Şimdi Ara

Kontratlı Cihaz Yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 saat önce Twitter aracılığıyla bilgim oldu. Detaylar için :http://trcll.im/kontrat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIS -- 8 Mayıs 2012; 17:41:50 >



  • Bunun mantığı nedir acaba?

    Hem ilk cihaza ait taksitler ödenmeye devam ediliyor, hem de ikinci cihaz ve servislere ait hzmetler ödeniyor.

    Tek avantajı galiba ilk cihaza ait servis varsa (internet, konuşma vs. o tutarları düşüyorlar ilk cihaz ve servis taksidinden)
  • Evet, ilk cihaza ait sadece cihaz bedelini ödemeye devam ediyorsunuz anladığım kadarıyla. Turkcell yine para kazanacak bir kapı açmış kendisine
  • Aslinda guzel birsey, yeni iPad almak icin bahane ariyordum bahanesi hemen geldi :) iPhone 5 gelince de 4S'im icin onu yaparim. iPad2 64GB 3G isteyen varsada veririm hani :p
  • HTC OneX almıştım zamanında, 149 TL ödüyordum. 12 ayı falan bitti. Anneme doğum gününde Nokia Lumia 520 almak istedim. Bana bu olayı önerdiler, hesap kitap yaptırdık, bir de bu yolla tarifeniz de değişebiliyor, mesela benim Full Paket'ti, onu Hepsi Paket'e çevirdiler. Bu şekilde fatura da düşmüş oldu.
    Yani sonuç olarak ayda 150 yerine 164 gibi bi rakam ödeyerek annemin telefonunu da taahhütlü almış oldum. OneX'in ödemesi bitince de başka bir cihazı taahhütlü alıp devam edebilirim.

    Ancak bu aralar OneX'i değiştirmek istiyorum, taahhüt yapamayacağım bu durumda. En azından birinin bitmesi gerekiyormuş.

    Tabi Turkcell burada müşteriyi kendisine fena halde bağlıyor ama bence sakıncası yok. Fiyatlar makul sayılır. Belki rekabet bilmemne vs. ile daha da düşebilir. Bu cihaz verme ve paket olayları çok kızışmış vaziyette.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.