Bildirim
kontrol otomasyon mühendisi iş bulabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
itünün kendi kontrol otomasyon muhendisliği sayfasında mezunlarının hangi şirketlerde calıstıgı yazıyor siteyi tekrardan incele istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: Artemis7514
itünün kendi kontrol otomasyon muhendisliği sayfasında mezunlarının hangi şirketlerde calıstıgı yazıyor siteyi tekrardan incele istersen
tabi orda yazıyor ama iş bulmanın ne kadar rahat olduğunu cevaplamıyor maalesef -
Elektrik-elektronik seçebilirsin.Şuan çoğu mühendisin yaptığı işi tek başına yapabiliyor çok kapsamlıdır.Kontrol otomasyon alt dalı olması lazım bildiğim kadarıyla,haliyle iş bulmak zorlaşır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123456üye -- 6 Temmuz 2015; 0:43:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 123456üye
Elektrik-elektronik seçebilirsin.Şuan çoğu mühendisin yaptığı işi tek başına yapabiliyor çok kapsamlıdır.Kontrol otomasyon alt dalı olması lazım bildiğim kadarıyla,haliyle iş bulmak zorlaşır.
odtu eem de tutmuyor işte hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: du riechst so gut
quote:
Orijinalden alıntı: 123456üye
odtu eem de tutmuyor işte hocam
Mezuna kal diyeceğimde senin bileceğin iş...İnan şuan sana önerebileceğim doğru düzgün tek mühendislik eem malesef aklıma alternatif gelmiyor.İstersen mimarlığa yönelebilirsin tutan üniversiteler varsa... ben itü mimarlık(ing) okuyorum sırf bu idealim için ilk sene 14k'daydım kaldım mezuna ve ikinci senemde başardım, memnunum ama ille mühendislik yazacağım diyorsan eem iyidir bunun dışına çıkma bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123456üye -- 7 Temmuz 2015; 0:05:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X