Şimdi Ara

Konu dışında takılanlar iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık olarak 2 senedir zaman oldukça konu dişina girip bakiyorum ve sunu farkettim konu dişinda 500 den fazla mesaji olanlar,bu kız bana bakarmi konusu paylaşanlar,sürekli dini elestirenler ,sürekli dini savunanlar,tipim nasıl konuları açanlar,gereksiz şeyler hakkinda tavsiye isteyenler,siyaset konuşanlar,RTE ye sövenler,RTE yi sevenler,Kiz arkadaşıyla hava atanlar,kiz arkadasindan ayrilma konusu acanlar,Csb konulari acarak forumu trolleyenler,Sizler gerçekte bi b,k bilmeyen iki kitap okumamis sabah aksam evinden cikmayan doğru düzgün bir isi olmayan herşeyi bildiklerini sanan hicbir kimseye faydasi olmayan insanlar toplulugusunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turboyu unutmuşsun
  • 3 senedir bu forumda yim geçen yaz ile su an arasında bile dağlar kadar fark var ilk girdiğim zamanlarda daha iyidi yine kandorfeyta ferrasini satan adam gibi kötü üyeler vardı ama iyidi yine şimdi notorious faln var ferrasini satan bile daha iyidi

• Tutmayalım arkadaşı daha Hidrojen atomlarını çarpıştıracak.

• ana bak çarıklı sensin!* evet sana sana sana hepinize be… rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha?
    nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara..
    onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor..
    onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz..
    aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz..
    hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler..
    utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz.
  • sadece konu dışına bakarak bunları nasıl biliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni konu yok.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O değilde çok büyük önyargı var burda girecek başka sotebyok ve kafamı dağıtmak için giriyorum buraya emin ol senden dahabfazla kitap okumuştumdur sadece kendimin 500 tane kitabım var

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Sadece su canim tostum nickli arkadasin yazdigina bakarsan beni daha iyi anlarsin.

• Siz de sadece konu dışına bakarak konu dısındaki TÜM insanlara karşı böyle müthiş bir ön yargı kazanabilecek kadar zavallı bir insancıksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 18 Haziran 2016; 17:48:07 >
  • Ne yazık ki %90'lık kitle bahsettiğiniz şekilde ama ben %10 için buradayım.
  • Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Ben oraya tüm herkez diye bisey yazmadim az biraz okuma yeteneğin varsa anlarsin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: SsCoulson

Sadece su canim tostum nickli arkadasin yazdigina bakarsan beni daha iyi anlarsin.

Akıllı ol
  • Önce konu dışından bahsetmişsiniz sonra da " SİZLER" diyerek hakarete başlamıssınız . bu bir genellemedir ve genelleme yaparak bir suçu herkese yıkmış olursunuz.

Sizin yaptığınız şey türkiyedeki olabilecek neredeyse tüm insan tiplerini sayıp siz cahilsiniz deyip,sonra da "e ben herkes dimidim " demekten farksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 18 Haziran 2016; 18:01:06 >
  • hadi lan ordan. bide ayny ünide okuyoruz.

bölüm ne?
  • 2 senede anca er olmuşun millete laf ediyosun
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 9 Nisan 2021; 15:25:5 >
  • Eskiden buralar dutluktu

• Reis 500 postumuz olmasada 4 yıldır burdayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.hehhehe -- 18 Haziran 2016; 19:42:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.