Şimdi Ara

Kontörün mü yok...O zaman sana bedava mesaj da yok... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya birde şu bedava mersajları diğer operatörlerede gönderenbilsek bal kaymak olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

ben hediye SMS leri kontör bitiince de kullanabiliyorum sanırım. zaten sadece avea ya gönderiliyor msj lar

kontör bakiyen 0 olunca gonderemzsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

ben hediye SMS leri kontör bitiince de kullanabiliyorum sanırım. zaten sadece avea ya gönderiliyor msj lar

kontör bakiyen 0 olunca gonderemzsin...

En az 2 olması gerekiyor. Bir ara 1 kontör varken mesaj gönderebiliyordun ya da çağrı atabiliyordun ama bakiyen 1 olunca mesaj da yollamıyor çağrı da bıraktırmıyor.
  • bnde 1 kontur kalana kdr bedawadan mesaj hakkımı kullanabılıorum ama snn nıe 3 knt anlamadım da awea ıste ne beklersn cok çakallarrr çokkkk
  • OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM,YAZIK...
  • aveanın böyle gıcıklıkları var.ama bencede son kontörlerini dikkatli kullan.olmadı bi arkadaşından 4 kontör yolla kendine.bide aveada yakında parça kontör uygulamasına başlayacakmış.ondan sonra bu problemin biter.
  • Bana kalırsa bu her iyinin bir kötü tarafı olması gerektiğinden gelen bir zorunluluk,ama şunu da unutmamak lazım bir zamanlar mobil öğrenci 100 kontorle bile her yöne mesaj hakkı tanıyordu ve süre 30 gün olsa bile avea hep 4-5 gün töleranslı kullanıyordu bu süreyi ben hala o günleri hatırlayıp hayıflanırım
  • arkadaslar sadece bende oluyor bu bilmiyorum ama siz de deneyin en azından

bugune kadar hediye sms lerimi kullanamamazlık yasamadım hepsini cok sükür kullandım ben hiç bir zaman 9233 ü aramam kontorüm bittiğinde hep mesajla bakarımve hiç kontorum olmasada yani 0 kontorum olsa dahi sms atabiliyorum ama kontorüm bittikten sonra 9233 ü arayıp kontor miktarını öğrenirsem aradıgım dakikadan itibaren sms atamıyorum ben bunu farkettim ve gercekten bende böyle sizde bi deneyin derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MüslümanTürkGenci

quote:

Orjinalden alıntı: Avea_İletisim_Merkez

Telsimde ayda 1 kere hediye mesaj kazaniyon aveada her yuklemende kazaniyorsun buda telsimde yok

Senin yaptığın kusuru ört bas etmektir.Biz başka bir şeyden bahsediyoruz.Sen konuyu başka bir yöne çekiyosun.

haklısın dostum

• Evet kiminin artısı kiminin eksisi var , mesela telsimde 1 kontor olduğunda arayabiliyorsun ,aveada arayamıyorsunuz, sonra, benim bilmiyorum bazen havadan 3 kontor artıyor neden oluyor hiç başına gelen oldu mu??, insafa mı geliyorlar, konuşurken 5. saniyede kesilen telefonları mı affettirmeye çalışıyorlar acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_asigi

Evet kiminin artısı kiminin eksisi var , mesela telsimde 1 kontor olduğunda arayabiliyorsun ,aveada arayamıyorsunuz, sonra, benim bilmiyorum bazen havadan 3 kontor artıyor neden oluyor hiç başına gelen oldu mu??, insafa mı geliyorlar, konuşurken 5. saniyede kesilen telefonları mı affettirmeye çalışıyorlar acaba

telsimde 1 kontörle arayabilmenin sebebi 5 dk 1 kontör tarifesi.ama aveada 1 sn bile konuşacak olsan 2 kontör gideceği için en az 2 kontörün olması lazım arama yapabilmek için.

• evet öyle
  • Arkadaşlar benim bi sorum olucak...Avea da kontör bittikten sonra bedava mesaj hakkım warsa kontrümün bitmesine rağmen mesaj atabiliomuyum ??? şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.