Şimdi Ara

(konu başlığı değiştirildi.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elooth

bence su piyasadaki en saglam telefon cıkaran sonny dir ve sonny böyle kaliteli telefonları cıkarmaya devam ettiği sürece sonny hayranları bırakmaz ben s4 kullanıyorum ve bir sonraki telefonum sonny olacak merak etmeyin herkes samsungun düzenbazlığını anlıcaak ve devir sonny apple ye gidecek

Tamam Samsung'un cihazdaki kasa kalitesi, yazılımı vasat ama satıyor. Sattıktan sonra da desteğini veriyor. Her şehirde servisi var 1 günde sorunu düzeltiyor. Sony bu konuda Samsung kadar başarılı değil mesela.
  • tekno_fan T kullanıcısına yanıt
    sony yine japon firması olarak kalacak ama sadece sahibi değişecek? bence sacma düşünüyorsun dostum el değiştirmesi halinde değişen birşey olmaz. insanlar aaa sonyi ingilizler aldı batırdı diyecek halde olmazlar (tabii alacak kişi batırmazsa) sony kendi kendini bitirdi mobil sektöründe yukarıda bi arakdaş yazmış katılıyorum. samsung galaxy s2 de 2 cekirdekli işlemciye ve 1 gb rame terfi etmişken sony arc ında 512 mb ram + 1.2 ghz işlemciyle geldi. arc s cıkardılar. sadece işlemci 1.2 den 1.4 ghzye cıkarıldı. sony hep geriden geldi. üstelik aynı fiyata sattı samsungla. günümüzdede galaxy s4ün rakibi xperia z. geride s4 ten. lg g2 den. htc one den. insanlar z alıyor memnun kalmıyor. sonra z1 cıkıyor bi süre sonra. o daha iyi hadi onu alıyorlar beş ay sonra z2. onu alıyorlar z3. bu politika sonyi telefon dünyasında bitirdi. bu arada türkiyedede az satıyor değil metrobüste hergün onlarca sony görüyorum..korkmayın batmaz sony :) ama kendine cok zarar verdi burası bi gerçek. kasa açıklığı var bi cok cihazda. su geçirmez diyor. su geçiriyor yeni cihaz veriyor. kafadan zarar işte. 2000 tl ye 2 tane z3 alıyor adam. madem beceremeyeceksin girişme bu işe? yada daha sağlam yap. bir çok etken var anlıyacağın sonynin düşüşüne sebebiyet verecek

• Sony ne zamanki malum koreli markayı örnek alıp zibil gibi telefon üretimine başlarsa, kasa kalitesini düşürüp leğen plastiği kullanırsa, özgün olmak değil taklitçiliğe başlarsa işte o zaman satışları 3 e 5 e katlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldcamper -- 3 Şubat 2015; 13:50:10 >
  • Şu donanimhaberin Sony'i batırma sevdasını çözemedim.Özellikle Ekrem71 ayda 2 kere Sony'i batırıyor. Sony batmaz. Arkasında hem Japon hem Amerikan hükümeti var. Sony Electronics olmasa bile Sony Entertainment şirketin en büyük gücü. Son çeyrekte de zaten sadece Mobile zarar etti.Diğer bütün bölümler (+)'da.

Sony'nin elinde ;

Zarar ederken Ericsson'u, Gaika'yı, EMI'yı ,Gracenote'u alacak, Olympos'taki ve Zeiss'daki hisseleri artıracak, Dünya Kupası'na ana sponsor olacak kadar para var.

Türkiyede Sıla,Mehmet Erdem Dünyada Michael Jackson ,Beyonce , Shakira, J-LO, Justin Timberlake'in bağlı olduğu Sony Music var.

HTC'nin 2 çeyrekteki gelirini bu sene sadece James Bond : Spectre filmi ile yakalayacak Sony Pictures var.

Daha çıkalı 1 yıl olmuşken PS2'nin tahtına göz koyan ,Xbox'ı dümdüz eden PS4 var.

Sony'nin birçok üreticinin mobil telefon kamerası tedarikçisi olduğunu biliyoruz. Bunların sonucunda da 2.3 milyar dolarlık bir gelir elde eden ve bu gelirin 271 milyon dolarını kâr olarak kayıtlara geçiren Devices bölümü var.

2.çeyrekte 437 milyon dolar kar yazan Sony Financial Services var.

LG, Samsung, Sharp , Philips , Panasonic gibi devlerle kapışmasına rağmen 73 milyon dolar kar eden televizyon yani Home Entertainment&Sound bölümü var.

Şirketin bütün kollarının karını süpüren, deli gibi zarar yazan ve son çeyrekte 1,58 milyar dolar içeri giren Sony Mobile Communications var.

Yine son çeyrekte 1,6 milyar dolar gelir, 284 milyon dolar kar eden Imaging Products& Solutions yani kamera bölümü var.

Ayrıca medikal,inşaat ,yazılım gibi profesyonel sektörlerde de Sony imzası taşıyan birçok ürün var. Mobilde batmayacak iki firma var; Apple ve Sony.

Sony yarın 2015 genel tabloları açıklayacak. Yarın bu mesajı editlerim

• Zılatan Z kullanıcısına yanıt
    Sonunda mantıklı bir açıklama. Herkes Sony i sadece telefondan ibaret sanıyor. Bazı arkadaşlar demiş üst seviyeye hitap ediyor diye. Evet üst seviye ye hitap ediyor. 2008 de alınmış bir samsung asus bilmem ne bilgisayarlarından kaçı çalışıyor adam akıllı. Vaio PC var kardeşimde hala daha taş gibi. Sony kaliteli bileşenler kullanıyor ve parasını sonuna kadar hak eden bir firma. Ben lisedeyken herkes diyordu Aiwa Sony i bitiriyor şöyle böyle. Ne oldu o iş? Walkman hala daha piyasada. Yıllardır bi batıramadınız adamları. Zaten biz türklere bakarsan benim pc de 4 gb ekran kartı var diye herşeyi üst sanan bir toplumuz. Araştırma bütün resmi görme gibi bir becerimiz yok.
    Bu arada madem o kadar kötü bir firma madem batak durumda bir çok kişinin kullandığı telefonlarında neden hala daha SONY lens ve mercekleri kullanılıyor. HTC Samsung Asus LG aptal mı gidip başka yerden telefon kameralarını tedarik edemiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 3 Şubat 2015; 14:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_fan

Maalesef, son durum bu. Firmada olumlu giden hiçbir şey yok.

Firmada olumlu giden hiç bir şey yok demişsiniz. Mobile harici zarar yazan kısım yok, o kadar eleştirilen TV bölümü dahil. Neye dayanarak söylediniz? Sony Mobile'dan ibaret değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Sonunda mantıklı bir açıklama. Herkes Sony i sadece telefondan ibaret sanıyor. Bazı arkadaşlar demiş üst seviyeye hitap ediyor diye. Evet üst seviye ye hitap ediyor. 2008 de alınmış bir samsung asus bilmem ne bilgisayarlarından kaçı çalışıyor adam akıllı. Vaio PC var kardeşimde hala daha taş gibi. Sony kaliteli bileşenler kullanıyor ve parasını sonuna kadar hak eden bir firma. Ben lisedeyken herkes diyordu Aiwa Sony i bitiriyor şöyle böyle. Ne oldu o iş? Walkman hala daha piyasada. Yıllardır bi batıramadınız adamları. Zaten biz türklere bakarsan benim pc de 4 gb ekran kartı var diye herşeyi üst sanan bir toplumuz. Araştırma bütün resmi görme gibi bir becerimiz yok.
    Bu arada madem o kadar kötü bir firma madem batak durumda bir çok kişinin kullandığı telefonlarında neden hala daha SONY lens ve mercekleri kullanılıyor. HTC Samsung Asus LG aptal mı gidip başka yerden telefon kameralarını tedarik edemiyor ?

Aynen herkes Aiwa'ya Sony killer diyordu, sonra Sony Aiwa'yı aldı

• Sony batar mı la batsa bile sen niye korkuyon babanin mi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zılatan

quote:

Firmada olumlu giden hiç bir şey yok demişsiniz. Mobile harici zarar yazan kısım yok, o kadar eleştirilen TV bölümü dahil. Neye dayanarak söylediniz? Sony Mobile'dan ibaret değil ki

Sony teknolojinin çok gerisinde kaldı bu bir gerçek. Tv sektöründe başarılı olduğunu söylemişsiniz. Bir mağazaya gittiğinizde bile sadece Samsung ve Lg'nin televizyonlarını görürsünüz. Sony'nin ya bir tane tv'si vardır ya da hiç yoktur. Sony bana göre kaliteli ürünler üreten iyi ama bir o kadar da satış strateji yanlış olan bir firma. Ters giden birşeyler var ki Sadece ürünlerin kaliteli olması yetmiyor.Şimdi siz bana söyleyebilir misiniz? Son 10 yıldır Japon teknolojisi Güney Kore karşısında yeterli mi?

Sony teknolojinin gerisinde mi kaldı? Şirket batmayacaksa bile bu cümlenizden sonra kepenkleri indirebilir. Günün teknolojisinin gerisinde kalmak 2K ekran koymamak veya S805 kullanmamak mı ? S5'te S805 var Z3'te S801. Bu mu geride kalmak?

Son 10 yılda Japonlar Korelilerin gerisinde kaldı dediniz. Son 10 yılda Japonlar daha doğrusu Sony neler yaptı bakalım istersen :

2006- Playstation 3 lanse edildi.

2006- Bluray piyasaya sürüldü.

2006- Sony HDR-HC1 Dünyanın en küçük HD video kamerası lanse edildi.

2007- Sony XEL-1 DÜNYANIN İLK OLED TELEVİZYONU lanse edildi.

2009- Sony VAIO P tanıtıldı. Netbook segmentini baştan yaratan bir cihazdır kendileri.

2014- Full frame aynasız Sony Alpha lanse edildi.

2015- Android işletim sistemli UHD 4K Bravia'lar lanse edildi.

Bir de o tsunami olmasa Sony 4K'yı bu kadar erken kullanmayacaktı. 4K'da en çok patent Sony'de onu da belirteyim.

Ayrıca ;

Project Morpheus , dijital kağıt , Smartwatch ile drone kontrolü , insansız hava aracı ,185 TB'lık kaset depolama , akıllı kilit sistemi şu son 3-4 ayda duyulan haberler. Hepsi ile ilgili detaylara anasayfadan ulaşabilirsin.

Şuan dünyanın sayılı argelerinden birine sahiptir Sony. IBM'den sonra en çok patente sahip şirkettir. Korelilerdense sadece Samsung'u takip eder önemserim.

LG sadece f/p dengesinden kazanan bir firma. 50 milyar dolar gelir elde edip 424 milyon dolar kar ediyorlar. Aynı fiyatta LG-Samsung veya LG-Sony ürünü gördüğünde LG tercih edenin aklına şaşarım. Hemen hemen maliyet fiyatına sat,sürümden kazan. İlgimi çekmiyorlar valla

Ve tekrar söylüyorum . Sony Corporation, Sony Electronics'den ibaret değildir .

• mobil bölümde z4 son barutları olacak

bende z1c kullanıcısı olarak z4 ü merakla bekliyorum.

o üst alt pencereler incelmezse içine 4500 mah pil koysan hikaye

sony dan uzak duranlar o çerçeveden dolayı uzak duruyor

ortada dolaşan z4 resmi doğru ise(bonda verilecek olan) sony için geçmiş olsun diyelim şimdiden

çerçeve yine z3 kalınlığında

z4 cazip gelmez eğer z3 gibi gelirse

görelim bakalım ama görüntü mobilin kapanacağı yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conrado

mobil bölümde z4 son barutları olacak

bende z1c kullanıcısı olarak z4 ü merakla bekliyorum.

o üst alt pencereler incelmezse içine 4500 mah pil koysan hikaye

sony dan uzak duranlar o çerçeveden dolayı uzak duruyor

ortada dolaşan z4 resmi doğru ise(bonda verilecek olan) sony için geçmiş olsun diyelim şimdiden

çerçeve yine z3 kalınlığında

z4 cazip gelmez eğer z3 gibi gelirse

görelim bakalım ama görüntü mobilin kapanacağı yönünde.

Mobil bölüm zaten üstte arkadaşların dediği gibi deli gibi zarar etmekte orayı kapatsa düze çıkacak adamlar,aslında kapanması daha iyi bile olacaktır.Yapacak bir şey yok olmayınca olmuyor bir türlü istedikleri başarıyı yakalayamadılar mobilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony için sorun Mobile kısmının zarar yazması değil, absürd zararlar yazması. Şirketin bütün kollarının karını bir anda süpürüp içeri giriyor Mobile kısmı.

Mobile'ın zararı makul seviyeye çekilse bile Sony için yeterli olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sony teknolojinin çok gerisinde kaldı bu bir gerçek. Tv sektöründe başarılı olduğunu söylemişsiniz. Bir mağazaya gittiğinizde bile sadece Samsung ve Lg'nin televizyonlarını görürsünüz. Sony'nin ya bir tane tv'si vardır ya da hiç yoktur. Sony bana göre kaliteli ürünler üreten iyi ama bir o kadar da satış strateji yanlış olan bir firma. Ters giden birşeyler var ki Sadece ürünlerin kaliteli olması yetmiyor.Şimdi siz bana söyleyebilir misiniz? Son 10 yıldır Japon teknolojisi Güney Kore karşısında yeterli mi?

Sony teknolojinin gerisinde mi kaldı? Şirket batmayacaksa bile bu cümlenizden sonra kepenkleri indirebilir. Günün teknolojisinin gerisinde kalmak 2K ekran koymamak veya S805 kullanmamak mı ? S5'te S805 var Z3'te S801. Bu mu geride kalmak?

Son 10 yılda Japonlar Korelilerin gerisinde kaldı dediniz. Son 10 yılda Japonlar daha doğrusu Sony neler yaptı bakalım istersen :

2006- Playstation 3 lanse edildi.

2006- Bluray piyasaya sürüldü.

2006- Sony HDR-HC1 Dünyanın en küçük HD video kamerası lanse edildi.

2007- Sony XEL-1 DÜNYANIN İLK OLED TELEVİZYONU lanse edildi.

2009- Sony VAIO P tanıtıldı. Netbook segmentini baştan yaratan bir cihazdır kendileri.

2014- Full frame aynasız Sony Alpha lanse edildi.

2015- Android işletim sistemli UHD 4K Bravia'lar lanse edildi.

Bir de o tsunami olmasa Sony 4K'yı bu kadar erken kullanmayacaktı. 4K'da en çok patent Sony'de onu da belirteyim.

Ayrıca ;

Project Morpheus , dijital kağıt , Smartwatch ile drone kontrolü , insansız hava aracı ,185 TB'lık kaset depolama , akıllı kilit sistemi şu son 3-4 ayda duyulan haberler. Hepsi ile ilgili detaylara anasayfadan ulaşabilirsin.

Şuan dünyanın sayılı argelerinden birine sahiptir Sony. IBM'den sonra en çok patente sahip şirkettir. Korelilerdense sadece Samsung'u takip eder önemserim.

LG sadece f/p dengesinden kazanan bir firma. 50 milyar dolar gelir elde edip 424 milyon dolar kar ediyorlar. Aynı fiyatta LG-Samsung veya LG-Sony ürünü gördüğünde LG tercih edenin aklına şaşarım. Hemen hemen maliyet fiyatına sat,sürümden kazan. İlgimi çekmiyorlar valla

Ve tekrar söylüyorum . Sony Corporation, Sony Electronics'den ibaret değildir .

kardeşim seni tebrik ediyorum.
    düşüncelerine ve parmaklarına sağlık,üşenmeden bu kadar detaylı yazdığın için.
    hoş yine bazı arkadaşlara bir anlam ifade etmeyecek. niye çünkü bakış acıları hep aynı takdıkları gözlükten dolayı.(mecaz)
    emeğine sağlık.teşekkürler.

• 900 lira bandında genellikle şirketlerin tercih edeceği M serisi, büyük ekran ergen tavlayıcı özellikli T ki bu da 1199 gibi bi fiyatlandırma. Z serisi aynen devam. 1 sene Compact bi sene Ultra. Böyle daha iyi bence :)

• Cep telefonuna göre Sony'i batırmaya çalışan forum üyeleri var, cevap yazmaya bile değmezde zorla yazdırttınız yine.

İzlediğiniz Hollywood filmlerinin çoğu Sony Pictures'a ait,

Birçok ünlü sanatçı Sony Music'le anlaşmalı,

Playstation 4 ile (Xbox kullanıcısı olmama rağmen) Microsoft'a konsolda dersini verdi.

Diğer bütün departmanları en büyük zararı etsin şirketin sadece bu üç bölümün gelirinin yanında devede kulak kalır.
  • Sony batmaz da bizim kullandığımız ürünler piyasada kalmaz. Vaio'lar gitti, Xperia da giderse elle tutulur bir faydası olmayacak. Ha yine film yapar izleriz, yine albüm çıkar dinleriz. Ama o dallardan bizden ne kadar fayda gider onlara meçhul.
  • tekne mi la sony batsın
  • donanım farklı cihaz aynı cihaz. bir de samsung yenilikçi değil deriz. batsın hepsi

• Rakip cok.10 yila kadar tekelinde gibiydi teknolojik aletler.simdi cok turediler.

• İki tane akıllı telefonum oldu ve ikisi de sony xperia (go ve z1 compact) batarsa zerre umrumda olmaz babamın malı değil

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.