Şimdi Ara

Kontorland 4+1 Guitar Hero Gitarı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu benim ilk mesajım gibi gözükse de eski üyeliğim kaybolduğu için yeni alıp atmak zorunda kalıyorum.Fazla uzatmadan sorunumu yazayım atacağınız cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar ben Kontorland'ın Crazy Guitar adlı ürününü almıştım.Gitarın kutusu mavi olup, PS2,PS3,PC,Wii ye uyumlu olduğu yazıyor kutuda.Üzerinde dokunmatik tuşlar(5 adet) ve nota butonları(5 adet) var.Sorun ise şu: Alıcıyı bilgisayara takıp oyuna giriyorum, bütün ayarlamaları yapıyorum, oyuna girince kendi kafasına göre giriyor çıkıyor oyundan çıkıyor cariyer açıyor mani olamıyorum gitarı kapatmak sadece çözüm oluyor.mesela diyelim ki şarkı çalmaya kadar getirebildik bu seferde sanki bütün tuşlara basıyormuşum gibi algılıyor basmasamda.Ek olarak yepyeni duracell pil takmama rağmen batarya göstergesi hep sonda gösteriyor yani 1 LED yanıyor.Aynısından oldu gittim değiştirdim bu 2. aldığım yer biraz uzak yardımcı olursanız çok sevinirim basmayı unuttuğum ya da yanlış yaptığım birşey varsa paylaşırsanız çok iyi olur.Hah bir de gitar bu çıldırmış durumdayken ana kasaya elimle hafif vurunca 2 tane biraz düzelir gibi oluyor.İlk gitarda da aynısı oluyordu ikisindede temassızlık mı var acaba dediğim gibi şimdiden çok teşekkürler.

Saygılarımla...

• O ledler şarj göstergesi değil, tek ışık yandığında alıcı ve gitar iletişim kurmuş demektir, eğer 4 ışık birden yanıp sönüyorsa gitar, algılama modunda demektir, alıcıyı algıladığında ışık sabitlenir.
    Gitardaki tüm düğmelere sürekli basılması durumu bende de oluyor. Ürünün yapısı biraz ucuz bir plastikten olduğu için çalma esnasında gitar sapını biraz yukarı doğru kanırttığınızda sanırım sapla gövde arasında bağlantılar temassızlık yapıyor, çünkü gitarı kapayıp sapı çıkarıp taktığımda düzeldi hep. Biraz daha sakin çalmak bir çözüm olabilir (:
  • ya bende aynı gitardan aldım ama bağlıyamadım alıcıyı takıp force a basıorm ama olmuo lütfen bilen biri varsa cevap versin
  • Aynı problem bende var 1 hafta bekledikten sonra elime kargo ulaştı fakat gitar üzerindeki hiç bir ışık yanmıyor piller full herşey doğru ama çalışmıyor.
  • Evet aynı ürünü birkaç gün önce bende aldım. Senin yaşadığın benzer problemleri yaşadım. İlk önce tuşlar basılı kalıyordu, geri götürdüm. Ürünün yenisini verdiler fakat onda da aynı dediğin gibi kendi kendine menüden opsiyon seçmesi gibi bir problem ile karşılaştım. Hasbelkader oyunu oynamaya başladığımda gördüm ki her nekadar tuş takımı basılı kalmadıysada sanki basılıymış gibi tepki veriyor. Yani bu problemin uzun vadede gitar sapını sokup çıkarmakla çözülmesi pek hoş değil. Bence hakikaten çok adi bir alet kontorland crazy guitar 4 in 1. Üstelik çok ucuz bir üründe değil. Mağduriyetini anlayabiliyorum. Bende en kısa sürede temelli iade edeceğim.
  • Ürünü çalıştırabildim ama adi ötesi bir mal. Gİtar sapını 10 defa söküp taktım basılıymış gibi algılıyor sürekli. Tuşlara rahat basılmıyor guitar heroda orjinal gitar ile hard'da rahatça oynuyorken bunda hard modda oynamak neredeyse imkansız gibi. Dokunmatikleri zaten berbat. Verdiğiniz para çöpe gider.
  • yeni yorumlar var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yeni yorum bekliyorummm...
  • Arkadaşlar gitar tuşesini sert bir şekilde yerine oturttuktan sonra ara sıra hepsi basılıymış gibi algılıyor tekrardan çıkartıp takıyorum oynanıyor. Orjinal guitar hero tuşları çok yumuşakken bunda baya sert ve oynanışı çok zorlu kılıyor. Yinede oynanıyor. Dokunmatik ile oynanmıyor yalnız bunu belirteyim çok zor. Daha önceki msgmdada belirttiğim gibi hard modda %98 ve üzeri yapabiliyorken bu gitardan dolayı hard modda tuşlara rahat basılamadığından dolayı oynamak işkence haline geldi bana ve sürekli medium modda oynuyorum. PC için orjinal seçeneğimiz olmadığından tek seçeneğimiz bu.
  • tşekkürler bilgileriniz için; paramız boşuna gitmesin o zman klavyeye devam :(

quote:

Orijinalden alıntı: MOSAD

Arkadaşlar gitar tuşesini sert bir şekilde yerine oturttuktan sonra ara sıra hepsi basılıymış gibi algılıyor tekrardan çıkartıp takıyorum oynanıyor. Orjinal guitar hero tuşları çok yumuşakken bunda baya sert ve oynanışı çok zorlu kılıyor. Yinede oynanıyor. Dokunmatik ile oynanmıyor yalnız bunu belirteyim çok zor. Daha önceki msgmdada belirttiğim gibi hard modda %98 ve üzeri yapabiliyorken bu gitardan dolayı hard modda tuşlara rahat basılamadığından dolayı oynamak işkence haline geldi bana ve sürekli medium modda oynuyorum. PC için orjinal seçeneğimiz olmadığından tek seçeneğimiz bu.
  • Burdaki yorumları okumadığım için gidip almıştım bu gitarı. Yeni bağladım fakat oyuna girdiğimde gitarı kullanamıyorum. kontrol ayarlarını ise bozduğum için girilmiyor. ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jounetsu -- 21 Aralık 2010; 18:33:30 >
  • valla en iyisi orjinal guitar hero gitarı almak aynı sorunu bende yaşadım dellendim iade ettim ve orjinal gitarını aldım sıkıntı sorun yok arkadaslar bı kere alın sağlam alın sıkıntı çekmeyin benden tavsiye biraz pahalı ama deyiceğine emin olabilirisiniz
  • Dostum orjinal alalımda PC'ye uyumlu değil.
  • Merhaba Bana Yardım Edebilirmisiniz Gitarı PC Ye bağladım içinden çıkn cdyi yükledim kontorland usbsını taktım gitarın her tuşuna bastım ama ışıkları yanmıyor piller takılı içinde gitarın hiç bir ışığı yanmıyor usbde ise power hero ve link yeşil ışık yanıp sönüyor
  • Merhaba Bana Yardım Edebilirmisiniz Gitarı PC Ye bağladım içinden çıkn cdyi yükledim kontorland usbsını taktım gitarın her tuşuna bastım ama ışıkları yanmıyor piller takılı içinde gitarın hiç bir ışığı yanmıyor usbde ise power hero ve link yeşil ışık yanıp sönüyor
  • Bende fiyatı uygun diye 2 tane kontorland aldım ama aynı sorunları ikisinde de yaşadım ikinci günü kavga dövüş satıcıya iade ettim.. Ama uzak durun derim.. Ya orjinalini alın, ya da tasco cowboy gitar alın başınız ağrımasın. (bende orjinalde var tasco cowboy gitarda var, gayet memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.