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Müzik için ev sinema sistemi bakıyorsun biri de gelip sana "ne yapıyorsun kardeş" demiyor. Buralar ölmüş, eski tayfa yok olmuş belli ki.

Müzik 4+1, 5+1, 7+1 gibi hazır setlerde dinlenmez. Ya gider stereo set alırsın yada araşırır müzik için amfi alır kendine set toplarsın.

Hoparlörlerin de karakterleri ve üretim amaçları olur. Gidip film/oyun için tasarlanmış setlerde müzik dinlemek verdiğin paraya yazık etmek demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

Müzik için ev sinema sistemi bakıyorsun biri de gelip sana "ne yapıyorsun kardeş" demiyor. Buralar ölmüş, eski tayfa yok olmuş belli ki.

Müzik 4+1, 5+1, 7+1 gibi hazır setlerde dinlenmez. Ya gider stereo set alırsın yada araşırır müzik için amfi alır kendine set toplarsın.

Hoparlörlerin de karakterleri ve üretim amaçları olur. Gidip film/oyun için tasarlanmış setlerde müzik dinlemek verdiğin paraya yazık etmek demek.

Hocam buraların öldüğü falan yok,ama artık insanlarda bıktı aynı mevzuda hergün ayrı bir konu açılıyor.Hiç okumadan araştırmadan pat diye konu açılıyor hepsinin hemen hemen içeriği aynı.Neler neler isteniyor bir bilseniz evde sinema salonu atmosferinden tutunda clup havasına kadar birde duvar kapı pencere sallamak isteyen tayfa var.En güzeli ise zaten apartman dairesinde oturuyorum çok yüksek ses istemiyorum ama kısık seste bütün detayları duymak istiyorum.Ve ortak nokta 500TL=165$ yaklaşık olarak bütçe var.Bu istekler için ayrılan bütçe orta halli bir sistemin Hoparlör kablo parası malumunuzca.Bu yüzden kanımca Forumdaşlarda bir yılgınlık bir bıkkınlık gelmiş olanilir o yüzden kimse yazmıyordur.Aslına bakarsanız yazacak bir durumda yok yani bu konuyada.Önceki mesajları okumuşsunuzdur Jameson bakan birine neyi izah edip neyi anlatacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

Müzik için ev sinema sistemi bakıyorsun biri de gelip sana "ne yapıyorsun kardeş" demiyor. Buralar ölmüş, eski tayfa yok olmuş belli ki.

kompakt birşey istiyor pro hifi olarak düşünme.Foruma gelince zaten uzun süredir tadı tuzu yok açık söyleyim cevap yazmaya bile üşeniyorum keyif vermiyo çoluk çocuk muhabbetine dönüyor herşey.Dh artık yalnızca gündemi takip eden 1-2 başlık konusu ve sıcakfırsatlardan ibaret başka birşey aramamak lazım.

Soruyu soran kardeşim sana gelince ne alınmalı demişsin böyle birşeyin cevabı yok.Outlet mağazalar var oraya gideceksin orda ne model varsa gelip burada bu bu var almalımıyım diye sorucaksın:) Mesela viaportta bimeks mağazasında baya outlet ses sistemi vardı 400-500 tl civarında.Marka samsung lg

• Ustadların dediğine son derece katılıyorum yaklaşık 165 $ bütçeyle olabilecek bir ses sisteminde çokta seçenek arama sesi versin yeter samsung LG gibi ses sistemleri kompakt ve sadece film izlemek içindir. Kolon sayısı arttıkça kalite artacağı anlamına gelmez. Sadece müzik dinlemek istiyorsan ve o bütçeyle bi amfi mid bas kit ile bence temiz ses alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.