Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
57.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tm3:389 eşit agırlık okuyorum kocaeli istanbul taraflarına yakın girebilcegim bölümler ve üniler hangileri olabilir bide bn devlet işi istiorum ögretmenlik zor diolar sınıf ögretmenligi istiodum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • puanımın tam yettiği hatta fazla geldıgı ıkı bölüm ve üniversite var hangisini öne yazarsam ona gircem gibi görünüyo abant izzet baysal elektri elektronik müh ing ve artı hazırlık mı yoksa eskişehir anadolu üniv. kimya muh hazırlık artı %30 ing mi okumalıyım ayrıca üniv 1. sınıftan sonra yurt dısı ıstıyorum hangisinde sansım dha fazladır ve iş olanakları bakımındanda han.gısı daha iyidir karar veremiyorum. yardım edermısınız?????
  • LÜTFEN YARDIMCI OLUN. SÜREKLİ SATIR ATLADIĞIM İÇİN UZUN GİBİ GÖRÜNEBİLİR MESAJ.

En büyük sorun, belirlediğim tek bir bölüm olmaması. Öyle olsa sadece üniversite araştırması yapardım, malesef öyle değil.

YMF4 derecem 49.368
    Aşağıda bölümlere 2010’da son giren kişilerin sıralamaları var. Biraz önden aldım sıraları, arkasını doldururum da en başa hangisini yazacağıma karar vermeliyim.

En çok istediğim bölümden, daha az istediğim bölüme doğru yazmaya çalıştım:

1-Elektronik ve Haberleşme için: 2 üniversite tutar gibi görünüyor ama şehirlere takılı kaldım ben. Pek istemiyorum bu şehirleri.

S.Demirel 46.100
    Namık Kemal 56.600

2-Elektrik Elektronik için: Tutabilecek şehirleri düşündükçe soğuyorum. Biliyorum bu düşünce yanlış. Tutabilecek üniversiteleri de istemiyor gibiyim, hiçbir bilgim yok, sadece başarı sıralarına göre yorum yapıyorum malesef.

Katü 42.500
    Çukurova(iö) 43.900 (ing)
    Erciyes 44.000
    Pamukkale 47.100
    19mayıs 47.300

3-Bilgisayar için de elektrik elektroniğe yakın yerler gelebilir gibi. Ama ben 'herkes anlıyor bilgisayardan' laflarını duya duya soğudum biraz. Belki çok saçma bir neden, bilmiyorum. Öyle işte.

4-Makine için: Elektriğin çalışma alanlarını düşündükçe soğumuştum biraz. Sakın makine için de aynı koşullar olmasın?

Gazi(iö) 41.100 (gelmesi oldukça zor)
    Uludağ 43.700 (belki gelir diyorum)
    9 Eylül(iö) 46.000 (bu üni. diğerlerine göre avantajlı mı sizce???
    Osmangazi 47.100
    Kocaeli 48.000

5-Elektronik için: İş bulma sıkıntısı? Elektrik elektronikçilerle aynı sahada çalışıyorlar diye biliyorum. Bir sürü elektrik elektronikçi var, nasıl olacak?

Gebze Y.T.E 40.600 (evet, çok çok zor)
    Uludağ 42.900 (belkinin belkisi)

6-Elektrik için: Kpss’de düşük puan avantajını kaybetti sanırım. Yukarıda da söyledim, nedense soğudum biraz.

Kocaeli 46.500

Sizce nasıl bir sıralama olmalı? -şehirleri de düşünmeden edemediğimi de hesaba katarsak-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurhan55 -- 25 Temmuz 2011; 23:33:40 >

• kocaeli makine mi sakarya makinemi lütfen yarımcı olunn kafam çok karıştı...
  • acaba mf 4 de 50 binden sonrası için ne kadar bir oynama olur dersiniz ?
  • Y-TM-1 456,907 0018134
    Y-TM-2 462,511 0014367
    Y-TM-3 468,158 0011327
    Y-TS-1 442,823 0004754 Alan Dışı 427,948 0006402
    Y-TS-2 459,109 0003874 Alan Dışı 444,234 0005101

Arkadaşlar sıralamalarım bunlar sadece İstanbul içi tercih yapacğm. Devlet üniversitelerinin hukuk fakülteleri çok zor gözkyr vakıf %100 burslu yazmak istemyrm. Onun dışında marmara iktisat ingilizce gelir gibi duruyor sizin tavsiyeleriniz nelerdir...
  • Öncelikle şunu belirteyim arkadaşlar ben kamuda memur olarak görev yapmaktayım yani açıköğretim ve uzaktan eğitim yoluyla lisans programlarını öncelikle tercih etmeliyim.Alan dışı tercih yapmalıyım çünkü dil çıkışlıyım ve dil sınavına girmedim.Sözel bölümler olarak bu puan türlerinde kesin gelebilecek neler var arkadşlar?Ayrıca bu puanlarla azerbaycan bosna hersek vs.gitme durumum sizce kesin mi?Çok teşekkür ederim şimdiden

KONU KAPATILABİLİR
  • Merhaba. MF3 sıralamam 12 803. Ege diş için umut var mı ve ne kadar bir umut?
  • işletme iktisat konusunda hangidsi secilmeli

iktisat zor diyolar işletme olsun denıyo

tm1 de sıra 258 binde sanırım bu sıraya gore baska bı bolum sansı da gorunmuyo
  • beyler bu 4 yıllık acıkogretım ıcın hangı kılavuza bakmak lazım bulamadım bı turlu nerden bulurum bunları
  •  KONU KAPATILABİLİR

en sağ taraftakiler benim sıralamalarım işaretlediklerim ise geçen sene alınan sıralama

7sinin de tek tek gelme yüzdeleri sizce nedir?
  • Kocaeli halkla ilişkilerde hazırlık zorunlu mu?
  • begler tm2 7400ler marmara 1. ögrt olmazsa ist 2. ögrt yazcam war mı yorumu olann
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyahatun

Merhaba. MF3 sıralamam 12 803. Ege diş için umut var mı ve ne kadar bir umut?

az da olsa var ege olmasa bile diş hekimliği garanti zaten çukurova selçuk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

KONU KAPATILABİLİR

9 Eylül inşaat sıcak geliyor.Birde inşaat istiyorum zaten. sıralamam 46400 . Yardımcı olursanız. 9 eylül'de okuyan üniversitesi felan nasıl.Bu bölümlerden nereyi tavsiye edersiniz ?

Birde gemi makineleri işletme müh. var. 9 eylül hemde ing. ora hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim

KARDES İSTEDİGİNİ YAZABİLİRSİN LİSTEDEN HEPSİ DE GUZEL BOLUMLER. GEMİ MAKİNELERİ İSLT MUH. GAYET İYİ İS İMKANI OLAN MAASLARI İYİ OLAN MEZUNLAR VEREN Bİ BÖLÜM. SEN İNSAAT İSTERSEN OKUYABİLİRSİN KARDES AMA UNUTMA TURKİYEDE COK İNSAAT MEZUNU VAR ONLARIN ARASINDAN SIYRILABİLMEK İCİN KENDİNİ GELİSTİRMELİSİN...

• arkadaşlar tercih yaparken program kodu diyor nerden bulabiliriz o kodları
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyahatun

Merhaba. MF3 sıralamam 12 803. Ege diş için umut var mı ve ne kadar bir umut?

olabilir çünkü izmirde katip çelebi açıldı. tıpların kontenjanları arttı bu birazda olsa dişleri düşürür olabilme ihtimali var umarım olur :)
  • arkadaşlar iktisat ve basın yayın arasında kaldım ikisinden birini seçmem gerekiyor sizce hangisini seçmeliyim?

gaziantep iktisat
    eskişehir basın yayın
  •  KONU KAPATILABİLİR
     KONU KAPATILABİLİR

• Ts 1 - 258 Sıra 384618
    Ts 2 - 263 Sıra 420997

Y-YGS-4 266,429 Sıra 856866
    Y-YGS-5 260,852 Sıra 902345
    Y-YGS-6 237,578 Sıra 958297

Biliyorum berbat notlar.Zaten girmeyi düşünmüyorum bu sene.Ancak bizimkiler tutturdu illa bir yerler vardır,tercih yap hiç değilse diyorlar.Ne dersiniz nereler tutabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.