Şimdi Ara

kontrol otomasyon mühendisi iş bulabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar az önce is ilanlarina baktim da heo elektrik elektronik mühendisi ilanlari var. hic kontrol otomasyon göremedim. İTÜden mezun olmuş bir kontrol otomasyoncu rahat bulabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• itünün kendi kontrol otomasyon muhendisliği sayfasında mezunlarının hangi şirketlerde calıstıgı yazıyor siteyi tekrardan incele istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis7514

itünün kendi kontrol otomasyon muhendisliği sayfasında mezunlarının hangi şirketlerde calıstıgı yazıyor siteyi tekrardan incele istersen

tabi orda yazıyor ama iş bulmanın ne kadar rahat olduğunu cevaplamıyor maalesef
  • Elektrik-elektronik seçebilirsin.Şuan çoğu mühendisin yaptığı işi tek başına yapabiliyor çok kapsamlıdır.Kontrol otomasyon alt dalı olması lazım bildiğim kadarıyla,haliyle iş bulmak zorlaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123456üye -- 6 Temmuz 2015; 0:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123456üye

Elektrik-elektronik seçebilirsin.Şuan çoğu mühendisin yaptığı işi tek başına yapabiliyor çok kapsamlıdır.Kontrol otomasyon alt dalı olması lazım bildiğim kadarıyla,haliyle iş bulmak zorlaşır.

odtu eem de tutmuyor işte hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

quote:

Orijinalden alıntı: 123456üye

Elektrik-elektronik seçebilirsin.Şuan çoğu mühendisin yaptığı işi tek başına yapabiliyor çok kapsamlıdır.Kontrol otomasyon alt dalı olması lazım bildiğim kadarıyla,haliyle iş bulmak zorlaşır.

odtu eem de tutmuyor işte hocam

Mezuna kal diyeceğimde senin bileceğin iş...İnan şuan sana önerebileceğim doğru düzgün tek mühendislik eem malesef aklıma alternatif gelmiyor.İstersen mimarlığa yönelebilirsin tutan üniversiteler varsa... ben itü mimarlık(ing) okuyorum sırf bu idealim için ilk sene 14k'daydım kaldım mezuna ve ikinci senemde başardım, memnunum ama ille mühendislik yazacağım diyorsan eem iyidir bunun dışına çıkma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123456üye -- 7 Temmuz 2015; 0:05:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.