Şimdi Ara

KONU AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUNUZ - HABERLEŞME SİSTEMLERİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLER (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
18
Favori
42.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rica ederim hocam. Modem bölümünde öneri konusu var hocam :) Bakabilirsiniz dilerseniz. 250 dolar çokmuş ama.
  • bence :) şimdi konularda gezerken birisi güzel bir isyanda bulunmuş. asus konusuna giriyorum şikayet var, keenetic giriyorum şikayet var, öbürüne bakıyorum şikayet var. ne alacağımı bilmiyorum forumda çıkmazdayım demiş. ben de aynı durumdayım. modem öneriniz yok mudur?

İşlemci: Intel i9 9900K - İşlemci Soğutucu: Corsair H100i V2 - Ekran Kartı: Sapphire NITRO RX 5700 XT 8 GB Special Edition - Anakart: MSI Meg Z390 Ace - Psu: FSP Hydro G 850 Plus Gold - Kasa: Cooler Master HAF X 942 Black Edition - Ram: G.Skill TridentZ RGB 3200 MHz 8x2 GB - Monitör: Viewsonic XG2401 144 Hz 1 ms Full HD - Mouse : Steelseries Sensei Ten - Kulaklık: Logitech G930 7.1
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Her ürünün veya hizmetin memnun olanları olduğu gibi, şikayetçi olanları da var. İnsanlar memnun olduğunda ve bunu belirttiğinde "yalaka" denebiliyor. Belki de bu yüzden biraz olumlu yorum yazmaktan çekinebiliyoruz. Olumsuz yorumlar da bu sebepten daha görünür olabiliyor. Tabiki yüzde yüz bu sekilde demiyorum sadece bir kısmı böyledir.

Ben Airties 5650 kullanıyorum hocam. Güncel bir modemim yok açıkcası. Siz araştırın, bakın, izleyin elbet bir modemi beğenip seçersiniz diye düşünüyorum.
  • anladım hocam. teşekkür ederim ilginiz için. iyi akşamlar

İşlemci: Intel i9 9900K - İşlemci Soğutucu: Corsair H100i V2 - Ekran Kartı: Sapphire NITRO RX 5700 XT 8 GB Special Edition - Anakart: MSI Meg Z390 Ace - Psu: FSP Hydro G 850 Plus Gold - Kasa: Cooler Master HAF X 942 Black Edition - Ram: G.Skill TridentZ RGB 3200 MHz 8x2 GB - Monitör: Viewsonic XG2401 144 Hz 1 ms Full HD - Mouse : Steelseries Sensei Ten - Kulaklık: Logitech G930 7.1
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. İyi aksamlar.
  • Arkadaşlar modem arayüzüm ingilizce olduğundan malesef konudaki 1.mesaj işime yaramadı.

Rica etsem bana yardımcı olur musunuz? TTnet Altyapısından alabileceğim maksimum hız nedir?

KONU AÇMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUNUZ - HABERLEŞME SİSTEMLERİ HAKKINDA TEMEL BİLGİLER

Hattınız ADSL modda olduğu için alabileceği maksimum hız değeri ADSL e göre göstermektedir. VDSL modda alabileceğiniz maksimum hızı görebilirsiniz. VDSL moda alabilmeniz için de VDSL bir tarifede olmanız gerekmektedir. Aynı zamanda VDSL modem de gerekmektedir. Bunun yerine şu adresten alabileceğiniz maksimum hızı kontrol edebilirsiniz.

https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//

• Merhaba siteye fiber altyapı için başvuru yaptırmıştık birkaç gündür apartmanlara falan sanırım kabloları çekiyorlar daha evlere çekmediler başvuru yapmamız gerekiyormuş galiba ama turknet ten baktığımda max 100mbit fiber altyapısı diyor bu niye böyle ben şimdi hangi sağlayıcıyı kullanırsam kullanayım 100mbit ten fazla hız alamıycam mı. yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum.(ayrıca 2 gündür oyunlarda çok fazla pingim çıkıyor ve modem aşırı ısınıyor keenetic ekstra dsl 2111 bu çalışmalarla mı ilgilidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloudab -- 16 Temmuz 2025; 22:22:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.