Şimdi Ara

--KONU KAPANMIŞTIR--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cpu-z ve wcpuid ne diyor işlemcinin cache miktarı için?
  • Arkadaşlar,son 2 sattir Ofem bilgisayar (geforcemx) telefonunu 5 kez arıyorum,açan olmadı.Aramaya devam ediyorum.Kendisine PM ile tekrar adres ve telefon bilgilerimi verdim.işlemcimi derhal geri almaya hazırım .Kendisine para göndermek için bana bir şekilde ulaşmasını bekliyorum.Bilginize.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmet500</i>
    <br />Gargoyle,gösterdiğin linkteki "işlemcinizin kodunu çözün" sayfasına göre "DUT3C" yazıyorsa işlemcinin 256 cache olması gerekmiyormu?Yani Athlon.Hemde iyi overclock oluyormuş....Bu arada Malako,chopper shim nedir?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

--KONU KAPANMIŞTIR---

işlemcinin üzerine binen yükü birr nebze azaltıyor. işlemcinin üzerine yerleştiriliyor (copper shim).

Ama ben yanlış takmadığımdan eminim. Hatta bu nasıl takılır diye sitesinden rersim bile indirmiştim takmadan önce...

• çok çok geçmiş olsun kardeş
  • selam
    *mehmet500* arkadaşım pm ilede bilgilendirdi beni...işlemci dediğim gibi duron değil: athlonxp, işlemcinin cacheleri zarar görmüş herhalde (benim tahminim: öyle)....sağlık olsun başka ne diyelim....
    --LÜTFEN YORUM YAPMAYINIZ--KONU KAPANMIŞTIR---
    saygılar
    geforcemx
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.