cpu-z ve wcpuid ne diyor işlemcinin cache miktarı için?
Arkadaşlar,son 2 sattir Ofem bilgisayar (geforcemx) telefonunu 5 kez arıyorum,açan olmadı.Aramaya devam ediyorum.Kendisine PM ile tekrar adres ve telefon bilgilerimi verdim.işlemcimi derhal geri almaya hazırım .Kendisine para göndermek için bana bir şekilde ulaşmasını bekliyorum.Bilginize.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmet500</i> <br />Gargoyle,gösterdiğin linkteki "işlemcinizin kodunu çözün" sayfasına göre "DUT3C" yazıyorsa işlemcinin 256 cache olması gerekmiyormu?Yani Athlon.Hemde iyi overclock oluyormuş....Bu arada Malako,chopper shim nedir? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
işlemcinin üzerine binen yükü birr nebze azaltıyor. işlemcinin üzerine yerleştiriliyor (copper shim).
Ama ben yanlış takmadığımdan eminim. Hatta bu nasıl takılır diye sitesinden rersim bile indirmiştim takmadan önce...
çok çok geçmiş olsun kardeş
selam *mehmet500* arkadaşım pm ilede bilgilendirdi beni...işlemci dediğim gibi duron değil: athlonxp, işlemcinin cacheleri zarar görmüş herhalde (benim tahminim: öyle)....sağlık olsun başka ne diyelim.... --LÜTFEN YORUM YAPMAYINIZ--KONU KAPANMIŞTIR--- saygılar geforcemx
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme